Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzka.........

Poroniłam.....

Polecane posty

Gość narnia...l
nie o to mi chodzi, wiem ze mozna "samemu" poronic ale i tak w tak juz zaawansowanej ciazy konczy sie szpitalem a ta panna idiotka prowokatrorka sobie pisze, ze sama poronila i koniec:O jasne:O

Gość !Terenia
zuzka no i o co chodzi? dokończyli w szpitalu, wysłali do domu, więc nie świruj, lepiej zajmij się swoim facetem, a nie siedzisz na kafe i utyskujesz, jakby był jakiś powód. jak on zobaczy z kim się związał to zaraz poszuka młodszej i wesolutkiej kochanki, a nie będzie siedział z taką jędzą :O

Gość Zuzka.........
Nie nie robię sobie jaj. U mnie skończyło się to szpitalem. A zaczeło się od krwawienia i zaraz pojechałam do szpitala. No i tam już nie wiem co się działo, bo dostałam ,, coś''. Później mi lekarz powiedział, że poroniłam tłumaczył mi coś, ale byłam w takim szoku, że nie dałam rady z nim rozmawiać.

Gość wifigdansk
przeciez zawsze "konczą" w szpitalu.i zawsze musi byc łyzeczkowianiepo poronieniu-zeby wszystko wyczyscić,bo jak nei usuną to moga się robic skrzepy i moze byc niebezpiecznie a nawet grozic smiercią. ja tez poroniłam ale w 8 tyg. a 15 tc to faktycznie juz sporo...ja nawet teraz i przy takiej wczesnej ciaży cały czas pamiętam,nie traktuję tego jak "terenia". to juz byłod ziecko i mogło zyc. oczywiscie lekarze tez tak mowili ze chore ciaże i te ktore nie mają szans same sa wydalane.ze i tak nie dałoby się uratowac.ale to np mogłby byc synek ktory miałby ok 10 lat i byłby moim cukiereczkiem.Choc teraz mam swoją cukiereczkę-3letnią pannę:) Autorko-nie pociesze cię bo pocieszyc się nie da,ja cały czas mysle i załuję tamtej ciąży.ale zycie trwa nadal i trzeba isc do przodu.ja tak zrobilam-i teraz ciesze się codziennie największa miloscią i szczesciem mojego życia.pozwól sobie na emocje ale tez nie wyłączaj i rozumu.

Gość wqwqwqwqwqwq
Jakieś dziwne te Twoje ból i pustka autorko, jak opisujesz poronienie: "bach i po dzidziusiu"... :O

Gość mamauśkaaaaaa
Trzymaj się. Dacie oboje radę.

Gość hmm mm
Zuzka..... przepraszam za pytanie-jezeli ono Cie urazi... dzieciatko w 15tc jest juz spore napewno. pochowalas swoja kruszynke czy zostawilas w szpitalu?

Gość ojejjjjjjjjjjjjj
No czasami tak jest.

Gość ojejjjjjjjjjjjjj
hmm mm- w szpitalu często nie dają takiej kruszynki. Nie wiem dlaczego, ale lekarze są przeciwko.

Gość hmm mm
ojejjj..... ja bym wyszarpala ale bym zabrala! jak poronilam w szpitalu (6tc) to wyleciala ze mnie mala kuleczka. oddalam lekarzowi do badania... wiedzialam, ze nawet serduszka nie bylo ale jakby malenstwo bylo juz spore napewno bym walczyla o godny pochowek

Gość kinguszka1986
Zuzka ...... przytulam mocno,przede wszystkim zaloguj się tu żeby nikt się pod ciebie nie podszywał :) wiem jaki przeżyłaś ból, ja straciłam mojego malucha w 14tc. do reszty dziewczyn niekoniecznie łyżeczkują po poronieniu, w moim przypadku nie było czyszczenia, faktem jest że byłam w uk kiedy to się stało ale tam mi gin i położna powiedzieli że sama się ''oczyszczę'' a w szpitalu byłam dobę, to w dużej mierze zależy od tego czy poronienie było całkowite czy nie, ja poroniłam całkowicie czyli z łożyskiem tak że zostało niewiele skrzepów krwawiłam ok 11 dni, później miesiączka przyszła planowo po 28dniach. a co do maleństwa, po poronieniu lekarz dał mi druk do wypełnienia co chcę zrobić z moim maluchem, zdecydowałam się sprowadzić go do Polski i godnie pochować, szpital zapewnił mi bezpłatną kremację i po powrocie do Pl pochowaliśmy małego w rodzinnym grobie, ksiądz u nas w parafii nieodpłatnie ''odprawił'' pokropek i poszliśmy na cmentarz, kameralnie tylko ja,mój mąż i kościelny. tych chwil nie zapomnę do końca życia, wciąż to do mnie wraca, staram się być mocna ale czasami pękam i wyję. a do złośliwych pomarańczek... jeśli nigdy nie przeżyłaś śmierci swojego dziecka nie wypowiadaj się na temat uczuć matek , które to przeszły.... mamy aniołków ... przytulam

Zuzka ...... przytulam mocno,przede wszystkim zaloguj się tu żeby nikt się pod ciebie nie podszywał wiem jaki przeżyłaś ból, ja straciłam mojego malucha w 14tc. do reszty dziewczyn niekoniecznie łyżeczkują po poronieniu, w moim przypadku nie było czyszczenia, faktem jest że byłam w uk kiedy to się stało ale tam mi gin i położna powiedzieli że sama się ''oczyszczę'' a w szpitalu byłam dobę, to w dużej mierze zależy od tego czy poronienie było całkowite czy nie, ja poroniłam całkowicie czyli z łożyskiem tak że zostało niewiele skrzepów krwawiłam ok 11 dni, później miesiączka przyszła planowo po 28dniach. a co do maleństwa, po poronieniu lekarz dał mi druk do wypełnienia co chcę zrobić z moim maluchem, zdecydowałam się sprowadzić go do Polski i godnie pochować, szpital zapewnił mi bezpłatną kremację i po powrocie do Pl pochowaliśmy małego w rodzinnym grobie, ksiądz u nas w parafii nieodpłatnie ''odprawił'' pokropek i poszliśmy na cmentarz, kameralnie tylko ja,mój mąż i kościelny. tych chwil nie zapomnę do końca życia, wciąż to do mnie wraca, staram się być mocna ale czasami pękam i wyję. a do złośliwych pomarańczek... jeśli nigdy nie przeżyłaś śmierci swojego dziecka nie wypowiadaj się na temat uczuć matek , które to przeszły.... mamy aniołków ... przytulam

Gość GSDKJSLDKFSDL;FLSF
CIS MI TU SMIERDZI PROWOKACJĄ

Gość GSDKJSLDKFSDL;FLSF
kinguszka86 BARDZO MI PRZYKRO:(

Gość Zuzka.........
zartowalam a wy sie wczuwacie heheeeeeee

Gość Zuzka.........
Powyżej jest koś się podszywa. Ja pochowałam.