Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taommma

Ile macie lat kafeterianki - matki piszące na tym dziale ?

Polecane posty

ja pracuje od 16 roku zycia wiec juz troszke mam tego doswiadczenia i wcale to nie byly tylko prace dorywcze typu truskawki czy zrywanie malin u kogos :D

Gość taomma
O ile wiem, to małoletnich nie zatrudnia się na etat.

Gość taomma
W wieku 16 lat to się chyba do liceum chodzi ? A nie do pracy ?

Gość taomma
Skąd u Was takie szybkie dojrzewanie ? 16 lat praca ? 19 lat poważny związek i dzieci ? Tak mnie to zastanawia.Po co taki pęd, po co tak szybko ?

jeśli chodzi o chamstwo na kafe to akurat nie ma to nic do wieku. Są robione projekty kafeteryjne (fałszywe postaci), które mają siać zamęt :D żeby wejść więcej było ;) Są to zarówno babki po 20,30 jak i chłopy :D Polityka strony ;) Są ludzie bez stałego niku podające jakiś wiek lub nie piszace pod wieloma pseudonimami i stąd wrażenie, że większość osób piszących tutaj upadła na głowę- a w rzeczywistości tych osób jest o jakieś 70% mniej (tak bym obstawiała mniej więcej) Wystarczy popisać na innych forach żeby się zorientować, że to kafeteria jest specyficzna a nie wiek użytkowniczek :)

a na wakacje to co ? nie slyszalyscie nigdy o zatrudniau maloletnich ? dorabialam w tygodniu jako kelnerka i mimo iz pracowalam na pol etatu to walilam rowno po 12-14 godz w zaleznosci od imprezy jaka byla organizowana

po co 16 lat i praca ? a po to ze jak sie chcialo jechac na wakacje ze znajomymi to trzeba bylo sobie na nie zarobic a nie zebrac od rodzicow. dlaczego 19 lat i powazny zwiazek ? bo nigdy wczesniej nie zmienialam chlopakow jak rekawiczki. poznalam ponad rok temu ojca mojego dziecka ktory jest 5 lat starszy . swietnie sie dogadujemy i od pocztaku wiedzielismy ze jestesmy sobie pisani. po co taki ped ? a po to ze gdy ja wolalam pracowac i zarabiac na siebie i wlasne przyjemnosci to reszta kolezanek puszczla sie na dyskotekach

Nie mam długów dlatego zaczynam z czystym kontem, o to mi chodziło. Nie będę się wyklócać bo to mi nic nie da, nie opisze się całego swojego życia, postanowień i toku myślenia w jednej wypowiedzi..:) nie będę się już udzielać bo po co:) wszyscy są mądrzejsi i wiedzą lepiej... ZaklopotanaNieznajoma pozdrowienia dla Ciebie :) miłego dnia:)

Gość taomma
"bo nigdy wcześniej nie zmieniałam chłopaków", przecież w wieku 18-19 lat to Ty dopiero powinnaś zacząć poznawać, co to jest mieć chłopaka, a nie ich zmieniać. A ze znajomymi na wakacje w wieku 16 lat rodzice Ci pozwalali jechać ?

Gość taomma
I sorry, ale że rodzice pozwolili Ci w wieku 16 lat pracować po 12 godzin jako kelnerka ?

Gość taomma
Mnie to dziwi, że 16-17 letni ludzie myślą w ten sposób, przecież to jeszcze dzieci, a Wy mi tu piszecie o wyjazdach, o zmienianiu chłopaków, o pracy, W TYM WIEKU ? To dopiero kilka lat później powinno się dziać.

Gość ło matkoooooooooooooo
16 lat i praca ?19 i poważny związek ? co na to rodzice?

Restauracja byla pod nosem ( w sumie to jest nadal) sama namawialam rodzicow ktorzy zbytnio nie byli zadowoleni z pracy jako kelnerka. Ale podobalo im sie to ze zaczelam doceniac wartosc pieniadza na ktorego sama ciezko harowalam biegajac po sali z taca. Sama chcialam ciagnac nadgodziny na imprezach na ktorych naprawde mozna bylo bardzo ladnie zarobic praktycznie druga wyplata z napiwkow. A na wakacje zeby jechac czemu nie ? W jakim Ty swiecie zyjesz ze dziecka w wieku 16 lat na awakacje nie puscisz ze znajomymi. Rodzice nigdy nie mieli ze mna problemow. Uczylam sie w miare dobrze, nie imprezowalam, nie pilam, nie palilam, nie cpalam wiec nie mieli powodow do tego by mnie nie puscic, rok pozniej pojechalam na dwa tygodnie nad morze i co ? jakos zyje i nic mi sie nie stalo

Gość hanalula
27

Wy chyba naprawde ze sredniowiecza pochodzicie... Moi rodzice nie widzieli w tym nic zlego ze chce pracowac. Sama bede z corki bardziej zadowlona gdy w wieku 16 lat bedzie chciala gdzies dorobic na wlasne przyjemnosci pare groszy niz jak bedzie sepic ode mnie jak z worka bez dna wydajac kase na ciuchy, kosmetyki, alkohol i chuuu wi co jeszcze ;/ do mnie gadacie ze co na to rodzice ? to gdzie sa rodzice DZIECI ktore e wieku 14 lat zachodza w ciaze ;/

Gość Marcyska81
24:) a myślami ze jestem najmłodsza:)

Gość ale bym ci
35

Gość MamaBezPowołania32
Pod koniec roku 33 stuknie ;)

Gość julita28
W lipcu koncze 29.Mama 22 miesięcznego Jonasza i 8 miesięcznego Eliasza.W planach 3 dziecko chce córeczkę Hm jak to zrobić?!

Gość a ja mam 16 :(
dzieci to 5-cio miesięczny Alan i jestem w 5tc :P

Gość aha123456
za 2 miesiace 32 :)

Gość aha123456
a i mam corcie 30 lat i 7 dni młodszą ode mnie:D

Gość Za kilka miesięcy
25

Gość rgdrfgvdf
ja mam 33 lata