Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaaa214341

nieudana koloryzacja

Polecane posty

Gość załamanaaa214341
Moja koleżanka miała i jej uciekały za lodówkę, której się nie dało przesunąć :D I musieli odłączać ją z prądu co by szynszylę prąd nie popieścił :D A ona siedziała tam dopóki nie zgłodniała (tydzień, czasem nawet więcej) :D

A to mojajest tresowana, reaguje na swoje imie :D tylko wlazi za meble i musze ja wyciagac :D

Gość była_fryzjerka_89
oo kitka :P

Gość była_fryzjerka_89
no to dawaj :P zakładaj :P "kącik porad byłej fryzjerki i kitki :P"

Gość załamanaaa214341
Ja to dziś miałam dzień w kuchni :) Ugotowałam dobry obiadek, a potem faworki, bezy i karpatkę :) Jak przywieźli pączki sklepowe to ich nawet nikt nie tknął, tak wszyscy się napchali :D

A to super :D ja zapomnialam o tlustym czwartku :D za to bylismy na zakupach i mamy juz zmywarke i suszarke do ubran :D

Gość załamanaaa214341
Ja już ubrana i gotowa do wyjścia, zaraz uciekam :) Fryzura wyszła świetnie, wszyscy są pod wrażeniem :) Miłego wieczorka ;D

Gość załamanaaa214341
Fryzura wytrzymała mi całą noc :) Co prawda nie była dopracowana tak jak zrobiłby to porządny fryzjer, ale nie była najgorsza. Niektóre dziewczyny były u fryzjera, a wcale jakichś super fryzur nie miały, myślę, że nawet zostały pokrzywdzone, bo mogły coś lepszego same osiągnąć... Jeszcze nie dostałam zdjęć od fotografa, więc nie wiem jak się na zdjęciach prezentowało upięcie, w domu miałam kilka fotek cykniętych 'na świeżo' i bardzo mi się podobało :) Teraz zaczynam pakować walizkę, bo pojutrze uciekam :D Jak sobie radzisz? Jakie postępy przy sukience?

Jade dzisiaj na pierwsza przymiarke -jak ja nienawidze takich rzeczy robic :) Ale to wieczorem poki co zbieram sie powalczyc troche z moja neurolog a potem na egzamin trzymaj za mnie kciuki :)

Gość załamanaaa214341
Jak najbardziej trzymam kciuki, powodzenia :D Napisz potem jak przymiarka ;)

No wiec jestem :D na polu bitwy same sukcesy :) udowodnilam, ze jednak nie udaje, egzamin zaliczony na 5 i sukienka sie szyje :D a co u Ciebie?

Gość załamanaaa214341
Gratulacje :) Ja przeżyłam jazdę pociągiem, teraz siedzę sobie i rozpakowuję graty. Za chwilkę lecimy na miasto.

Gość gość
Zadbane i zdrowe włosy to też najlepsza fryzura :) Z tej okazji ze swoich nie maluję już 3 lata to teraz każda fryzura trzyma mi się dużo dłużej niż wcześniej, bo włosy są miękkie, a nie sztywne. Troche im też pomagam takim żelem: http://www.royalmoroccan.pl/zel-do-wlosow/, ale nie jest mocny, ma olejek arganowy w składzie:)

Gość gość
A gdzie można kupić te kosmetyki?

Gość gość
Tutaj jest sklep: http://www.club.kylos.pl/Sklep/. Ja akurat kupowałam u swojego fryzjera, ale w sklepie możesz zamówić szampony, odżywki, maski, produkty do stylizacji.

Gość gość
Zamówiłam na razie maskę regenerującą, bo mam bardzo sztywne włosy po rozjaśnianiu przez kilka lat. No i puszą się też niesamowicie.

Gość gość
Powinna ci ładnie ujarzmić, ale może to zająć kilka tygodni. Bądź wytrwała. Może spróbuj połączyć ją z ampułkami?

Gość gość
Jakimi ampułkami?