Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutnaa Pusiaa

Czemu mężczyźni nie lubią kobietek o okrąglejszych kształtach?

Polecane posty

Gość ankaskakanka grubaq
no jasne ze nie chciałabym małego faceta, ale fakt faktem- zazdroscimy i tyle...

Ja niczego nie zazdroszczę, bo dbam o siebie. Zacznij dbać o siebie, to przestaniesz byc zła na cały świat, ze osoby szczupłe sie podobają. 172cm to nie jakaś super wysoka kobieta, więc ta waga 80 kilo jest nie na miejscu.

Gość - Zołza -
Tylko prosze tu nie mówić, że ona chuda jest bo jej nawet żeber nie widać. Normalna kobieta o okrągłych kształtach i takie w większości lubią faceci. Dla porównania anoreksja : http://papilot.mykmyk.pl/img/660/0/58545141.jpg Ty Puśka nie masz okrągłych kształtów, ty jesteś po prostu gruba ale to nie oznacza, że nie znajdziesz nikogo...Fetyszystów jest sporo co lubią by ichj kobieta była z roku na rok gruibsza.. ba ... nawet specjalnie ją dokarmiają czekoladą

Gość gość
ja tylko zapytam ? jak można lubić dziewuchę która wyglądem postacią sylwetką przypomina chłopca?????????????jak??!!! dymasz takie coś od tyłu i gdybyś nie był gejem to normalnie czułbyś się jakbyś bzykał ....chłopca w tą suchą małą d*pkę bez wcięcia w talii z plackami zamiast piersi :D :D :D błagam ....Kobieta musi wyglądać jak Kobieta dla mężczyzny no chyba że jest się pedałem ;)

Gość - Zołza -
Twoim zdaniem ta kobieta z demotywatora ma sylwetkę chłopca ? To gratuluje wzroku

Gość gość
nie przejmuj się. Po prostu dobre ciach. Mniam na www.elastyczna.pl. Zapraszam wszystkie Panie :)

Gość gość
Zołzo ,złotko coś ci te linki nie wychodzą mimo to....uwierz mi normalny nie spedalony facet uwielbia Kobiety z biustem z wcięciem w talii z biodrami do tego ...zołzowate ;) hehehhe suchelce to trofeum przeważnie dla wypacykowanych mizernej postury chłoptasiów z żelem na włosach :) dla ciot które innego obrazu Kobiety nie znają jak tylko z gazet :)

Ja mam kobiece kształty. Duże piersi, pupcie i jakoś facetom się to podoba. Mam powodzenie. Powinno być "dlaczego mężczyźni nie lubią kobiet bez kragłości?"

Gość - Zołza -
Rozmiar biustu nie zalezy od ilości tkanki tłuszczowej, bo sa grubsze kobiety z miseczkami A. Ja sama do najchudszych nie należe 154 cm 52 kilo wagi, rozmiar 28 Kiedyyśśś jak byłam nastolatka to mogłam jeść i jeść i nie mogłam miec większego numeru niż 26 .. ehhh te czasy

Zolza no ale duża pupa i piersi + niewystajace kości to jest właśnie kobieca figura. Nie mówię o tłuszczu rozlewajacym się wszędzie

Gość - Zołza -
No ja też uważam, że taką kobietę własnie można nazwać zaokrągloną, zresztą wkleiłam zdjecie, bo chyba autorka nie rozumie co znaczy zaokrąglona. Ja niestety mam miseczkę A .. :( Jestem typową gruszką i góra rozmiar S spodnie M ale no cóż ....

Gość gość
ja mam 165/70 kg i jak mówię, że się odchudzam to nie protestuje, tylko mówi, że od seksu najlepiej się chudnie i chce ze mną ćwiczyć ale jak piję np. herbatę nieposłodzoną to sam by mi tego cukru chciał dosypywać bo według niego taka bez cukru jest paskudna

Gość gość
ale to że jemu to nie przeszkadza, nie znaczy że mi nie, dlatego się odchudzam

Gość gość
Ja tam lubię, te powszechnie uważane za grubsze też mi się podobają. Zazwyczaj mają większy biust i są świetne w łóżku.

Gość - Zołza -
To jeszcze nie masz tak źle bo mój mi mówił że przytyłam, co zreszta prawda była bo miałam 42 rozmiar. Jednak jak nie chciałam jeść czekolady co mi przyniósł to wielki foch. :D Ja herbatę bez cukru też pije, słodyczy praktycznie nie jem. Tylko jeszcze muszę wymodelować sylwetkę ćwiczeniami ...

Gość Oberżyna86
Ja wiem, że żyjemy w chorych czasach, kiedy każda, co ma jakieś tam cycki i tyłek jest już "pełna" i "okrągła", ale z drugiej strony też nie rozciągajmy tego w nieskończoność. Z obserwacji i rozmów z wieloma facetami wynika, że: - zasadniczo 90% kobiet jest "r*****nych" pod względem atrakcyjności fizycznej, tzn. statystyczny facet by Was prawie wszystkie wydymał przy założeniu, że jestescie chętne i byłaby okazja, więc głowa do góry - 90% wad urody kobiet faceci nie zauważają lub im nie przeszkadzają - naprawdę obsesję na temat rozdwojonych końcówek i odpryskującego lakieru na paznokciach mamy tylko my, a od niektórych facetów można usłyszeć, że lekki cellulit jest sexy (o zgrozo!) - zasadniczo warunkiem przy figurze jest to, by figura była kobiecą figurą - to znaczy istniała zarysowana talia, biust, biodra... Opcje skrajne - czyli płaski tors bez wcięcia w pasie i kanciaste biodra lub przeciwnie - kształt równej kuli są już dla amatorów. Czyli statystycznie mieści się tu 90% europejskich kobiet. To tyle w kwestii figury - reszta to dobry strój, charakter i nastawienie do życia. Od najzgrabniejszej laski będą faceci uciekać, jeśli by była wredna.