Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majamaja3

4 testy pozytywne prawie 9 tydz i brak ciazy ???????

Polecane posty

Gość do malenciaaa
Pisz po polsku - będzie łatwiej się dogadać. Mamo6latki - niby masz doswiadczenie w rozmawianiu z dziećmi ale tym tutuja niedolrzalcom nie przetłumaczysz.

Gość mama 6 latki....!!!
weź nie pierdol,że tylko w jeden sposób się liczy tygodnie ciąży! Dziewczyny pisały,że im liczą skończonymi tygodniami,a Ty i tak swoje!!! Może już jesteś po kieliszeczku,bo wiem że lubisz sobie w ciąży wypić!Myślisz,że jesteś najmądrzejsza a tak wcale nie jest.Czujesz się lepsza od lekarza?:/Jedni liczą tak inni tak,a Ty tylko swoje i swoje! Weź może idź się przewietrz i nie pisz głupot!Mamusie na cmentarzu byś odwiedziła,to może dobrze powietrze Ci zrobi...:/

Moja siostra leży teraz w szpitali i z nia lezała dziewczyna która miała tak samo. Szukali ciąży i nie mogli z naleśc... Niestety ale w koncu znaleźli i była pozamaciczna :(

Gość mama 6 latki....!!!
weź nie pierdol,że tylko w jeden sposób się liczy tygodnie ciąży! Dziewczyny pisały,że im liczą skończonymi tygodniami,a Ty i tak swoje!!! Może już jesteś po kieliszeczku,bo wiem że lubisz sobie w ciąży wypić!Myślisz,że jesteś najmądrzejsza a tak wcale nie jest.Czujesz się lepsza od lekarza?:/Jedni liczą tak inni tak,a Ty tylko swoje i swoje! Weź może idź się przewietrz i nie pisz głupot!Mamusie na cmentarzu byś odwiedziła,to może dobrze powietrze Ci zrobi...:/

Gość mama 6 latki....!!!

Gość mama 6 latki....!!!

Gość ejejejejejejjejejejjeje
mamo 6 latki-Ty jesteś alkoholiczką i pijesz w ciąży?:( Miałam Cię za fajną kobietę,ale zmieniłam zdanie...

Nic nie wiem o moim piciu alkoholu w ciąży... Widać inni wiedzą lepiej ode mni9e co spożywam... i to by nawet wyjaśniało dlaczego ostatnio po jabłku tak natrętnie mi się winem odbijało ;)

Gość majamaja3
O widze ze debata dalej trwa na temat tygodnia mojej ciazy rzekomej i zupelnie przy tym nie na temat.. No ale dobrze bo widze ze wy i tak wiecie lepiej ode mnie w ktorym ja tygodniu ciazy jestem.. Tylko odpowiedzcie mi na jedno podstawowe pytanie - dlaczego wyliczacie mi tydzien ciazy na podstawie pierwszego dnia ostatniej miesiaczki biorac TYLKO pod uwage ze mam cykle 28 dniowe?:) Możecie mi powiedzieć skąd macie taka informację, ze moj cykl trwa akurat 28 dni? ?:) a moze mam cykle 21-22 dniowe ?:) I co wtedy?:)

wiek ciąży się liczy od OM nie ważne jaką miałaś długość cyklu! Ja miałam cykle 32 dniowe i tak samo się liczy moją ciążę! Autorko jesteś w 7t4d...a nie w 9:/

nawet jakbyś miała cykl 20 dniowy to wiek ciąży liczy się tak samo!!!

powiedz mi skąd Ty wzięłaś ten 9 tydzień???

Gość majamaja3
aha - to dobrze wiedziec ze jestes madrzejsza od lekarzy bo moj lekarz dokladnie wyliczyl mi na postawie ostatniego dnia miesiaczki i dlugosci cyklu ten sam tydzien ciazy ktory podalam :)

Gość majamaja3
i widzisz dziwne jest tez to ze moja znajoma ma dokladnie takie same cykle jak ty czyli 32 dniowe.. Termin kalkulatora ciazowego z neta ( ktory bierze pod uwage 28dniowe cykle) wyliczyl jej termin na 23 ale lekarze dali jej termin na 30 styczen wedlug wlasnie obliczen dlugosci cyklu.. No swiat zwariowal widzisz.. niektore widocznie rodza w 8 a inne w 9 miesiacu haha..

Gość do mamy 6-latki
wiem że jestes najmądrzejsza ale wcale nie tak się liczy tygodnie ciązy jeśli jestes np. 15 tydzień 5 dzień to jesteś w 15 tygodniu:):):) i pisz sobie co chcesz, kazdy lekarz w karte tak wpisuje, każdy szpital wpisuje przy porodzie skończony tydzień:) do wiedzenia

Gość autorko ale
jak lekarz mógł Co powiedzieć,że jesteś w prawie 9 tygodniu jak u Ciebie ciąży nie widać???haha I ciążę się liczy od pierwszego dnia ostatniej miesiączki miałaś ją 08.12 więc sobie policz ile tygodni i dni minęło od 8 grudnia!Liczyć nie umiesz???

Gość autorko ale
ja miałam ostatnią @ 09.11 i jestem w 11t5d a Twoim zdaniem w którym powinnam być tygodniu??? Tu chodzi o wiek ciąży a nie o termin porodu idiotko! Myślisz że jak lekarz Ci wyliczy ,że urodzisz w danym dniu to wtedy właśnie na świat przyjdzie Twoje dziecko???hahahahahaha

Gość majamaja3
widze ze niektorym trzeba tlumaczyc bo nie rozumieja : LEKARZ MI TO WYLICZYL WLASNIE NA PODSTAWIE PIERWSZEGO DNIA OSTATNIEJ MIESIACZKI. SKoro ciazy nie widac to na jakiejs podstawie mialby to innej stwierdzic IDIOTKO?:)

Gość ta cala autorka
to jest tak tepa strzala ze az sie slabo robi:D Wychodzi na to ze zaszlas w ciaze przed okresem,pozniej go dostalas ,teraz nie dostalas a w ciazy wcale nie jestes!!hahahahahha Jestes debilu w 7t4d:D Policz dokladnie!!!

Gość ta cala autorka
No policz debilu ile minęło dni od Twojego pierwszego dnia ostatnej miesiączki???!!! No ile?Dokładnie 7 tygodni i 4 dni

Gość majamaja3
Sluchaj no chamska i prostacka krowo - zajmij sie swoja dupa i swoimi sprawami a nie wyliczaniem mi wieku ciazy czy podważaniem zdania specjalistow. NAWET GDYBYM MIALA 28 dniowe cykle tlumoku to bym byla w 8 tygodniu ciazy - sprawdz sobie na kalkulatorach ciazowych idiotko w necie ktore dokladnie wyliczaja wiek ciazy na takiej samej zasadzie jak lekarz czyli od 1 dnia ostatniej miesiaczki , prosze: https://www.google.pl/search?q=kalkulator+ciazowy&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a cala lista kalkulatorow !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A przy 21 dniowych cyklach zupelnie inny tydzien ciazy wychodzi !!!! i gowno mnie obchodzi zdanie jakis chamskich krów z forum czy wyliczenia na tym koncze ta beznadziejna gadkę i żegnam !!!!!!!!!!!!! Mozecie sobie juz pisac w tym temacie same z soba na swoim poziomie... MNIE TU JUZ NIE MA bo nie ma z kim dyskutowacv

Gość ojjojjjol
Autorko na podstawie dl.cyklu liczy sie termin porodu a nie tydzien ciazy! Dziewczyny dobrze pisza,nie jestes w 9 tc. Radze zmienic lekarza skoro tak ci policzyl,a moze zwyczajnie sie pomylil. Policz sama dokladnie w ktorym tcjestes

Gość ojjojjjol
widze ze czegos tu nie rozumiesz. To wg.ciebie ile tydzien ma dni jak jestes w 9 tyg? my tu wszystkie piszemy o tygodniu 7-dniowym:D

Gość ojjojjjol
kliknij myszka na zegarek,ktory wyswietla ci sie po prawej stronie monitoru,na dole.Tam jest kalendarz. Wjedz na date 8.12 i licz: 8.12 do 15.12=1 tydzien 15.12 do 22.12=2 tydzien 22.12 do 29.12=3 tydzien 29.12 do 5.01=4 tydzien 5.01 do 12.01=5 tydzien 12.01 do 19.01=6 tydzien 19.01 do 26.01=7 tydzien plus 4 dni teraz rozumiesz? poswiecilam sie dla ciebie:D

Gość ta cala autorka to
DEBIL!!!

Gość majamaja3
Nigdzie nie napisalam ze jestem w 9 tygodniu ciazy tylko ze w 8 tygodniu . Nawet wystarczy spojrzec na tytul samego tematu by to zobaczyc..... A ze prawie w 9 znaczylo dokladnie to ze wiele dni mnie nie dzieli od tego by 9 wskoczyl.. 7 tydzien i 4 dni jest liczony jako 8 tydzien i miala tu racje mama 6 latki itp... A jak ktos dalej ma watpliwosci podalam strone gdzie jets mase kalkulatorow ciazowych i mozna sobie tam wpisac smialo 8 grudzien -jako pierwszy dzien ostatniej miesiaczki i wyskoczy ze jest to 8 tydzien jak byk... I one wyliczaja to tak samo jak lekarz ktory mi nie powiedzial ze powinna byc widoczna 9 tygodniowa ciaza tylko 8 tygodniowa ( i ze juz blisko 9 tygodniowej bo dzielilo mnie od tego by 9 tydz wskoczyl juz tylko kilka dni na ostatniej wizycie).

Gość ta cala autorka to
poza tym co się tak rzucasz!!! Może i jesteś w ciąży ale raczej POZAMACICZNEJ i wytną ci ją z jajnikami! Takie debilki jak Ty nie powinny się rozmnażać! A tak poza tym kobieta która byłaby w Twojej sytuacji już dawno poleciałaby do innego ginekologa! Beta nic Ci nie da-bo ona w ciąże pozamacicznej też jest wysoka! jakby Ci zależało to już byś siedziała u jakiegoś ginekologa a nie wypisywała bzdury na forum! Kłócisz się z kobietami które były w ciąży i wiedzą jak się liczy tygodnie!!