boom1993 0 Napisano Marzec 24, 2020 A ja kupiłam mieszkanie na Targówku od Home Invest i nie mogę się doczekać odbioru Bardzo podoba mi się okolica, czuję, że ma potencjał, a jednocześnie jest spokojna i można tu odpocząć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adaaa 1 Napisano Kwiecień 17, 2020 Jeśli chodzi o lokalizację to w sumie problematyczna sprawa. Bo teraz to wszędzie dobrze. Bemowo – fajne połączenie z resztą miasta, Bielany – metro, Ursus – fajne obrzeża podobnie jak Włochy, Wilanów tak samo dobrze rozwinięte, teraz to i Białołęka coraz dalej sięga. Wg mnie lepszym pytaniem jest od kogo kupić bo tych deweloperów jest maasa. Ja kupiłam dwa mieszkania, obydwa od Home Invest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krato88 0 Napisano Kwiecień 24, 2020 Jedni wolą centrum, inni obrzeża ale prawda jest taka, że i tak człowiek zdecyduje po cenie, wiem z własnego doświadczenia. Kupiłem mieszkanie od Home Invest i tak się stało, że i lokalizacja okazała się dla mnie super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wibracja 0 Napisano Lipiec 23, 2021 Nie wiem czy już słyszeliście, ale ten deweloper: https://asbud.com/ ma świetne opinie i jest szeroko ceniony wśród swoich klientów. Z tego co się orientuję, to ma jeszcze wolne inwestycje, także warto zajrzeć na stronę, zadzwonić i dopytać o szczegóły. W moim odczuciu, to jeden z lepszych deweloperów w stolicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach