Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zero czasu:(

Jak wy to robicie ze macie czas na wszystko

Polecane posty

Gość o ja........
prawnik w wieku 25 lat zarbiajacy 8 tys? a to przed ZUSE-em, US i Izbie czy po? :-D prawniczka....

Gość Zero czasu:(
Nie było mnie zajzalam teraz bo dziecko śpi.

Gość jdjjdnx
Ale z was hipokrytki,tu piszecie ile to macie czasu siedzac w domu,a na innym topiku jaka to ciezka praca zajmowanie sie dzieckiem i domem

Gość a tego nie widziały?
No bo faktycznie jest to ciezka praca ale z regulowanym czasem mozna cos odlozyc na pozniej czy na jutro ja osobiscie wole chodzic do pracy niz siedziec z mlodymi w domu od zawsze tak bylo ide na 8 godz i wychodze nikt mnie nie szarpie nie piszczy nad uchem

Gość ..,.
Uwazam, ze na rok po studiach to dosyc dobra płaca. A weszłam, bo zastanawia mnie co babsko siedzące na tłustym zadzie w domu moze miec do roboty. Pewnie pracuje od 7 do 15 i dalej nie ma czasu. Nic tylko się powiesic.

czasami jest tak że wchodzi się na forum zeby po prostu się wyżalić bo był hujowy dzień i moze ktos miał gorzej albo pocoeszy a tu przychodzi wielki prawnik z wielka pensja i zieje nienawiscią a nawet jak autorka postu zrobiła scieme to kilka innych babek miało o czym pisac ale nieee musiała się trafić menda z OSN i PBH co nasrała na całkkiem niezły temat

Gość ty, prawniczka
Zaden szanujacy sie prawnik nikogo nie nazwie kretynka bo wie co grozi za obrazanie w sieci... sama sobie bedziesz prowadzic sprawe? Nie rozsmieszaj mnie a kiedy zdazylas aplikacje zrobic? rozumiem ze w takim wieku masz wlasna kancelarie ? powinnas wiedziec ze prawnik nie zarabia ustalonej kwoty ..... chyba ze tatus zatrudnil cie w swojej kancelarii jako sekretarke?:-) a 8 godzin pracy albo mniej to cos zlego? Rozumiem ze nauczyciel to juz be bo pracuje znacznie mniej???? wogole jak mozna mierzyc prace iloscia przepracowanych godzin chodzi chyba o efekt pracy??? Jednak to prawda ze internecie mozna sie byc tym kim sie chce: prawnikiem, lekarzem baaaa nawet premierem....schizofrenia galopujaca...tudziez mitomania....