Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutnaa Pusiaa

Czemu mężczyźni nie lubią kobietek o okrąglejszych kształtach?

Polecane posty

Tu nie chodzi o to, zeby z facetami o sporcie rozmawiać!! Leniwe osoby maja wiecej tłuszczu, niz aktywne osoby. Ich ciało nie jest fajnie uzezbione.

Gość ankaskakanka grubaq
mimo wszystko wkurza to, ze jest jak jest/ ja nie lubie cwiczyc i moje znajome z pracy rowniez ale najlepsze jest to, ze wiekszosc chłopaków tec cwiczy okazjonalnie a wymagania m,acie jak...sami nie przypominaja "supermenwó"! dlatego tez, nie wmawiajcie ze lubicie krągłosci, bo ta laska z mojej pracy to do okrągłych nie nalezy a kazdy sie slini

Gość Drud00
Okrąglejsze kształty to nie wieloryb z BMI 30

Gość ale pertolisz
Pewnie ma po prostu odpowiednia talie. Najwazniejsze sa proporcje. Nie wierze, ze slinia sie do wieszaka na ciuchy.

Gość coś dla szczekaczy netowych
no to nie biegaj i się się pogódź że jednak wysportowana sylwetka jest bardziej atrakcyjna od galarety (obojętnie czy chudej czy grubej, niewyćwiczone ciało zawsze jest bardziej sflaczałe)

Gość ankaskakanka grubaq
jak dla mnie to laska wieszak, bez cucków, i tyłka- nawet chłopaki to komentuja ze - "hania ma mały tyleczek"....komentuja a tak widac, ze jakby mogli to kazdy by ja przeleciał

Gość ankaskakanka grubaq
nie mowimy teraz o niecheci mojej do cwiczen, tylko o tym, ze faceci niby lubia okrągle a tak naprawe ogladaja sie za chudymi laskami

Gość glistaludzka
No to logiczne, że faceci wolą szczupłe czy czasami nawet chude laski, chyba że atawizm całkowicie przykrywa im resztki zmysłu estetycznego. Smukła, filigranowa dziewczyna wygląda lepiej niż taka która jest krępa.

Gość ankaskakanka grubaq
no ale to co robic? głodzic sie by szanowny pan z drugim mnie zauwalzyli?chore- tak, jakby ciało było najwazniejsze

ja pierdolę, jaki masz problem? a kobiety mówią liczy się wnętrze, i co? a z łąski swojej, podaj swoje wymiary (wzrost, waga, biodra, talia) z chęcią zwizualizuję sobie te okrąglejsze kształty

Gość ale pertolisz
http://www.we-dwoje.pl/files/Image/art_bonus_oryg/we_dwoje_1_7178.jpg ta laska jest chuda, ale nie ma wciecia w talii - nie podoba mi sie. Prawdziwe okrągłe kształty to jest to: http://www.wykop.pl/link/944055/takie-modelki-powinny-byc-a-nie-chude-szkapy/ A tu mądrze wypowiada się pewien jegomość: http://www.dailymotion.com/video/xkitc4_cejrowski-o-kobietach_travel?start=5

Gość ankaskakanka grubaq
nie mam problemu, tylko wyrazam opinie.Mam 172 cm wzrostu, wazę 80kg, biust D, w pasie pewnie z 84, biodra chyba ponad 100

Gość ankaskakanka grubaq
a dziunia z pracy ma ok. 165 cm wzorstu i wazy pewnie z 48 kg...wiec?-no prosze........

Gość glistaludzka
Ciało najczęściej świadczy o umyśle - osoba przy kości to zazwyczaj ktoś kto jest leniwy i się objada. Nie brzmi to raczej jak opis kobiety marzeń każdego faceta. No i nie jest to ładne, przede wszystkim. Głodzenie się może jest jakimś desperackim wyjściem dla otyłej osoby, przeciętnym laskom o fatalnych, ociężałych figurach wystarczyłoby trochę wysiłku i chęci, no ale wygodniej mieć pretensje o to, że faceci nie lecą na złogi tłuszczu i wmawiać że pod nimi kryje się rzekomo świetny charakter. Ta jasne.

Gość . A . . A .
I dziwisz się?

Gość ankaskakanka grubaq
no dziwie sie...

Gość ale pertolisz
tępa baba. szkoda dyskusji.

Jak można oczekiwać od całej grupy osób żeby nagle zmienili swoje upodobania?

Gość ankaskakanka grubaq
nagle wszystkie takie wyrozumiałe?!!! a jakby przyszło co do czego, to tez wkurzałybyscie sie gdyby koło was kreciła sie sliczna, szczupła dziewczyna. Na 100% jestem tego pewna.

Gość pozdrrr
BĄDŹ PEWNA SIEBIE AUTORKO, NIEKTÓRZY LUBIĄ OKRĄGLEJSZE BABKI- A DLACZEGO NIE WSZYSCY? OTÓŻ TŁUSZCZ NAJLEPEJ JAK SIĘ "TRZYMA KUPY"A TYMCZASEM JEST TO WYBITNA RZADKOŚĆ. CZĘSTO OSOBY TŁUSTSZE MAJĄ SŁABSZE MIĘSNIE- STALE W ZANIKU ZASTĘPOWANE TŁUSZCZEM, NIEZDROWY KOLORYT NIEDOTLENIONEJ SKÓRY, TU WISI TAM SIĘ WYLEWA, WSZYSTKO W CĘTKI, CIAPKI, CELLULIT NA RAMIONACH, PUPIE, UDACH, ŁYDKACH, PODGARDLE... NIEKTÓRYZ TYJĄ ADNIE INNI NIE. JA WAŻYŁAM 65 KILO I WYGLĄDAŁAM B ŹLE, MOJA KOL TEGO SAMEGO WZROSTU WAŻYŁA 75 I BYŁO JESZCZE OK. PRZY 80 WYGLĄDA JUŻ ŹLE

Gość glistaludzka
No jak ty się dziwisz że faceci wolą średniego wzrostu laskę ważącą 50 kg od trochę wyższej ważącej 80 kg to jeszcze wiele rozczarowań cie czeka w tej sferze :D Wkurzaj się na własne lenistwo i obżarstwo a nie na to, że ładna laska śmie stąpać po ziemi.

i tak, ma więcej fot gdzie wygląda ok ale w tym tkwi pic profesjonalnych zdjęć

Gość pozdrrr
TA "LASKA"z maxmodels ile ma lat? 50? bo na tyle wygląda, twarz i ciało starej baby. jest obleśna i jej wszystko wisi.

Gość pozdrrr
do tego z pyska wstrętna.. wygląda jakoś babciowo- ciotkowato.

Nawet chude ciało jest spflaczale jeśli nie uprawie sie sportu. Faceci wola drobne kobiety, niz 180cm :D 🖐️ Drobna kobieta jest niewinna, bezbronne. Wielka herodbaba przeraża. Ty byś chciała faceta 165cm?