Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem to

Wszyscy faceci na kafe są strasznie wrażliwi ale udaja twardzieli

Polecane posty

Maciek,zauważyłem że w wielu kwestiach masz dość konserwatywne poglądy,dryfujące nieco w prawo... Wegetarianinem nie jestem,ale też zbyt utylitarne podejście do zwierząt nieco mnie denerwuje. x Retro: Ike po prostu nie lubi zwierząt i raczej nie lubi ludzi.Ot,cała tajemnica ;) x Yvonne: nie bierz mnie pod włos :P

właśnie retro:) tak słabo mnie znasz, że facet czytający mnie od paru dni opowie ci o mnie wszystko:) ty masz tylko wierzyć :P

Retro: Ike po prostu nie lubi zwierząt i raczej nie lubi ludzi.Ot,cała tajemnica zz ja za zwierzetami tez nie przepadam na ludiz mam alergię ale ryby to bym na haczyk nie nabiła to musi być coś innego....

a próbowałaś sobie wyobrazić, że rybka ma pulsujący...ogon?:D

@xxxx: tak jestem konserwatysta o pogladach prawicowych:) Co do zwierzat: psy sa bardzo pozyteczne, np pracujac w policji, pracujac z ludzmi niewidomymi, czy uposledzonymi dziecmi.

A mysliwi są niebezpieczni. Nie mozna nawet na grzyby sie wybrać bez strachu, że CI jakiś domorosły rambo odstrzeli makówke. Już nie mówiąc o p ich psach które mogą człowiekowi odgryźć jaja zz zawsze mozna miec nadzieje że jak dostaniesz kulke w łeb, to natura na tym zyska...

a próbowałaś sobie wyobrazić, że rybka ma pulsujący...ogon? zz o, widze że przyszła twoja pora na seks?:) bedziesz się za chwile żegnać, moge się założyc..:)

Retro: IMO by to określił jako "esencję rudości" :D I jednak to jest TO.Bo najprostsze odpowiedzi czasem bywają najtrafniejsze. Cóż poradzić?Są ludzie wrażliwi,ludzie o wielkim sercu,ludzie o niewielkiej emocjonalności... i jest Ike ;) Choć myślę,że ona jednak pozuje tylko na taką; kim stałaby się,gdyby pokazała nagle ludzką twarz?

"a próbowałaś sobie wyobrazić, że rybka ma pulsujący...ogon? zz o, widze że przyszła twoja pora na seks?" hahahaha, to pikne było, hahaha

Choć myślę,że ona jednak pozuje tylko na taką; kim stałaby się,gdyby pokazała nagle ludzką twarz? zz oczywiście że udaje

@Yossa: e tam, lepiej po prostu robic to co sprawia frajde. Nie wszystko co nowe musi byc lepsze:)

uwaga! najnowsza "mądrośc" owej "ludzkości" :D " 22:31 [zgłoś do usunięcia] Yossa sram Ci do ryja "

retro chłopiec się stara udawaj oswiecaną :P

Myśliwymi są zazwyczaj ludzie majetni z osobowością na pograniczu psychpatii zz kiedyś moja przyjaciółka pracowała jako tłumaczka dla grupy myśliwych z Francji przyjechali i ptzerzebiali polskie lasy myślicie że którykolwiek z nich zabrał cokolwiek do domu...? ani grama mięsa ni ewiem nawet czy ich interesowało co się z tym miechem stało nazabijałi się i pojechali

retro przynajmniej zabijali zwierzęta są tacy co nazabijają się ludzi chociaż w sumie zwierzęta widzą to pewnie odwrotnie....

ja też chłopcu juz niewiele brakuje ciekawe kto mu pierze prześcieradła:P

retro przynajmniej zabijali zwierzęta są tacy co nazabijają się ludzi zz tak kwestia wydania legalnych legitymacji uprawniających do odstrzału jest kwestią czasu:)

@retro: widocznie zostawili to wszystko w miejscowym kole lowieckim, na pewno sie nie zmarnowalo. A co mieli upychac do walizek i brac do samolotu do Paryza? To wszystko musi byc przeciez oprawione, pozniej przepadane przez inspekcje weterynaryjna itd. Przy okazji pozdrowienia dla kola lowieckiego Gniewkowo;)

Gość umcyumcy
i niunie zmyto rowno ze sciekami :D

" niunie zmyto rowno ze sciekami " a tak z ciekawości, wrażliwa kobieta czy mężczyzna to zdanko popełnił?:)

tak czy siak, jakos te kobiece geny są bardziej nastawione na wrażliwosć mozna by się zgodzić, że pewien brak wrażłiwości jest wpisany w naturę faceta tym bardziej ta wrażliwosć która dziś faceci przejawiają ( płakanie na filmach,np), jest wyrażnym dowodem na to że ta rasa zaczyna się powoli z lekka dziwnie wypaczać. za chwile nie będzie facetów tylko same dziwadła, takie ni to wrażliwe, ni to niewrażliwe, ni to niewiadomo co.

ostatnio nikomu, to jakaś długo pielęgnowana zaszłość z kogoś się wydarła w dość niekontrolowany sposób. może melisy?