Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

nie weim co ze mną będzie, żyję niepewna dokąd zmierzam

Polecane posty

Gość zaba jest psychicznym
pasztetem nalezy jej wspolczuc jej ubogiego zycia. W necie kreuje sie na chuj wie jaka zolze a w realu pewnie szara mysz jak wiekszosc.

Gość do zwiad
jestes jebniety czy ułomny wierząc że fiku robi tu za darmo :O kurwa ile można powtarzać a zjeby dalej swoje :P:D:D:D

napisz jeszcze "sram na ciebie" doskonale to odzwierciedli twój wysoki (:D) poziom a po drugie nie wyżywaj się na mnie, że cię facet puścił w trąbę:P

Gość kafe sie psujeeeeee
o nieeeeee

Gość dobra dobra wez juz
wypierdalaj stad pojebie bo zanieczyszczasz powietrze.

cóż ikusiu, już samo rozpowszechnianie kłamstwa, że to facet mnie rzucił, mówi wszystko o twoim poziomie, klasie, moralności i tych innych rzeczach, o których tyle gadasz :) ­ ale jeśli poprawi ci to samopoczucie, możesz też dorzucić do tego ploteczki że mnie zdradził albo coś w tym stylu. ­ a miej te swoją radość i uciechę! tę jedyną, jaka ci w życiu pozostała, czyli dosrywanie innym :classic_cool: ­ i pomyśleć, że taka osoba ma dzieci i przekazuje im swoje "wartości" :o

Gość ale o co poszloo
?

Gość Zuzanna Amelia & 16
Przyniesc kisiel ?

ike-Zrozum ją, jak ty byś się czuła gdyby ktoś cię wyruchał jak sukę i zostawił jak zdzirę?

mówi wszystko o twoim poziomie, klasie, moralności i tych innych rzeczach, o których tyle gadasz x to napisała lasia, która od wczoraj niestrudzenie pisze o mnie wszystko co dało się na kafe przeczytać lub co właśnie udało się jej zmyślić :) od wieku, przez dzieci, męza, rozwody itp itd:D przy czym to podobno mnie interesuje jej życie:P a nie odwrotnie:D (rozumiem skąd twoja rada a propos rozerwanej dupci- ty swoją zbierasz po całym mieście:P) x już nie pisząc, że co chwila zarzekasz się, że nie będziesz ze mną dłużej prowadzić tej jakże ciekawej rozmowy :) x swoją drogą była pewna, że się po tej mojej drobnej prowokacji zagotujesz:) spodziewałam się tylko obszerniejszego wyjaśnienia:) rozumiem w nerwach nie ma czasu na pierdoły:P

Zbastuj trochę żabciu. Wymądrzałaś się na wszystkich wątkach, podkreślając swoją zajebistość i wyższość we wszystkich aspektach, oraz jeszcze większą zajebistość Twojego "opartego na zdrowych zasadach związku". Średnio co trzecie zdanie zaczynałaś od "Ja". Jechałaś co dzień po Fiku, że ona w przeciwieństwie do Ciebie nigdy nie będzie w tak zajebistym związku bo to i tamto, jechałaś po Ike, że jej związek się rozpadł, bo oczywiście nie był tak zajebisty jak Twój. Nie dziw się więc teraz droga żabo (zeby nie było że obrażałem potem), że po rozpadzie tegoż najzajebistszego z zajebistych związku co poniektórym puścily hamulce, lub zwieracze ze śmiechu. To byłem ja, Jarzabek Wacław, trener pierwszej klasy

Gość IMO12391
Zuzanna Amelia & 16 "Przyniesc kisiel ?" ­ Ty przynieś przynieś jakiś basenik, najlepiej nadmuchiwany, ja zajmę się kisielem. Tylko basenik spory, bo na kilka osób. :P ­ A teraz na poważnie. Pytanie: Tamari...a Ty ładna jesteś? :classic_cool:

Zważywszy na to, iz ponoć Tamari jest moim kafe dziecięciem to Twoje pytanie Krasnal jest wyjątkowo głupie :P :O

Gość IMO12391
Iftarko - jeśli jesteś jabłonią Tamari, to rozwiązłość musiałaś od wyjątkowo młodego wieku zaczynać. :P

Gość druszlak
utop sie pijaczko! ciekawe jak dlugo wytrzymasz, hehehehhe. jeszcze przypelzniesz do reki ktora cie karmi, hehehhhe

Żabo wiem o tym co robiłaś ,czasem za plecami innych :O więc z łaski swojej nie strój się w piórka niewinności.To co robiłaś fikuśnej jest godne osobnego topika :O ike niestety ma w wielu punktach rację,powtarzam NIESTETY :(

Rany boskie,PAX! Pax między kafeteriany! :P x Jak tak dalej pójdzie,to Żelek z Rudą sprawią,że Fikuśna nie będzie musiała zakładać kolejnego wątku (nie,żebym za tym tęsknił). A propos Fikuśnej: Niebieskooki,czy Ty Fiku Mikuuu tak w cztery litery włazisz? Bo chyba nie Ike,która po wszystkich ostatnio jeździ mocniej niż Żelek w czasach swojej świetności? :P

niebieski nie podkładaj się:P i tak w kisielu faceta nikt nie chce oglądać chyba, że raz z imo :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 16
Time out. Pogadajmy o pogodzie.

A mnie cieszy to, że ta z Szczecina tu nie pisze, Wilczyca czy jak jej tam. Niby fajna, niby porządna a nie lubiłem ją, zresztą z wzajemnością, ona mnie wręcz nienawidziła.

Gość to do ciebie,,
BluMen orginal-----------napisales a to dopisz teraz b chlopie :D To znaczy ze zaba jest FALSZYWA sadzac po twoim wpisie 🖐️

Gość to do ciebie,,
oczywiscie juz nie masz czasu na dokonczenie ;)