Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gochajestem

W UK jest lepiej niż w PL a odradzacie innym wyjazdu. Skąd w was tyle jadu!

Polecane posty

Dziewczyny, w ogole to radze ignorowac wypowiedzi tych dwoch forumowiczek (czy tez jednej w dwoch ;) ) wtedy nie beda mialy do kogo pisac. W topikach gdzie sie udzielaja po prostu ignorujcie ich wypociny w ogole nie reagujac na nie, tak jakby nie istnialy. Zobaczycie jak szybko sie stad zawina. Jest takie okreslenie z jezyka angielskiego 'attention whore'. I to sa takie wlasnie osoby. Szukaja uwagi na forum internetowym, bo w zyciu osobistym jej za bardzo nie maja. Z punktu psychologicznego ma to tez swoja nazwe. Nie warto toczyc dyskusji z takimi pozbawionymi pokory, skrupulow osobami. Ich bronia jest sarkazm co zreszta widac w kazdej ich wypowiedzi. Wiec dziewczyny, piszcie sobie na temat i nasrac na attention whores. ;) Powodzenia.

"wystarczy ich lekko podpuscic i juz plyna w wyzwiskach ze im sie tak chce? ja rozumiem ze to przynosi na chwile ulge - takie sa schematy - na chwile, a potem co? potem dalej stekaja i czekaja na wpisy - zeby dostarczyc sobie nowych bodzcow" Ja tak ich podpuszczam od paru dni, a ci jak zebracy wolaja o moja atencje. Ze mnie raczej pancia dobra jest i litosciwa, to odpisze, troche doucze niedouczonych co do geografi. Taka rozrywka jak sie nudze na tym zmywaku. ;)

rozbrajace sa te apele o solidarnosc w ignorancji;-) ;-) ;-) brak znajomosci mechanizmow spoelcznych i zachowan tlumow;-) xxxx "Niebezpieczna Dziewczyny, w ogole to radze ignorowac wypowiedzi tych dwoch forumowiczek (czy tez jednej w dwoch ) wtedy nie beda mialy do kogo pisac." xxxx a ponizej leci panan schemcikmiem;-) xxxxx Szukaja uwagi na forum internetowym, bo w zyciu osobistym jej za bardzo nie maja. Z punktu psychologicznego ma to tez swoja nazwe. Nie warto toczyc dyskusji z takimi pozbawionymi pokory, skrupulow osobami. " xxxxx pokory?;-) jej forumowe "kolezanki" napisaly zebym sobie zyly podciela - a ja taka niepokorna, co nie?;-) xxxx Ich bronia jest sarkazm co zreszta widac w kazdej ich wypowiedzi. Wiec dziewczyny, piszcie sobie na temat " xxxxx a tym punkcie sie akurat zgadzam;-) amen;-)

"xxx a ty w tym czasie bedziesz podgladac i sobie dobrze robic?" xx Pewnie juz poleciala po wibrator i popcorn " xxxx no co ty! ona ma meza - i tylko z nim robi "brzydkie rzeczy";-) nie to co my - stare panny/dziwice/ rozwodki;-) "co dawno chlopa nie mialy";-)

Pisz za siebie ROR :P Przeciez ja mam meza pedofila i jestem patologiczna. I maz ma mnie gdzies. To byla teza z dzisiaj. Wczoraj mi przypisywali samotnosc, a pare dni temu, cytuje "ze mi obija ryj" ;) Nie doczytalas dokladnie :P

ja "bywam" zona "muslima" (zakladam ze sporo jest osob o pogldach rasistowskich tutaj), ciapatego - mieszkam na zmywaku w UK albo na bliskim wschodzie, aletrntywnie nie mam meza ("bo nikt mnie nie chcial", albo nie mialam czasu prze kafe dla nikogo) - i jestem lesbijka (wymiennie ze stara panna ktorej cyt: "chlop nie przelecial od dawna";-) - widac nie znaja innych metod;-) co do zawodu - to jestem musowo bezrobotna, albo jestem dzieckiem - wtedy sie lepiej czuja jak mi lat w "rozmowie" odejmuja;-) ale z cala pewnoscia - niepodwazalnie - jestem chora psychicznie. sfrustrowana i agresywna;-) ;-) ;-) a i pisze z tego wszystkiego po nocach - oczywiscie bezsennych;-) (chyba era tabletow niektorych ominela - tych kt pisza ze caly dzien przed kompem;-) ;-) ;-)

Gość nbhjk
doczytałem tylko do 3 strony ale zauwazyłem ze autorka po prostu nie słyszy tego co chciała by usłyszeć a mianowicie zeby najlepiej wszyscy napoisali tak autorko jedź to nic ze nie znasz jezyka nikt kto 1 raz tu przyjechał nie znał a po kilku miesiacach juz zarabia po kilka tys euro i jezyk zna perfekt itp. Dziwi mnie tez postawa autorki ze każdemu kto napisze nie tak jakby ona chciała zazuca ze robi to po złosci ze jest chamem ze zazdrość i tego typu pierdoły. Ogarnij sie dziewczyno nie wierze w to ze kazdy taki jest, piszą Ci ludzie po prostu prawd, że nie jest tak kolorowo a to że nie tego sie spodziewałaś zakładając temat na dorum to juz nie ich wina. Druga rzecz to ze Twojej kuzynce czy tam kolezance sie udało to nie znaczy że tobie musi sie udac. Mimo wszystko życzę powodzenia jeśli wyjedziesz (tak naprawdę szczerze to mówię) a przede wszystkim zdrowego rozsadku!! sorry za składnie i bledy nie chce mi sie tego poprawiac.

nbhjk - wreszcie jakis glos na temat;-) "Dziwi mnie tez postawa autorki ze każdemu kto napisze nie tak jakby ona chciała zazuca ze robi to po złosci ze jest chamem ze zazdrość i tego typu pierdoły. Ogarnij sie dziewczyno nie wierze w to ze kazdy taki jest, piszą Ci ludzie po prostu prawd, że nie jest tak kolorowo a to że nie tego sie spodziewałaś zakładając temat na dorum to juz nie ich wina" xxxx to taka moda na tym forum - ze cie zakrzykuja jesli mowisz cos co jest niwygodne, a prawda zwykle jest malo-rozowa, wiec ludzie doznaja rozczarowania - i ze zlosci na sibie , wala w ciebie. taka alegoria do poslanaca zlej wiadomosci;/

Gość najbrzydsze sa golfy
dwie wariatki:D ciekawe zjawisko w sumie..

a ta dalej zarywa;-) xxxx "najbrzydsze sa golfy dwie wariatki ciekawe zjawisko w sumie.."

" Si-xa przynudzacie. amen." xxxx to nie czytaj ;-) ;-) ;-) przeciez "rozwiazanie" jest proste;-)

Gość nbhjk
a tak swoja droga ror i azjatgycka to nie ta sama osoba? bardzo podobny styl pisania wrecz identyczny

wszyscy nam to tutaj zarzucaja ;-) wiec ja postnowilam zrobic wszystkim przyjemnosc i popotwierdzac, jesli pytasz serio - to nie, nie jestesmy ta sama osoba, choc styl pisania podobny.

Gość nbhjk
oczywiscie ze serio jestem poważnym człowiekiem;p no identyczny nie podobny nawet jak cytujecie to te xxxxx macie ale w sumie mniejsza o to...a co tak poza tym kurde jak zwykle jak juz wejde na jkis topik i chciałbym pogadac to dyskusja skonczona...

Gość nbhjk
ciekawe ze niby to nie ta jedna i ta sama osoba ale o tej samej godzinie sie na topie spotykaja i pisza ze soba hahaaaaaaaaaaaa ubawe pod pachy moze z kolezanką zza biurka sobie jaja robią

Gość hhgfggfyjgygyfgy
Po co piszecie do tych kretynek? Niebezpieczna dobrze napisala. Nie reagowac.

"nbhjk oczywiscie ze serio jestem poważnym człowiekiem;p no identyczny nie podobny nawet jak cytujecie to te xxxxx macie ale w sumie mniejsza o to...a co tak poza tym kurde jak zwykle jak juz wejde na jkis topik i chciałbym pogadac to dyskusja skonczona..." xxx ;-) rzeczywiscie podopbnie bo azjatycka Pani tez cytuje - i poglady mamy zblizone - stad taki atak zlosci tych wszystkich osiolkow;-)

pozadrawiam detektywa Colombo;-) xxxx "kretynka znowu pisze ciekawe ze niby to nie ta jedna i ta sama osoba ale o tej samej godzinie sie na topie spotykaja i pisza ze soba hahaaaaaaaaaaaa ubawe pod pachy xxxx hhgfggfyjgygyfgy Po co piszecie do tych kretynek? Niebezpieczna dobrze napisala. Nie reagowac." xxxxx powidziala co wiedziala ;-) juz speisze z odpowiedzia - bo podbnie jak ty kotus - sledza ten topik z wypiekami na polikach;-) as easy as it is;-)

atak zlosci? Jak dla mnie maja z was niezly ubaw, a wy sobie dorabiacie ideologie o atakach zlosci, fanach i innych takich bzdurach. Lubicie byc wysmiewane? Taki fetysz, prawda?

Znowu wolaja o atencje ;) "rzeczywiscie podopbnie bo azjatycka Pani tez cytuje - i poglady mamy zblizone - stad taki atak zlosci tych wszystkich osiolkow" ROR, bo oni nie wiedza, ze poza kafeteria sa inne fora, na ktorych cytowanie to rzecz normalna. One nie znaja takiego zjawiska jak cytowanie kogos. ;)

"ciekawe ze niby to nie ta jedna i ta sama osoba ale o tej samej godzinie sie na topie spotykaja i pisza ze soba hahaaaaaaaaaaaa" Podpowiem ci, ja naparzam z laptopa a ROR naparza z iPada. Ubaw po pachy ;)

Gość najbrzydsze sa golfy
"a ta dalej zarywa" co to znaczy "zarywa"? nie bardzo się znam na młodzieżowej gwarze:D "stad taki atak zlosci tych wszystkich osiolkow" ach ma pewno dzięki tym "osiolkom" poczułaś sie lepiej;)

Gość nbhjk
nie chodzi o cytowanie tylko o sposób w jaki to robisz

"kredka bambino26 atak zlosci? Jak dla mnie maja z was niezly ubaw, a wy sobie dorabiacie ideologie o atakach zlosci, fanach i innych takich bzdurach. Lubicie byc wysmiewane? Taki fetysz, prawda?" xxxx a co cie tak interesuje co lubimy;-) dam ci rade - za darmo (wiec wez sobie do serca, ok?;-) i zajmij sie soba i tym co ciebie kreci zamiast fantazjowac co kreci innych;-)

"co to znaczy "zarywa"? nie bardzo się znam na młodzieżowej gwarze" xxxx a to nie moj problem - ze nie rozumiesz kiciu;-)

[zgłoś do usunięcia] nbhjk nie chodzi o cytowanie tylko o sposób w jaki to robisz" xxxx sposob jest wygodny - bo wiadomo do kt czesci wypowiedzi sie odnosze, tak uwazam i w tym jestem konsekwentna.

rorus ty mnie interesujesz tyle co zeszloroczny snieg :D Szkoda, ze nie masz tyle zdrowego rozsadku zeby skonczyc ta pyskowke. No chyba, ze cie to podnieca. CO kto lubi. Milego wieczora

[zgłoś do usunięcia] kredka bambino26 rorus ty mnie interesujesz tyle co zeszloroczny snieg " xxxx co podkersla oczywiscie zdrobniala forma;-) jasne;-) xxxx Szkoda, ze nie masz tyle zdrowego rozsadku zeby skonczyc ta pyskowke. No chyba, ze cie to podnieca. CO kto lubi. Milego wieczora" xxxx nie u wszystkich jeste teraz wieczor;-) ale skoro u ciebie jest to skup sie na wlasnych podnietach (no chyba ze przed snem chcesz wiedziec co podnieca ROR - to wtedy wybaczam;-)