Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakidupekzemnie

problem z dziewczyną..

Polecane posty

Gość jakidupekzemnie

2 lata temu poznalem super dziewczynę przejliczną,inteligentną,skromną... od miesiaca mieszkamy razem ,lecz problem zaczal sie wczesniej...ona przede mną miała 2 nadzianych kolesi,i choc o nic nie prosila to miala wszystko mimo ze pracuje, ja zarabiam srednio wiec nie moge sobie pozwolic nawet na wypad do kina raz w miesiacu widze ze ona się nudzi ze mną bo ileż można w domu siedziec a ja nie mam nawet za siebie zeby zaplacic zeby wyjsc na jakis wypad ze znAJOMYMI A CO DOPIERO ZA NIĄ WIEC TAK SIEDZIMY W DOMU TE 2 LATA:( widze ze sie nudzi ze mna ilez mozna filmy ogladac czy grac w karty... ona nieraz mi proponuje ze ona zaplaci ale ja nie chce...wiem ze ona lubi wychodzic lubi smiac sie i ludzi...a ja taki nie jestem .tak bardzo bym chcial zeby byla szczesliwa i tym samym chce ja zatrzymac przy sobie, nie wiem jak to rozwiazac....ona nigdy slowa nie powie jest strasznie skromna i chce zeby mnie bylo dobrze ale widze ze ona sie meczy..niegdzie nawet wyjscnie mozemy

z checia cos bym Ci poradzila ale nie wiem co.... :O to az takie duze dla Ciebie obciazenie aby wyjsc chociaz raz w m-cu?

Gość Miniooooooooooo
problem jest z Toba nie z dziewczyna, napewno cie stac a by wyjsc 2 razy w miesiacu do kina, ja tez srednio zarabiam ale odkladam i mam na takie przyjemnosci, wole sobie odjac nowa bluze czy spodnie ale chce aby moja dziewczyna cos odemnie miala takze nie gadaj glupot bo chyba masz probloem ze soba

A w czym Ty widzisz problem, żeby ona zapłaciła? Twoja męska duma na tym ucierpi? Skoro tak, to Ty siedź w domu, a ona niech wychodzi ze znajomymi, bo się dziewczyna zamęczy.

Gość jakidupekzemnie
wiecie co, jestescie niesprawiedliwi, ja oddaje polowe mojej pensji mojej mamusi, bo ona tez by nie przezyla :(

Gość jakidupekzemnie
1200 zl z czego za mieszkanie place 700

Gość jakidupekzemnie
ten wyzej to podszyw

Gość az to dzziiwne
nie wiem co jest z Tb nie tak.. jak ja i moj facet nie pracowalismy to robilismy tak, ze bylo na to kino, zawsze sie cos odlozylo czy cos, wiec ciezki mi w to uwierzyc, ze nie masz tych 50zl

Gość Aaaaaaa bo widzisz
jestes facete to myslisz inaczej . Ja z moim jestem ponad 3 lata i mamy to samo. On ma długi do spłacenia,ja o nich wiedziałam jak się poznaliśmy.My tez nie chodzimy NIGDZIWE i siedzimy w domu. Gdy mu zarzucam ze tak jest , on tez sie denerwuje ze nie ma pieniedzy . A widzisz tu nie chodzi o pieniadze :) Tu chodzi o spacer,który nic nie kosztuje, wpasc od czasu do czqasu z rozyczka która kosztuje może 2 zł, albo połazic po miescie z plastkowym kubkiem kawy w rece... Wydaje mi sie ze brak kasy to wymowka bo takie najcenniejsze rzeczy nie kosztują....

Gość jakidupekzemnie
tylko że my 500 zl wydajemy na jedzenie i na przyjemnosci nie ma :o

Gość Aaaaaaa bo widzisz
a co ma to ile wydajecie na zarcie do spaceru ?? bo nie rozumiem

Gość Aaaaaaa bo widzisz
aaa rozumiem.Zasrane podszywy ! Kurde nie wiem co poradzic...moze zapytaj ją jak chciałaby się rozerwac?

Gość atrea
Mieszkanie 700 zł. Ok. Zostaje Ci 500 na jedzenie i ubrania, to nie tak mało przecież :) Zabierz ją co jakiś czas na spacer, sanki, nad jezioro. Możesz spróbować upolować jakąś promocję na grouponie czy czymś, żeby np. bilety były tańsze :) Pewnie chciałbyś zabrać ją do restauracji, ale jak Was nie stać, to do maka chociaż na frytki za 5,5 albo gdzieś na sałatkę, zjecie na pół, nie chodzi przecież o to, żeby się nażreć :) Na rower możecie też wyjść, na rolki, porzucać się śnieżkami, nie na wszystko trzeba mieć kasę, nie martw się :)

Gość atrea
Chociaż chwila. Mieszkacie razem, dlaczego Wasze pieniądze nie są wspólne? Nie byłoby wtedy żadnych problemów. Do mnie narzeczony wprowadził się 3 miesiące temu, inna sprawa, że nie na własnym, więc nie płacimy nie wiadomo ile, ale nie o to chodzi. On też za najniższą pracuje, ja się uczę, więc miesięcznie nie mam za dużo kasy, tyle co na kosmetyki i jeden bilet do kina. Na początku przeszkadzało mi to, że chciał za mnie płacić, ale teraz po prostu mamy wspólną kasę i tyle - dokładamy się do mieszkania, jak mamy ochotę wyjść to wychodzimy, a nie: no wiesz, bo Ty nie masz kasy, znowu mam za Ciebie płacić? Jeżeli macie być razem przez całe życie, to musicie się przyzwyczaić, że prawie wszystko będzie wspólne :)