Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaaa214341

nieudana koloryzacja

Polecane posty

Gość załamanaaa214341
Wiesz, ja mam skromną kolekcję suszarka + lokówka, terminu u fryzjera mogę już nie dostać ;/ a jak zaczeszę na bok to mi będzie ta grzywka przeszkadzać i coś muszę wykombinować z nią, bo pomysł masz genialny i przyznam się, że nie pomyślałam o tym :D Poszukam jakiegoś kwiatka sztucznego czy piórka to się go wepchnie w miejsce gumki, którą będą trzymane te moje kudły :D

To niech Ci ktos zrobi loki na prostownicy(sa bardzo oroste) na lakierzedo wlosow gryzwke zostaw prosta i tylko ja podepnij wsuwka na bok a reszte zaczesz na bok :)

Masz lokowke? To jeszcze lepiej mozna nia fale wycisnac :D zaczynasz od odwroconej lokowki(tak zeby zagniecienie zrobilo) trzymasz tak z 15 sekund puszczasz i robisz druga strona(ta z brzuszkiem) z grzywka zrob to samo i mocno spsikaj lakierem :) nie bedzie sie majdac a efekt bedzie super :)

Gość załamanaaa214341
Spróbowałam zaczesać włosy, grzywkę da się upiąć tak, że nie wypada :) Do tego włosy sobie podkręcę lokówką i będzie prosta i efektowna fryzurka :) Mam 2 czarne sztuczne kwiaty, więc je też się wplecie. Dziękuję za fajny pomysł :)

Nie dziekuj nie ma za co :D wazne zeby efekt byl zadowalajacy :*

Gość załamanaaa214341
Za chwilę wychodzę, ale jak wrócę to spróbuję wykonać tą fryzurę :) Najgorzej, ze nikt mi nie pomoże, bo o 15:30 makijaż, o 17 impreza, a przed 15 nikogo w domu nie ma, prócz narzeczonego, ale on mi włosy popali ;/

Moze nie popali :) niech robi ze stoperem w rece :) musi sie nauczyc :)

Gość załamanaaa214341
Najpierw zaczesać włosy na bok, czy najpierw zrobić loki?

Gość załamanaaa214341
Tylko ta moja lokówka trochę niepewna, miałam ją wymienić, ale nie potrzebowałam i teraz mam za swoje :) łatwo nią popalić włosy, więc jak ktoś nie ma wprawy do niej to popali :) A moje włosy chyba tego nie pragną :D

Zaczesz na bok i kazde pasmo delikatnie spryskaj lakierem i dopiero rob loka :D tez mam taka komunistyczna lokowke;) to nie trzymajcie dlugo pasma na niej tylko na 10 sekjnd i juz :) jest jeszcze fajny spray z Mariona przed uzyciem wysokiej temperatury. Kosztuje ok 8 zl :)

Gość załamanaaa214341
W sumie zaraz lecę do centrum po składniki do ciasta, więc wstąpię do drogerii :) Ja mam swoją wymarzoną lokówkę stożkową BeByliss, ale nie mogę jej znaleźć :( Widziałam ją u takiej dziewczyny, ale ona kupiła ją w UK ;/

Sprobuj poszukac w hurtowniach fryzjerskich np. uradka.pl :)

Gość załamanaaa214341
Na urodziny sobie sprawię taką :) Choćbym miała z UK ściągać :) A póki co przeżyję z tą moją ;) Jeszcze muszę sprawdzić czy mam lakier nim pójdę do sklepu :) A póki co nasączone skarpety i buty :D

Ja tak rozchodzilam"skorzane" buty niech je szlag trafi takich ran w zyciu na stopach nie mialam :(

Gość załamanaaa214341
Kurcze, ja mam ten problem, że mam numer 39, ale wąską stopę i w Deichmanie, gdzie kupowałam buty, nr 39 spadał mi ze stopy, a numer 38 lekko uwiera ;/ Dlatego chcę je jak najbardziej rozchodzić, żeby potem po bosaku nie biegać.

Gość załamanaaa214341
Prawy już jest ok, ale lewy masakra ;/ Chyba owinę stopy plastrem :)

Gość załamanaaa214341
Akcję rozciągania butów uważam za zamkniętą :) bez plastrów w kilku miejscach i tak się nie obejdzie, ale nie jest najgorzej :)

Ciesze sie, ze oomoglo :) slonce lece obejrzec jakies sukienki :D do wieczora

Gość załamanaaa214341
Facet padnie jak mu się pokażesz w tej sukience :) Szpilki masz cudowne, zazdroszczę ich :D

Na to licze :D jeszcze tylko musze doprowadzic czupryne do stanu normalnosci :D

Gość załamanaaa214341
Oby to wszystko ładnie poszło :) W ciągu 3 tygodni dasz radę to opanować. W razie czego służę dłońmi ;)

Na pewno skorzystam w razie czego ;) ide zajac sie zwierzakiem napisze potem :)

Gość załamanaaa214341
Ja się w końcu muszę ruszyć do sklepu. Ehh siedzę chora i nie mam co robić ;/ Jakiego masz zwierzaka?

Gość siatka z zakupami
po ile jest mleko w biedrunce?

Gość załamanaaa214341
Szynszyle są przesłodkie :) Mądre zwierzaki Miałam ostatnio nerwowy miesiąc i teraz odchorowuję to ;/

Slodka jest madra tez a jaka wredna to az nie chce sie wierzyc :D