Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaa21121

Z okragłej buzi zrobiła mi sie

Polecane posty

Gość takajednaa21121

pociągła... Nie pasuje to do mnie moim zdaniem bo mam delikatne rysy tak generalnie więc wcześniej jakoś zdrowiej wyglądałam :( nie schudłam. Jestem tym troche załamana , nie wiem czy przytyć jeszcze więcej czy pójść na jakieś wypełnianie policzków?niektórym osobom pasują takie wcięcia na policzkach pod kościami jażmowymi ,ale mnie to zupelnie nie pasuje :( Mam 25 lat...

Gość 30 plusssssssss
mnie tez tak sie zrobilo.nareszcie!!! i sie ciesze ze nie mam twarzy jak xiezyc w pelni

Gość takajednaa21121
a ja wolałam miec własnie taka dośc pełna bez wcięć na policzkach... jakos nie moge jej teraz zaakceptować... Mysle poważnie nad wypelnieniem policzków ,ale też boje sie efektu czy byłby korzystny...

Gość takajednaa21121
up

Gość 1usD
Mi tez z okraglej ( nie do przesady oczywiscie) po schudnieciu ponad 10 kg zrobila sie pociagla buzka. Wygladalam koszmarnie i chyba nie tylko wg mnie. Owszem chwalili moja figure, ale co do twarzy nikt nic nie powiedzial. Z czasem nadrobilam te 10 kg i wtedy dopiero uslyszalam prawde, ze wtedy wygladalam okropnie na twarzy :P

Gość Michał.......
Mnie pociągają kobiety tylko z takimi wcięciami, nie lubię pełnych twarzy :p

Gość a ja mam 45 lat
i mi się tak nigdy nie zrobiło, chociaż nie mam nadwagi, tylko jeszcze mi się z wiekiem żuchwa rozrosła; a tak bym chciała mieć zapadnięte policzki