Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama 24

Ciężarne - co dziś jadłyście?

Polecane posty

Gość ania 29i
śniadanie : kanapka z pasztetem, herbata z cytryną, 2 cukierki czekoladowe 2 śniadanie: jabłko obiad: zupa pomidorowa z ryżem, kotlet mielony z ziemniakami i czerwoną kapustą

Gość mamimimi
a ja nic nie mogę jeść... jem tylko jk jestem głodna i to też nie wszystko bo jak zjem coś co mi nie podchodzi to wymiotuję... nie wiem na co mam ochotę i ciężko jest u mnie z jedzeniem... chodzę w sumie głodna bo już nic mi nie smakuje:(

Gość na sniadanie zjadlam
dwie kajzerki - jedna z wedlina drobiowa druga z dzemem. obiad zupa jarzynowa i makaron z sosem carbonara. na kolacje jeszcze nie wiem, ale mam camambert panierowany wiec moze usmaze i zjem z zurawina. miedzy sniadaniem a obiadem zjadlam kilka kostek ptasiego mleczka i figi suszone. wieczorem zjem tez jakiegos owoca.

Gość ja a ja ...
frytki i kupna zapiekankę. a JAK MI TERAZ CHCE PIIIIC

Gość mama 9wwww
na śniadanie 2 kanapki z serem i szynką, do picia prawdziwe kakao na obiad barszcz z uszkami na razie tyle ;) Oprócz tego kawa inka z bitą śmietaną, szklanka soku marchwiowo jabłkowego i woda mineralna

Gość kjlkkkkkkkkkkkkkkkk
2 kanapki z szynką,serem,pomidorem i rzodkiewką, piers z kurczaka z pieczarkami w sosie smietanowym z makaronem

Gość dzisiaj jadlam bulke z
pasztetowa, pozniej kebab a teraz 2 rogale z czekolada

ja to dziś bida z nędzą hehe :D na śniadanie miseczka płatków kukurydzianych z mlekiem, na obiad 2 pulpety, 1 ziemniak i dosyć sporo surówki z kiszonej kapusty. Poza tym pół pomarańczy i 2 pierniczki (domowej roboty). A niedługo nagrzeję sobie pomidorówkę z makaronem. :)

Gość jemzglowa
Dziewczyny, nie możecie przeginac ani w te ani we wte. Jedzcie dla dwojga nie za dwoje! Niedługo w Warszawie organizowane będa darmowe spotkania dla mam, słyszałam, że następnym razem ma być dietetyk i własnie rozmawiać na ten temat. Jak jesteście ze stolicy i chcecie rozwiać swoje wątpliwości to zapytajcie tutaj o szczegóły: http://brzuchatki.pl/forum/index.php?topic=311.0n

Gość oto co jadłam ja
2 kanapki z pasztetem drobiowym + herbata 2 kromki pieczywa wasa z serkiem naturalnym bieluch na obiad bede miała rosół z makaronem i pieczeń z indyka z pieczonymi ziemniakami z marchewką

Do aaaaaaaaaaaaaa Ja jadlam tylko owoce, warzywa,nabial i duuuzoo ryb.Albo konserwowe czy smazone filety bardzo lubilam pstraga i nakrapialam cytryna.koreczki rybne w oleju sledzie,paprykarz uwielbialam to taka zmielona ryba w konserwie czerwonawa pychota !!!nie jem rowniez cieplych dan wiec robilam np.Ryz jak sie schlodzil dodawalam starte jablko.Ryz jest zdrowy i proponowany w ciazy.Tak samo jadlam fasole zielona,robilam nalesniki na sniadanie z dzemem,i racuchy by twoje sniadanie nie ograniczylo sie tylko do jajek,kazdy przepis jest banalny masz je w internecie.)Jestem w drugiej ciazy i odrzywiam sie tak samo:)przytylam w pierwszej ciazy tylko 5 kg a dziecko urodzilo sie 100%zdrowiutkie zabieralo moja wage:)No mam nadzieje ze pomoglam zycze smacznego!!!:)