Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joanna0709

zaprAszamy do dyskusji :)

Polecane posty

bona - a wiesz, że ja tam kiedyś w 7 albo 8 klasie podstawówki raz na składaku wigry 3 wjechałam?:P Potem przez tydzień na tyłku usiąść nie mogłam i czułam wszystkie swoje mięśnie w każdej najmniejszej części ciała:P Ale i tak uwielbiam te okolice;) Bona jak już dojechałaś do pradziada, to może odbijesz na majówkę tutaj: http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120501/POWIAT02/120509969 co roku są fajne strzelanki w strojach historycznych - Twój syn byłby zachwycony jakby tyle starych strzelb i innych pukawek (i to jeszcze działających) zobaczył:P Ja jadę;)

No i dobrze ze nie gotowalas, spokojnie moglas siedziec z goscmi a nie w kuchni sie krzatac. A jak samopoczucie? Jesli moge spytac.

Witam :) Wczoraj zasnelam wiec nie odpisalam taka-sobie-ja- wlasnie w tym roku mlody jedzie z tata na weekend majowy, a my najprawdopodobie pojedziemy w okolice Pradziada, albo nad Slaska Harte. Wole to drugie bo jako ze nie mam roweru to ja sie wyloze gdzies na kocyku :D

Dzien dobry. Pochmurnie na dworzu i mam nadzieje,ze wyjdzie sloneczko. Wczoraj bylismy na dlugim spacerze w lasku. Jak pieknie juz wszystko zielone.

Hej joanna :) a u nas sloneczko od rana i cieplutko, zaraz sprawdze pogode :)

Hej pokazalam chlopakom te gory , od razu by tam pojechali. I juz wiem ze na morze juz ich nie namowie. Jeszcze mamy duzo czasu, zeby wytyczyc gdzie bedziemy jechac , gdzie z malym dzieckiem.

glownie najwazniejszy jest klimat w gorach, maly i tak skorzysta, gorzej jak traficie na brak pogody....:O

boona - ty? Wykładanie na kocyku? A może tutaj byś się wyłożyła: thermal park beeov - wklej sobie w google i popatrz jakie słodkie lenistwo jest tam możliwe:P Nie no - żartuję, to jakieś 250km od nas - raczej na wakacje niż na weekend, ale pomarzyć można. Kuzynka była, polecała - ponoć warto;)

Dzien dobry. Wczoraj juz nie zajrzalam bo nauka. W koncu u chlopakow zrobilam porzadek z ciuchami, zimowe polozylam wyzej, letnie nizej. Etc. Zostala mi komoda najmlodszego.

Witam :) Młodego nie wyciagnelabym z wody :D zobaczymy :) a co do kocyka- no coz mam poczac bez roweru???? :O chyba ze pochodze po gorach, ale sama sie boje troche, a moj pewnie bedzie jezdzil, chociaz to i tak pozostaje pod znakiem zapytania bo go strasznie boli kolano od kilku dni, wiec zobaczymy. No i trzeba zamontowac ta siatke, moze wlasnie w weekend majowy? Kota w ostatecznosci wypuscilam na balkon bo nie idzie wysiedziec przy zamknietym, ale oblozylam dol balustrady doniczkami i co tam mialam, narazie nie mysli o skokach do gory....

joanna, ja tez musze sie za to zabrac, w przedpokoju stoja jeszcze moje kozaki.... :O rok temu wazylam 20 kg wiecej, 2 lata 10 mniej, szczerze mowiac musze przekopac wszystkie szafki... ;)

Boona i jak udalo ci sie tyle schudnac.? W swoich szafkach juz wczesniej zrobilam porzadki, wiec luz.

Gość taaaaaaaaaa
boona ma faceta ktory ja bzyka a nie sie uchlewa, wiec miala sporo sportu.

dieta MŻ? no i ruch, zreszta nadwaga byla po lekach, wiec teraz wraca do normy :D

Piękna letnia pogoda:) my na kocyku na działeczce :) Jutro jedziemy na urodzinki do mojego chrześniaka kończy 7 lat i trzeba jechać po jakiś prezent :) co prawda bawi się samochodami , ale najbardziej lubi grać na kompie, i teraz nie wiem czy kupić mu jakąś grę czy lepiej zabawkę. Pod choinkę kupiliśmy mu grę taką jaką chciał ,więc teraz może lepiej zabawkę nie.

Witajcie:) A coz to za wyzwiska znow?????? Tak rzadko podczytuje teraz , tyle na glowie U nas duzo zmian podjelismy decyzje o sprobowaniu raz jeszcze z dzieckiem, jesli tym razem sie nie uda odpuszczamy sobie, boje sie jak cholera, tego by sie nie powtorzylo to co wczesniej, ale lekarz mowil nam , ze mamy probowac , jestem po wszelakich badaniach testach i wszystko jest w 100% poprawne. teraz tylko chodzi mi po glowie skoro wyniki sa super , wszystko gra to dlaczego trace dzieci i nie potrafie donosic , ehhhh

juz kiedys pisalam o kolezance co kilka razy poronila- jak sie okazalo nie mogla donosic ciazy z chlopcem- no po prostu organizm atakowal plod plci meskiej, ma dziewczynke w koncu :)

Dzien dobry. Zaczynasz znowu mnie w cos wciagac? Za dlugo byl spokoj? Znajdz sobie topik, gdzie sie tak zachowuja. Bedziesz tam szvzesliwa.

Hej, zajrzałam się przywitać i idę robić obiad, pozdrawiam Wszystkich :) słowacki raj pięknie wygląda na zdjęciach, ktoś mi polecał wcześniej i napewno wybierzemy się, nie w tym roku ale jak tylko będziemy mogli to pierwsze miejsce na naszej liście :)

mimi - to tylko jeden z kilku w tej okolicy;) No i moim zdaniem tańszy od śródziemnomorskich. Poza tym gorące źródła mają to do siebie, że woda w nich ciepła niezależnie od otoczenia;)