Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emocjonalnie zmęczona

płaczę bo mijają właśnie 2 lata i on nie poprosił mnie o rękę

Polecane posty

podobny problem maja niunie, ktore bzykaja sie z zonatym facetem a ten im mowi - obiecuje, juz niedlugo biore rozwod :-)

Gość el matador
wlasnie, a one mysla ze zostawi swoje dzieci dla panienki ktora wyrwal na pstrykniecie palcow, ale nie kazdy mysli logicznie

Gość A jak w takim razie
Przyznaje, ze zakochana kobieta bardzo czesto nie mysli racjonalnie i potem sa takie kwiatki, ale prawda jest tez, ze mezczyzni niestety do perfekcji opanowali sztuke zwodzenia... :P

Gość Joker z batmana lol
kobiety w pewnym sensie tez zwodza facetow, robia wszystko przed slubem zeby doszlo do malzenstwa, staraja sie, udaja niewiadomo kogo, a jak juz zlapia samczyka do klatki to sie potem czuja spełnione, zaczyna sie wydzielnaie seksu, narzucanie presji, myzle ze faceci troche zmadrzeli przez pochopnym zenieniem sie

Gość A jak w takim razie
To teraz jeszcze pora aby kobiety zmadrzaly i bedzie sprawiedliwie, back to normal. ;)

Gość Joker z batmana lol
juz tak zmadrzaly ze faceci nie chca sie zenic hahaha

Gość Joker z batmana lol
szukajcie wad takze u siebie drogie panie

Gość naaaaavna
Jak zwykle wychodzi na to, ze kobiety sa be, a z facetami wszystko w porzadku. Typowo meskie myslenie.

@ tuptupkaa x Czemu tedy nie żenić się po 2 miesiącach? Ot, kobieta czuje, że się starzeje i „męża, Panie, męża! 2 lata to Malo jak na tak poważną decyzję. A ostatnie akty prawne wymierzone w mężczyzn żonatych (niedawno wprowadzone chociażby pojęcie „przemocy ekonomicznej) tym bardziej skłaniają do rozwagi. x @ mała13 A jakbyś była po ślubie tobyś nie flirtowała/sypiała z innymi? Myślę, że wątpię. To cecha charakteru, a nie stanu cywilnego.. x I jak widzę głównie chodzi ci o kwestie finansowe. Podług mnie. nie jesteś materiałem na żonę. x @All x Jak zwykle wychodzi na to, że jeśli mężczyzna nie robi tak jak sobie ubzdurała kobieta goniona hormonami i zegarem biologicznym to jest niedojrzały, nieodpowiedzialny, albo po prostu głupi.

Gość my life in miniature
Czekająca na... Powodzenia! Mam nadzieje, ze dzisiaj bedziesz mile zaskoczona! I inne czekajace kobietki takze! :)

Gość tiptiptop
a ja jestem 3 lata po ślubie mam 24 lata i zastanawiam się po co mi to było? a później pomyślisz sobie tak samo. po ślubie miłość umiera a ty robisz sie zgorzkniała. on zacznie sie robić starym dziadem a ty będziesz musiała mu usługiwać, bo to ty sie chciałaś hajtać. ja bym na twoim miejscu cieszyła sie ze jestem wolna jeszcze i korzystała... jeszcze sie nacierpisz w życiu....

Tiptiptop, dziewczyny wypowiadajace sie w tym topiku sa w wiekszosci w okolicach 30-tki lub po i chca zalozyc rodzine, bo juz sie wyszalaly. Po wielu latach ze swoimi partnerami sa pewne, ze to juz jest to. W Twoim przypadku powodem zgorzknienia moze byc raczej wczesne zamazpojscie, a nie fakt samego slubu. Zreszta sie nie dziwie, bo ja w wieku 21 lat w ogole jeszcze o facetach nie myslalam, nie mowiac juz o malzenstwie czy dzieciach. W koncu rodzina to zobowiazanie na cale zycie (z zalozenia przynajmniej). Ale mysle, ze jesli madrze wybralo sie partnera i to w wieku juz dojrzalym, to slub moze wiele zmienic na lepsze.

Gość tiptiptop
ok jesteś starsza mądrzejsza bla bla bla. właśnie takie kobiety wmawiają młodym że jest tak pięknie po ślubie a to g... prawda i wtedy my dostajemy po p.... bo z opowieści się dowiedziałyśmy że będziemy na rękach noszone bo wstydzicie się przyznać do prawdy

Tiptiptop, w Twoim malzenstwie musi byc naprawde zle skoro w Tobie tyle jadu. Nie kazda kobieta twierdzi, ze absolutnie kazdej parze po slubie uklada sie wspaniale i ja tez nie mam zamiaru tego robic. Po slubie czy nie, o kazdy zwiazek trzeba dbac, no a przede wszystkim trzeba sie dobrze dobrac i doglebnie poznac zanim sie zdecyduje na zwiazanie z kims w tak powazny sposob. A do tego niestety potrzeba dojrzalosci i czasu. Wyszlas za maz dlatego, ze w opinii innych to fajnie wygladalo? Nie wiedzialas z kim sie wiazesz? Nie zwalaj winy za swoje niepowodzenia na innych, bo prawda jest taka, ze moze gdybys troche dorosla i z malzenstwem poczekala, to wcale nie bylabys w takiej sytuacji w jakiej jestes teraz.