Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

nie weim co ze mną będzie, żyję niepewna dokąd zmierzam

Polecane posty

"(...) gdyby mu zagrali, podskoczylby jeszcze. Bo w Macieju taka dusza, jak zagraja to sie rusza. Oj dana dana." Informacje o mojej smierci wydaja sie byc lekko przesadzone.

IMO12391- Nie zadaje się z Warszawianakmi, kilka na kafe poznałem i to same szmaty, jedna ruchała się z arabem, inna z murzynem, a taka żaba dała dupy pierwszemu lepszemu, tam sama patologia jest i zoofilia.:O

zapytała nieśmiało iftar kiwając się z prawa na lewo i z lewa na prawo poprawiając zębami kaftan... :P

Gość offerma
bo to forum przyciąga oryginałów :D

Gość IMO12391
Dochodząc do jednej trzeciej wypowiedzi BSA, zawsze zadaję sobie pytanie "co mu jest", natomiast mniej więcej w połowie zadaje sobie inne pytanie - "na cholerę ja go czytam". :D ­ Ma się rozumieć, że na 50% przeczytanej wypowiedzi kończę tą fascynującą lekturę. :classic_cool:

ifka*-Trudno mi powiedzieć co cię przyciągło na kafe... Gdy cię nie było, świrów bylo mniej..:O

Dochodząc do jednej trzeciej wypowiedzi BSA, zawsze zadaję sobie pytanie "co mu jest", natomiast mniej więcej w połowie zadaje sobie inne pytanie - "na cholerę ja go czytam". x AMEN

"liczba pomarańczowych adwokatów jest wprost proporcjonalna do bezradności rozmówcy ike " ­ ja się o żadnego adwokata nie prosiłam, zresztą do niczego mi on niepotrzebny (wybacz IMO :P) ­ jeszcze by tego brakowało, żebym wdawała się w bezsensowne pyskówki z jakimiś podstarzałymi babami żyjącymi cudzym życiem. w dodatku wirtualnym. aż tak bardzo to się jeszcze nie nudzę :classic_cool:

"Pokończyłem więcej szkół, niż ty masz włosów na głowie" ­ aż mi go żal, biedaka. wygląda na to, że z każdej szkoły specjalnej go wywalali. ­ nie, to już nie jest śmieszne. to to jest tragiczne. chlip. chlip.

Gość Zuzanna Amelia & 15
Zaba - bedziesz juz na zawsze stara panna ? Zycie jest nieprzewidywalne. Moze jeszcze sie zakochasz.

Gość Draxon
Żaba w kosmosie dobry żart

Gość gpz
a ja tam anomalię lubię.

ike jesli ganisz zabe za to, ze "robi sobie dobrze kosztem fiku" to czemu postapujesz tak samo przyczepiajac sie do niej? wypominasz jej hipokryzje a to co Ty robisz jak nazwiesz?

swoja drogą mój dzisiejszy tekst do ciebie był żartem nie moja wina, że dostajesz gorączki na widok żartu z twojej nieskazitelnej osoby:P przy czym żartowałam na temat kafeteryjnego topu ty nie masz w sobie grama klasy, żeby nie wychodzić w "wojenkach" poza virtual typowa zadufana w sobie gówniara bez krzty dystansu:P

tamarii a ty przez przypadek nie jesteś następna w kolejce:P bo właśnie próbujesz robić to co ja jej a ona fiku kto następny?:D swoją drogą, że zawsze ktoś się znajdzie do trójkąta:P

Gość gpz
o tamari się zjawiła🖐️ coś rzadko wpadasz na kafe.

Gość Parzymiech
Czy żaba przypadkiem nie miała odejść z kafe? A siedzi

przypominam też tamarii , że się żaba o żadnego adwokata nie prosiła:P

Gość Parzymiech
Czy żaba przypadkiem nie miała odejść z kafe? A siedzi

Gość Parzymiech
Ike trenuje

Gość przeciętny orendż poznaje
w ten sposób co smakowitsze ploteczki , wiec niech Panie piszą śmiało, gawiedź spragniona :P panem et circenses!

zapisz swojego "młodego", iftar:) jakoś ci nie przeszkadza jego wyjątkowo wysublimowane poczucie humoru o kulturze w najlepszym wydaniu nie wspominając potem z z takimi radami przychodź do mnie swoją drogą jak leci rozmowa o dupie maryni to ledwo któraś się wpisze jak ja rozmawiam :P sobie z kimś to jest tyle wtrącicielek:P

nie bylo mnie dlugo-ponad pol roku teraz wpadam czasem jak bardzo sie nudze ike ale przeciez Ty specjalnie napisalas to zabie zeby ja podraznic, po co? smiejesz sie,ze ona walkuje swoje prywatne sprawy na forum, ale raczej niczego konkretnego zadne z nich nie napisalo i o ile dobrze pamietam bo ten topik widzialam to glownie Kaliban pisal o czyms osobistym w ich zwiazku Ty moze z mezem na kafe nie piszesz ale wirtaulne klotnie to twoja specjalnosc i owszem moze z userami forum ale sama przyznasz,ze pozniej pisalas rzeczy o ktorych dowiedzualas sue raczej spoza kafe, na bardziej prywatbym gruncie a moze sie myle i tylko mi sie przywidzialo ?

ike to nie jest MÓJ młody. To raz. Dwa on za swoje zachowanie wystarczajaco duzo razy dostawał ode mnie reprymendę. Bez porówniania do tego, co napisałam Tobie. x boksujesz sie już ze wszystkimi. Po co Ci to???

Gość Parzymiech
Nie boksuje się ze wszystkimi. Prawiczków nie rusza

najwyraźniej się przewidziało bo ja sobie nie przypominam chyba, że ty pisząc takie banialuki będziesz tak dobra i odniesiesz je do jakiegoś faktu? czy spodobała ci się argumentacja " jesteś głupia i masz wszy" i oczywiście że wpadłaś akurat TU po jakiś tam czasie to chyba najczęściej czytany tutaj tekst.....