Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nefefefe

Jakie mogą być powody braku miesiączki?

Polecane posty

Gość nefefefe

Nie mam okresu od 29 listopada. Stwierdziłam, że pójdę do lekarza w tym tygodniu. Ale może znacie jakieś powody. Nie piszcie, że jestem w ciąży, bo nie jestem i to pewne.

np. stres, przyjmowanie antybiotyku, choroba-osłabienie, zmiana klimatu, alkohol, tabletki antykoncepcyjne. Powodów może być mnóstwo : ) Jak najszybciej udaj się do lekarza!

Gość nefefefe
Pójdę do lekarza, mam wizytę umówioną na wtorek. Trochę się boje, bo będę tam pierwszy raz.

Gość moniuszzkowwa
Kurcze chyba trzeba iśc do dobrego ginekologa, bo w sumie nie wiadomo co to jest do końca i chyba warto jest to sprawdzić a nie kombinować.

Gość gość
Ja juz wiem sama po sobie ze lepiej juz iśc do ginekologa prywatnie ale miec szybciej wizyte niz po prostu czekac po pół roku państwowo.

Gość gość
Ja na NFZ mam wizytę tego samego dnia. Do ginekologa-endokrynologa czekam 1-1,5 miesiąca, a jak coś się dzieje albo potrzebna jest recepta to pani doktor przyjmuje pacjentów dodatkowo.

Gość gość
Jesli oprocz braku miesiaczki masz objawy w stylu: ciagle zmeczenie, uczucie zimna, podwyzszona temperatura ciala, bladosc skory to moze byc to anemia.

Gość ollliwkowa
Jesli chodzi o NFZ to ja raczej dziekuje i decyduje sie na własnie taki prywatny gabinet http://neomed.pl/

Gość ullkowska233
To prawda ze własnie jesli juz chodzi o NFZ to tutaj będziesz czekac na wizyte po pół roku. A czasami jak wiadomo nie ma co zwlekac.

Gość gość
To prawda ze własnie jesli juz chodzi o NFZ to tutaj będziesz czekac na wizyte po pół roku. A czasami jak wiadomo nie ma co zwlekac.

Gość gość
Idz do dobrego gabinetu- nie wiem gdzie mieszkasz ale jesli jest to Kraków to polecam taki gabinet ginekologiczny http://neomed.pl/