Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

nie weim co ze mną będzie, żyję niepewna dokąd zmierzam

Polecane posty

fiku mikuuu nieprawda! paraduje z gołą dupą w środku zimy! tak nie zachowuja sie zakonnice Faktycznie zakonnice tak się nie ubierają ,tak ubierają się jakieś ....Desperatki!!!Mini w zimę?? Raczej u porządnego faceta wzbudzi nieciekawe myśli :O Fikuśna ogarnij się ,proszę :(

"porządni faceci nei lubią widoku zgrabnych nóg?" Jak się ładnie poruszają, to owszem. Jak znam ike, to powie że pytanie było do porządnych facetów

fiku mikuuu porządni faceci nei lubią widoku zgrabnych nóg? Fiku na damskie nogi zawsze zwracam baczną uwagę (swego rodzaju fetysz) Ale sorki ,w zimę widząc tak ubraną laskę na ulicy,to sobie myslę że z nią coś nie teges(to coś w stylu 15cm szpil) :O Dla mnie (piszę o sobie) to nachalne zwracanie na siebie uwagi(bo pora roku raczej mało odpowiednia) Wiadomo że misie są różne i gusta mają różne,dla mnie to przegięcie ,no ale ja jestem stary :(

sorry fiku, ale ty naprawdę musisz być niezbyt atrakcyjna, skoro nawet takiej desperacji jak chodzenie w mini w czasie mrozów faceci nie doceniają ­ innego wytłumaczenia nie widzę.

Gość fikuśna, mają cie w dupie
bo jesteś nieatrakcyjna. Kiedy to dotrze do Ciebie?

Gość jack denielsss
ze nawet taka montra ike zabiera glos w temacie tej debilki

Gość dotrze to do niej
gdy stuknie 30cha teraz ma jakies zludne chore nadzieje

Monotonia Fikuśnej faktycznie nieco już meczy,ale Żelek co wejdzie,to ją gnoi w podobnym stylu... aż się żal dziewczyny robi.Żelek,bądź jeden dzień człowiekiem (nie mówię,żebyś się zmieniła w królewnę,ale choć w człowieka) ;)

fiku mikuuu na demotywatorach znalazłam jak to wygląda w rzeczywistości, fiku i bruneci: To są neofile,maniacy z przestawionymi klepkami w mózgu :O To nie są porządni faceci ! Jeśli to u Ciebie tak wygląda ,to już się niczemu nie dziwię

Jak znam ike, x cholera tu wszyscy ike znają lepiej niż ona sama:P x cześć żelek widziałam twój wpis na TAMTYM topie i jestem głęboko rozczarowana mimo zapewnień , że doszliście do porozumienia (dziwię się, że nie ukazały się również w lokalnej prasie) zapomniałaś podać szczegóły:(:P

ike - powiem krótko: pierdol się :) o ile twój mąż ma jeszcze w ogóle ochotę cię bzykać :classic_cool: ­ jako osoba, która pół życiorysu, foty siebie i swoich dzieci upubliczniła na kafe, jesteś ostatnią osobą, która miałaby prawo mi moralizować. ­ już nie wspomnę o tym, że mój ex pod różnymi nickami także z połowę swego życia (i wszystkie swoje byłe) tu opisał i dlatego jak przystało na kafe-dżentelmena (khem, khem) przeszedł nad moim topikiem do porządku dziennego.

moralizować ?:D sorry to raczej twoja działka + bonus w postaci pakietu super bajek na temat twojego idealnego bytu:D upublicznienie fotek to jak upublicznienie twarzy po ulicy nie chodzę w masce i nie udaję, że nie posiadam życiorysu ale nie rozwiązuje prywatnych spraw na forum nie wierzę, że nie widzisz różnicy:P tym bardziej publicznie się nie pierdolę:P więc podziękuję:P postoję:P a co do exa..uważaj zaraz znowu będziesz musiała dochodzić z nim do porozumienia:P

Gość IMO12391
Oho! Prawdziwe kocice na ringu. Wiadro vs. Zielona Żaba. :P

cicho imo:P jak się podniecisz to brodawka ci pulsuje:P swoją drogą nie wiedziałam, że jest to aż takie małe:P

Gość IMO12391
Liczba uśmieszków jest wprost proporcjonalna do zbulwersowania Ike. :P

liczba pomarańczowych adwokatów jest wprost proporcjonalna do bezradności rozmówcy ike :)

Żaba poszła się wypłakać, bo faceta pewnie już mieć nie będzie, chociaż warszawianki lubią się puszczać na prawo i lewo, szmaty tak mają, popłaczą sobie a potem dają dupy pierwszemu lepszemu "kalibanowi".

zwiad weź ty się w końcu do jakiejś szkoły zapisz :O

Gość IMO12391
Rudości Ty "moje" (cudzysłowie konieczne i pożądane :P ) zrelaksuj się. Niedawno przecież byłaś taka WYLUZOWANA samica. :P ­ BSA - czy Żaba dała Ci kosza? :classic_cool:

Gość barney
przecież ona już pisała że facetów unika i będzie starą panną

weź i się przy takiej brodawce zrelaksuj:P

ifka*-Pokończyłem więcej szkół, niż ty masz włosów na głowie, szkoły nic nie dają, ważne sa niezależne książki, a nie tam żadne socjalistyczne szkoły i pseudowykształcenia. Adolf Hitler powiedział, że Aryjczykowi wystarczy nauczyć się pisać, czytać i liczyć, a do wiedzy dzięki temu sam dojdzie, bez żadnych szkół czy wykształcenia. Hitler nie miał wykształcenia wojskowego, a podbił Europę, Afrykę i prawie ZSRR, to on jest pomysłodawcą wojny błyskawicznej, która stosowana jest do dziś przez NATO, a żadnych szkół wojskowych Hitler nie skończył.

a żadnych szkół wojskowych Hitler nie skończył. x bo może już nie zdążył:P