Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taommma

Ile macie lat kafeterianki - matki piszące na tym dziale ?

Polecane posty

Gość kaczkaniedziwaczka
ja mam 12 lat i siedze na kafe za moją mamusie,która opiekuje się braciszkiem i dyktuje co mam pisać

Gość tigra30
mamą będę po raz pierwszy w lipcu a w maju kończę 31 lat

Gość MMM333
32 lata.

Gość Isska is
21 stycznia skonczylam 29 lat

Gość żyrafa155
31

Gość edyta0pe
miesiąc temu skończyłam 24. Pierwsze dziecko urodziłam w wieku 19 lat drugie 22

żeby Cię przebić Toksyczna to powiem, że skończę w tym roku 39;) i nic mnie nie piecze:)

Gość marcysia 12
NIe macie szans :P za 2 tygodnie 44 lata skończę...i co zatkało kakao :D

Gość taomma
Czyli jednak jest po równo - i bardzo młode i te po 30-stce . A co do młodych, to może ja faktycznie jestem ze średniowiecza, ale jak ja miałam 16-17 lat, to moi rówieśnicy nie żyli takim tempem i nie zaczynali dorosłości tak wcześnie. 17 latka nie mówiła,że ma poważne związki za sobą i kilkuletni staż pracy.Będąc w liceum to było normalne, że się jeszcze nie pracuje i że rodzice utrzymują.I rzadko której licealistce zdarzało się być w ciąży. Ja nie mówię, że jesteście głupie i niedojrzałe, nie, azapewne ułożycie sobie życie i będziecie szczęśliwe, ale moim zdaniem Wy za szybko ze wszystkim zaczynałyście i w wieku 19 lat, kiedy powinnyście , że tak powiem "wiać świeżością" i dopiero wszystko zaczynać, to Wy macie przejścia jak niejedna 30-latka,albo nawet lepiej, - jakich niejedna 30 latka nie miała.

Gość taomma
Za szybko kończycie dzieciństwo i za szybko zaczynacie dorosłość - o , to chyba najlepsze określenie.

Ja tak nie uwazam mnie do pracy nikt nie zmuszal sama z wlasnej woli poszlam. Czy za szybko dorastamy? Moze i faktycznie cos w tym jest. Ale sama zobacz jakie nadeszly czasy ze niejedna gowniare w wieku 13-15 lat mozna pomylic z 17-19 latka... Mysle ze wszyscy teraz szybciej dojrzewaja tylko jedne mysla glowa a inne dupa :)

Gość ja pośredniak
w czerwcu skończę 36, parka łobuzów, 6 i 4 lata

Gość do ZaklopotanaNieznajoma
Na urlop macierzyńsi nie można iśc w 13 TC!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość fajnoł dziołszka
45 i 3 pociechy już dorosłe

Gość taomma
Tak czy tak uważam, że to za szybko. Ja nie mówię, że dziewczyna ma mieć pierwszego chłopaka w wieku 25 lat a męża dopiero w wieku 35 lat, ale też nie podoba mi się, jak młoda 19 letnia dziewczyna, która dopiero co przestaje być dzieckiem, mówi, że ma już poważny kilkuletni związek na koncie albo że już miała z 10 związków i że pracowała od 16 roku życia. Dajcie sobie dziewczyny więcej dzieciństwa przeżyć, bo jak będziecie pędzić tak szybko, to w wieku 30 lat będziecie się czuć i wyglądać jak 40-50 latki.

Gość taomma
Ja mam 33 lata i dopiero od 5 lat męża i malutkie dziecko, jak cofnę się do czasów, kiedy miałam 19 lat, to w porównaniu do Was, to mam wrażenie , że Wy teraz mając 19 lat jesteście już na moim etapie 33 lat.A co będzie z Wami faktycznie w wieku 33 lat ? 5 dzieci i 4 małżeństwa na koncie, a może już wnuki ?

Autorko boli Cię to, że ktoś młodo matką został ze tak się zapytam? Nie Twoja młodość nie Twoje problemy więc w czym problem?

Gość taomma
Nie, właśnie nie boli,tylko współczuję im, ze tak wcześnie zaczynają z rzeczami, na które jest czas później.

Gość autorko jesteś
strasznie wredną babą!Ja mam 24 lata ale jak czytam Twoje wypowiedzi,to zastanawiam się czy nie jesteś po 60...:/ To,że Ciebie nikt wcześniej nie chciał to nie wina młodych dziewczyn... Nie wiem kiedy straciłaś dziewictwo,ale wydaje mi się że po ślubie. Pewnie rodzice trzymali Cię pod kloszem i w wieku 18 lat niczego nie widziałaś i nigdzie nie byłaś.Dlatego tak długo czekałaś z dzieckiem i małżeństwem żeby się wybawić. Powiem Ci tak...ja w wieku 19 lat też byłam już po poważnym związku i nie widzę w tym nic złego.Rodzice w wieku 16-17 lat puszczali mnie ze znajomymi na wakacje i z brzuchem nie wróciłam.Trzeba mieć do dziecka zaufanie.To,że Ty w tym wieku musiałaś siedzieć przy książkach to nie jest wina młodych dziewczyn,które w tym wieku mogą sobie robić co im się podoba-i to nie jest zaniedbanie rodziców! Broń Boże żebyś swojego dziecka nie wychowała tak jak wychowali Ciebie:/ Założyłaś ten temat i najbardziej plujesz jadem!Aż się słabo robi,że baba przed 40 może być tak wredna. Aha i jeszcze jedno!Moja mam w wieku 20 lat miałą dwójkę dzieci.Teraz my jesteśmy dorośli a ona jeździ po świecie i się z ojcem bawią!