Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gochajestem

W UK jest lepiej niż w PL a odradzacie innym wyjazdu. Skąd w was tyle jadu!

Polecane posty

Gość hahahahaha!!!!!!!!
Nie ma sensu czytac wypocin tej wariatki co to dwa w jednym :D ale od czasu do czasu trzeba jej cos napisc tutaj, wtedy bedzize mogla cytowac :D i sie ustosunkowywac :D Tak jak psom sie rzuca kosc a pies sie na kosc rzuca i panstwu daje spokoj :D tak jej trzeba rzucic wpis i niech sie zajmie swoim szczekaniem. Ja tam jej idiotyzmow nie czytam bo szkoda czasu tylko patrze ile postow przybylo pod rana :D Bedzie spokoj, moze tu bedzie siedziala i nie bedzie lazic na inne topy :D Matko, dawno takiej szurnietej kozy nie bylo :D

"co to znaczy "zarywa"? nie bardzo się znam na młodzieżowej gwarze" No juz nie udawaj takiej skromnej :) A na jakiej gwarze sie znasz? Podworkowym rynsztoku? ;)

"Nie ma sensu czytac wypocin tej wariatki co to dwa w jednym" A jednak czytasz. I bardzo to przezywasz. xx " ale od czasu do czasu trzeba jej cos napisc tutaj, wtedy bedzize mogla cytowac " To dawaj malenka, pisz :) xx "Tak jak psom sie rzuca kosc a pies sie na kosc rzuca i panstwu daje spokoj tak jej trzeba rzucic wpis i niech sie zajmie swoim szczekaniem." Reksio, aport :D xx "Ja tam jej idiotyzmow nie czytam bo szkoda czasu tylko patrze ile postow przybylo pod rana " Oczywiscie, ze nie czytasz. Ale odpisujesz. I sledzisz. Zabawne :) xx "Bedzie spokoj, moze tu bedzie siedziala i nie bedzie lazic na inne topy" A jakis czas temu mi i ROR zasugerowano wypowiadanie sie nie tylko w tematach o UK, ale rowniez o Dubaju, Holandii itd... To jak w koncu? ;) xx "Matko, dawno takiej szurnietej kozy nie bylo" Zgadzam sie. Jestes szurnieta :)

"hahahahaha!!!!!!!! Nie ma sensu czytac wypocin tej wariatki co to dwa w jednym ale od czasu do czasu trzeba jej cos napisc tutaj, wtedy bedzize mogla cytowac i sie ustosunkowywac" xxxxx nie ma czasu czytac ? ale za to ile znlazlo sie u wynudzoanych osiolkow czasu zeby napisac;-) xxxx Ja tam jej idiotyzmow nie czytam bo szkoda czasu tylko patrze ile postow przybylo pod rana" xxxx dojarzali ludzie cos robia - niedojrzali "obwieszczaja swietu" ze cos zrobia;-) ot, rak subtelna roznica - nie dla kazdego czytelna;-) xxx Bedzie spokoj, moze tu bedzie siedziala i nie bedzie lazic na inne topy Matko, dawno takiej szurnietej kozy nie bylo " xxxx mam nadzieje ze szczytowalas piszac te slowa?;-) jak nie to sprubuj jeszcze raz - moze dojdziesz tym razem;-)

" robi sie coraz intymniej - juz chca wiedziec co jem - zraz sie zaczna pytania o moj system wydalniczy"- ROR Ich interesuje konsystencja twoich fekalii domowych. Pragna wiedziec wszystko lacznie z tym czy masz meza w paski czy w groszki. ;)

Gość azjatycka,ty z patologii
przeciez wyszlo szydlo,z twojego zreszta worka :D

ja jestem milosierna dl amoich fanow;-) wiesz oni naprawde cali nabrzmiali sledza co my tutaj napiszemy - dlatego co jakis czas pisza "nuda", gdyby tak bylo to by tutaj nawet nie zajrzeli zeby to napisac - eksperyment trwa;-)

"azjatycka,ty z patologii przeciez wyszlo szydlo,z twojego zreszta worka" xxxx ona nie z patologii, tylko z dubaju ;-) sledztwo wykazalo przeciez;-) ;-) Azjatycka - oni cie teraz czytaja wszedzie i jak napiszesz zeby mleka do zupy nie dodawac bo traci smak to tez nie umknie ich uwadze ;-)

Gość najbrzydsze sa golfy
"a to nie mój problem - ze nie rozumiesz kiciu" bez spoufalania się proszę:D

Azjatycka - zobacz ze juz 'elokwentni inaczej" zalapali ze nie ejstesmy jednoscia;-) choc nadal w mym sercu tli sie plomienna nadzieje- ze ktos powroci do tematu - ze jednak azjatycka i rOR to jednosc;-) lubie tandemy;-) widzisz - oni lapia, tyle ze powoli;-)

[zgłoś do usunięcia] najbrzydsze sa golfy "a to nie mój problem - ze nie rozumiesz kiciu" bez spoufalania się proszę " xxxx oczywiscie, twoja prosba jest dla mnie rozkazem , kwiatuszku;-)

Gość najbrzydsze sa golfy
a ror się teraz musi fanami z azjatycka podzielić:D tak to jest z tymi gwiazdami, krótko świeca i inne je zastępują;)

Gość Heidi Klummmm
przeciez Ror i Azjatka to jedna osoba, fajny watek, pomijam posty tych dwóch w jednym i jest ok ;)

Gość tu tez RoR-Azjatycka..
ona z patologii,bo tak opowiedziala o sobie,ze szczegolami.Ty tez,niech ci bedzie!

Gość d.wood
zobaczcie co brak zycia osobistego robi z czlowiekiem. Azjatycka to chociaz niby ma meza, ale ta ror... Jak zdesperowanym trzeba byc zeby szukac uwagi i zainteresowania swoja osoba na forum. I wystawiac sie na publiczne posmiewisko. Ehhh

Gość tu tez RoR-Azjatycka..
heidi masz racje,omijamy,tylko jak sie czlowiek zagapi,to na nia czasem najedzie ;)

a widze, ze niepotzrebnie sie martwilam;-) przyszli starzy fani ktorzy nadal wiedza w mit passe ze jestesmy jednoscia;-) xxxx Heidi Klummmm przeciez Ror i Azjatka to jedna osoba, fajny watek, pomijam posty tych dwóch w jednym i jest ok" xxxx no to sie zdecufuj zlotko - mowisz ze jestemy jednoscia a pomijasz posty dwoch osob?;-) poejachalas;-) xxxx tu tez RoR-Azjatycka.. ona z patologii,bo tak opowiedziala o sobie,ze szczegolami.Ty tez,niech ci bedzie!" xxxx i karol wojtyla tez. amen;-) wszyscy cal trojka w patologii sie poznalismy;-)

"Azjatycka to chociaz niby ma meza, ale ta ror" No... ;) Maz siedzi obok i mi stopy po kolacji masuje. I oglada swoj serial, ktorego ja nie lubie. Jeszcze wiecej pikantnych smaczkow z zycia praywatnego Azjatyckiej? ;) A ROR ma meza muslima, to juz zostalo ustalone wczoraj. I pewnie ten maz pozwala jej byc jedynie a kafeterii.

Gość d.wood
ror nie rob z siebie wiekszej idiotki niz juz zrobilas :o

Gość d.wood
zal mi cie laleczko :D wiem, wiem nie interesuje cie to...

"powiedz lepiej czy moge dostac benefity - skoro maz uczcieiwe na 7/12 etatu pracuje?" A w zyciu! Dopiero jak rzepracuje rok czasu to mozesz sie starac o dodatek mieszkaniowy, child tax, child benefit, working tax, pierdniecie tax, choroba tax i niedorozwoj umyslowy tax. :P Ale ostrzegam, te taxy sa tylko dla mezczyzn, bo nie wiem jak u ciebie, ale w moim kraju kobiet sie nie szanuje i dlatego sie im benefitow nie przyznaje. ;)

Gość ALE IDIOTKA HAHAAAAAAAAAAAA
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość d.wood
he, czary mary obie zniknely...czyzby kawka :D:D:D

Gość d.wood
absolutnie, nie wiedzialas?? :D

Gość ooooooooooooooooooooooo
"tesknilas z rozdziawionym jezykiem" :O Hahahahahaha :D:D:D:D Co slowo to kompromitacja :D

Gość ten rozdziawiony jezyk
no ja omijam te azjatycko-rorowe posty,ale takie "cos" rozbawia :D

"to nie czytaj" ­ no i od dluzszego czasu juz nie czytam nic co tam piszecie poza tym co skierowane do mnie. takze zycze dobrej zabawy :)