Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gochajestem

W UK jest lepiej niż w PL a odradzacie innym wyjazdu. Skąd w was tyle jadu!

Polecane posty

Gość Wy czy my sie pośmiejemy
z Ciebie/was? Już nie wiem jak mam pisać: D Hahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhaahhahahahhhahahahahahahah

To ześ się wkopała niunia:D

No, twoje logiczne myslenie nie jest na najwyzszym poziomie laleczko :) My sie posmiejemy, czyli ja i ROR. Bo ona tez ma z tego ubaw. I dobrze, was trzeba traktowac z przymruzeniem oka. :) Kapisz teraz czy jeszcze nie bardzo? ;)

Raczej z Ciebie jak na razie się wszyscy śmieją: D Nie pogrążaj się już,nie tłumacz:)

Jasne :) Pewnie dlatego cie tak zabolalo stwierdzenie o zmywakach w UK... :) Nie tlumacze sie. Jeno wyjasniam glupcom. A to roznica. :) Ide zmywac te skosne talerze. A ty usychaj z tesknoty.

Gość ja bym pojechała ale nie wiem
gdzie. Bo znajomi tak będący to szmaciarze i za nic nie pomogą, każdy Polak co wyjedzie to kórwa. Piszę przez Ó...bo zaraz powycinają;)

Gość ja bym pojechała ale nie wiem
i tak wycięli. Prawda jest taka lepiej zmywać cudze gary za porządny grosz nisz własne za gratis. I tyle w temacie. Mieszkam w małym miasteczku i tu połowa wyjechała

Azjatycka już się tak nie mądrz:)

ja bym pojechała ale nie wiem niestety..

Gość Malinowybuziak
A ta cała Pani azjatycka to w UK chociaż mieszka,zamierza mieszkać że się tak wychwala i wymądrza?

w jednym masz racje ror, nie podoba mi sie system na ktorym operuje wspolczesny swiat, ale dostosowuje sie bo nie mam wyjscia, wszyscy z nas od najmlodszych lat przechodza 'pranie mozgu' dlatego uwazamy ze jest nam z tym dobrze bo innego zycia po prostu nie znamy, zapominajac ze dajemy sie maksymalnie kontrolowac nawet emocjonalnie. ps. kompletnie nie interesuje mnie twoje zycie, nie pochlebiaj sobie :)

Gość hahahahahahaha!!!!!
Azjatycka Pani "Jasne Pewnie dlatego cie tak zabolalo stwierdzenie o zmywakach w UK... " :D Dlaczego kogos ma bolec stwierdzenie o zmywakach w UK? :D Polacy zajmuja rozne stanowiska od lekarzy, poprzez pracownikow bankowych a na sprzataczach konczac. I przepraszam CO Z TEGO? Bo ja ni za diabla nie rozumiem CO Z TEGO, ze ktos pracuje sprzatajac, zmywajac, wywozac smieci (zapomnialam jakie jeszcze stanowiska sa dla ciebie takie do uhahania). To byla raz :P a dwa o zmywakach w UK najwiecej trabia nieudacznicy z PL bojacy sie wysciubic nocha za granice. Taka mala polska propaganda sukcesu w kraju (zielona wyspa? druga Japonia? :D) i wysmiania wszystkiego co poza zasiegiem, poza mozliwosciami. Wiec wrzucic wszystkich na zmywak :D i "alez jestem fajna i madra. Ale im przygadalam" :D Smieszna jestes :D Ktos kto pracuje nie bedzie tu non stop przesiadywac ale osoby bezrobotne, pelne zalu i frustracji beda pisac wciaz i wciaz.....o niczym. Ani to dialog ani dyskusja, raczej klepanie dziobem jak baba w maglu :D Nie znam zadnej szczesliwej, spelnionej osoby, ktora cale godziny spedzalaby na (glupkowatym, powiedzmy sobie szczerze :D) forum internetowym wrzeszczac i objawiac wlasne prawdy i przemyslenia :D Osoba szczesliwa zyje swoim szczesliwym zyciem :D a nie tupiac noga krzyczy i przekonuje o swojej madrosci i wyzszosci nad "przekrojem ulicy" jak to panienka ror ujela (cokolwiek toto mialo na mysli :D) Jak to powiedzonko brzmialo? Gdyby glupota miala skrzydla to...... :D ho ho ho!

O, juz sie zlecialy :) "A ta cała Pani azjatycka to w UK chociaż mieszka,zamierza mieszkać że się tak wychwala i wymądrza?" Oczywiscie, ze nie! UK to dla mnie kraina nieosiagalna, cos o czym marze dnie i noce, tzw. oaza spokoju, grubej kasy i szczescia :) UK jest tylko dla wybranych przez Boga, Stworce naszego :) xx "zapomnialam jakie jeszcze stanowiska sa dla ciebie takie do uhahania)." Nie stanowiska sa do uhahania, ale ludzie, ktorzy majaj kompleksy na punkcie tego, ze na takich stanowiskach robia oraz ludzie wulgarni/agresywni, czyli ci z tego forum :) xx "o zmywakach w UK najwiecej trabia nieudacznicy z PL bojacy sie wysciubic nocha za granice." Ale przeciez pisalam wczesniej, ze wyjechalam do Azji na skosny zmywak i jest dobrze. W miedzyczasie zazdraszczam brytyjskiego McDonaldsa :) xx "Ktos kto pracuje nie bedzie tu non stop przesiadywac" Jasne, ze przesiaduje tu non stop. Nawet czesciej niz niejaka si-xa, nielubieuk i cala masa pomaranczek, ktore tu codziennie pisza :) Wystarczy zajrzec na moj profil - 21 wpisow. To naprawde swiadczy o tym, ze ja zyje tym forum!!! :D xx "ale osoby bezrobotne, pelne zalu i frustracji beda pisac wciaz i wciaz.....o niczym" Czyli tak jak ty. xx "Nie znam zadnej szczesliwej, spelnionej osoby, ktora cale godziny spedzalaby na (glupkowatym, powiedzmy sobie szczerze ) forum" To w takim razie co ty tu robisz? Taka szczesliwa i spelniona w zyciu na takim glupkowatym forum? xx "Osoba szczesliwa zyje swoim szczesliwym zyciem" Tja, przyganial kociol garnkowi, a sam sie smolil :) xx "Gdyby glupota miala skrzydla to" To dlatego jeszcze nie odlecialas na tych skrzydlach? ;)

Gość d.wood
i teraz mi napisz ze nie jestes ror. Kpisz sobie? czy moze "xxx" i identyczny styl wypowiedzi to czysty przypadek? Zalosna jestes

Gość d.wood
i to slawetne "przyganial kociol garnkowi". zal ze musisz sobie sama wykreowac poplecznika...

Gość do azjatycka-ror
mozesz tupac,zapierac sie,ale takiego rozdwojenia jazni to tu nie bylo! Przypadek psychiatryczny. Mozesz tez sobie pochlebiac o "fankach"-ale bylyby to tylko chetne,zeby cie ukatrupic-internetowo,rozumie sie ...

hahahahahahaha!!!!! Mądrze piszesz

Ona czyli(ror czy tam azjatycka) cieszy sie bo myśli że ma fanów:D hahaha to już trzeba mieć zryty łeb.

Fanow? Hahaha :) Rozumiem, ze teraz kazdy kto bedzie oddzielal post xxx bedzie ROR? To jak mam inaczej wstawic spacje? Tego triku to forum nie posiada, tak samo jak cytowania innych. Na innych forach wypowiedzi oddziela sie przerwami i rowniez sie cytuje. Ale tutejsza kafeteryjna gawiedz tego nie rozumie. :) Nie mam fanow. Fanow to ma M.Jackson a nie ja. :) Zabawna jestes ze zmiana nickow, slodka pomaranczko... ;) "mozesz tupac,zapierac sie,ale takiego rozdwojenia jazni to tu nie bylo! Przypadek psychiatryczny" A ja ci powiem, ze takiej glupoty jak na tym forum to me oczeta dawno nie widzialy. To taka mala odskocznia intelektualna od zycia codziennego. Wszakze ja tu siedze, apparently, non stop ;)

Gość a moj facet to powiedzial...
ze to zagrania leski ! "slonko,kochana,laleczko"brrrr

Gość Ror juz sama ze soba rozmawia
ona ma rowno zryty beret :-O w koloko sie powtarza czy jako ROR czy Azjatycka. identycznie durna gadaka, styl pisania, to kopiowianie i komentowanie, te smileys na okraglo ona widocznie wszystkich za glupich ma :-Ozalosna osoba :-O

Gość d.wood
no jak widac zmiana nickow to domena nie tylko pomaranczek...

Nie muszę zmieniać nicka,piszę tylko z tego. Myślisz że tylko ja zauważyłam,że jesteś chora psychicznie:) Dalej doprawiaj sobie opowieści,mam to gdzieś czy uważasz ze zmieniam nick czy nie,ale tak ( to musiałabym być chora psychicznie jak Ty aby kontynuować temat sama ze sobą). Nie masz wsparcia wśród innych i próbujesz sama się wesprzec na forum,urocze:) hahaha

Kiedy wejdziesz za ror:)?

_osa_ O tym,że psychicznie chora ror prowadzi poważną rozmowę sama ze sobą aby utrzymać temat i ,,mieć'' wsparcie: D

Gość Droga Paniusiu
Azjatycka Pani Ale Ty teraz mieszkasz czy nie? Bo chyba nie! Więc po co sie udzielasz skoro to Cię nie dotyczy? co wnosisz do tego tematu? Obrażanie ludzi ktorzy wykonuja inna prace? czy probujesz postawic na swoim aby kazdy ci zazdroscil tępa babo

"Nie masz wsparcia wśród innych i próbujesz sama się wesprzec na forum,urocze" Haha serio uwazasz, ze ja potrzebuje jakiegos "wsparcia" anonimowych nic nie znaczacych dla mnie ludzi? Nie podniecaj sie juz tak. xx "Kiedy wejdziesz za ror" Zapytaj sie ROR kiedy tu przyjdzie. Zabawna jestes z tymi propagandami forumowymi. Podniecasz sie jakbys miala okres dostac. Utworzylas swoj wlasny forumowy Smolensk. Niekorzy naprawde potrzebuja w zyciu ekstazy. Spoko. Ja to rozumiem. Nie rozumiem jednak manaiakalnej obsesji na pukcie ROR i wypatrywanie jej kazdego postu, ciagle pisanie o niej i zapamietywanie dokladnie tego o czym pisze. Soraski malenka, zakochalas sie w niej? :) xx "O tym,że psychicznie chora ror prowadzi poważną rozmowę sama ze sobą aby utrzymać temat i ,,mieć'' wsparcie:" A ta dalej o teori smolenskiej. Biedulka, nie ma zycia tylko siedzi, obgryza paznokcie ze zlosci i wali w klawiature z frustracji ;) Bo ubzdurala sobie cos w swojej malej gloweczce i mysli, ze ma racje :) xx "Więc po co sie udzielasz skoro to Cię nie dotyczy?" Zabronisz mi? Jesli bede chciala moge sie nawet udzielac na temat zycia w Tanzanii. I nic tobie do tego. xx "Obrażanie ludzi ktorzy wykonuja inna prace?" Nie obrazam ludzi. W przeciwienstwie do ciebie o czym swiadczy ten uroczy wpis, cytuje: "tępa babo". To forum jest przesmieszne. A zwlaszcza ludzie :) Mam tyle radochy co niemiara. Posmialabym sie jeszcze troche, ale maz wlasnie podaje przepyszna kolacje. Do nastepnego :) P.S: A sorki, wlasnie doczytalam, ze podobno lesba jestem. :D No, to zeby nie bylo, moja lesba podaje mi kolacje. ;)

Gość reszewa
Azjatycka Pani "To forum jest przesmieszne. Mam tyle radochy co niemiara." :D Ano....jaki poziom umyslowy taka i radocha :D

Gość hhgfggfyjgygyfgy
Dopiero teraz pokapowalyscie sie, ze Azjatycka Pani to ROR? Wystarczy poczytac posty ROR sprzed paru lat zeby sie dowiedziec gdzie mieszka i co robi. Mieszka na Bliskim Wschodzie i ma meza muslima.