Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taommma

Ile macie lat kafeterianki - matki piszące na tym dziale ?

Polecane posty

Gość autorko jesteś
i myślałam,że założyłaś ten temat tylko i wyłącznie z ciekawości w jakim wieku są matki na kafe:/I żeby sobie o pierdołach popisać. Ale Ty to zrobiłaś żeby sobie pokrytykować młode dziewczyny. Trzeba było założyć temat tylko i wyłącznie dla kobiet po 30 roku życie.

Gość taomma
autorko jesteś - haha,aleś sobie znalazła argumenty, że później wyszłam za mąż , bo nikt mnie nie chciał ? Nie, tylko dlatego, że nie puszczałam się na lewo i prawo będąc dzieckiem. Bo puszczanie się i wielkie doświadczenie seksualne w wieku 18-19 lat to się nazywa - nie szanowanie siebie jako dziewczyny i zwyczajne parcie na dawanie dupska.

Gość taomma
Ja w książkach siedzieć nie musiałam - tylko sama chciałam. I zamiast w wieku 19 lat lądować z ledwo skończonym ogólniakiem - z brzuchem, bez doświadczenia zawodowego i studiów, wolałam urodzić dziecko mając studia i kilka lat pracy za sobą i pieniądze.

Gość autorko jesteś
dopiero teraz doczytałam to co napisałaś!O tym,że w Twoim wieku będą miały 5 dzieci i 4 mężów! No ty jesteś taką idiotką czy sobie jaja robisz? Myślisz,że jak kobieta urodzi dziecko w wieku 19 lat to do 30 będzie ich miała pięcioro???I do tego ze trzy razy się rozwiedzie??? Mam wiele znajomych ,które urodziły w tym wieku.Teraz mają koło 30 -jedno dziecko(odchowane) cudowny mąż,praca,wyjazdy na wakacje i czego sobie zapragną...Nie wszystkie młode matki pochodzą z patologicznych rodzin jak Ci się wydaje!!! Już Ci pisałam o moich rodzicach...w wieku 20 lat dwoje dzieci. Teraz mają prawie 50 ,są razem,mają dwoje dzieci,wnuków jeszcze się nie dorobili.Żyją cudownie.

Gość kokoszka123
27 hmmm

Gość ahahahahhahahahahhahahhaah
Autorko Ty stara kurwo!!! Myślisz,że jak ktoś w wieku 19 lat uprawia sex to się puszcza? No tak myślisz,bo Ciebie nikt nawet kijem nie chciał dotknąć!haha:D A w wieku 30 lat to już trzeba było brać cokolwiek...smutne to Twoje życie:/

Gość autorko jesteś
A ja Ci powiem,że w wieku 18 lat jak TY to nazwałaś DAWAŁAM DUPY! Teraz jestem po studiach,mam pracę i męża(tego,któremu dawałam dupy parę lat temu) W ciąży nie jestem,ale planuję.I co?Myślisz,że jak ktoś uprawia sex w w wieku 18 lat jest kurwą,która się zbrzuchaci i nie skończy żadnej szkoły? Przynajmniej mam jakieś wspomnienia z młodości.A Ty ??? Są dziewczyny,które w młodym wieku zachodzą w ciążę,bo wpadły,Są takie co planują- i Tobie nic do tego!Nie Tobie jest je oceniać!

Gość taka.jedna.ja
ja zaczelam przegladac kafe jak mialam 19 lat, za maz wyszlam i urodzilam dziecko w wieku 20 lat, moglam spokojnie oddac sie opiece nad dzieckiem, dopiero po odchowaniu poszlam na studia i do pracy mi akurat takie rozwiazanie odpowiadalo innym nie musi

Gość autorko bardzo mnie zabolało
to co napisałaś:(Ja w taki razie też się kurwiłam i dawałam dupy w wieku 19 lat:/ To była 6 lat temu,miał chłopaka z którym byłam bardzo długo.Zaczęły się problemy z kobiecymi sprawami.Parę dni po moich 19 urodzinach usłyszałam-albo dziecko teraz albo nigdy!I co?Musiałam zajść i urodzić.To było najlepsze co się przytrafiło.Teraz mam dziecko,męża i mam wyciętą macicę! Gdyby nie to jak to Ty nazwałaś-nie skurwiłabym się w wieku 19 lat-teraz nie miałabym dziecka! Zastanów się zanim coś napiszesz!

Gość taomma
Odpowiedź na Wasz beszt - Staro się nie czuję, młodo wyglądam, mam świetne wspomnienia ( bo nie musiałam mieć 17 lat, żeby uprawiać seks ), a wręcz jestem dumna z tego,że w wieku 18 lat nie jestem przejechana na lewo i prawo jak 50 letnia baba.

Gość traalalallalalala
autorko naprawdę jesteś straszną suką,tak jak ktoś Cię wyżej nazwał:/

Gość taomma
Może te problemy z kobiecymi sprawami zaczęły się właśnie dlatego,że za szybko zaczęłaś ? I wybacz, ale takie przypadki są jednak bardzo rzadko, że 19 latka staje przed diagnozą, że to ostatni dzwonek na dziecko.

Gość taomma
Może i jestem dla Was suką. Ale co tu powiedzieć, jak chce się usprawiedliwić swoje zbyt szybkie życie seksualne ? Najlepiej zbesztać kogoś, kto to skrytykuje.

Gość no to co napisałaś
tej dziewczyny po przejściach z babskimi sprawami to powaliło wszystko! Musieli jej wyciąć macicę,bo zaczęła współżyć w wieku 19 lat?Ty jesteś jednak kompletną idiotką...:/

Gość taommma
Nie, zaczęła współżyć wcześniej. W Wieku 19 lat to ona już była w poważnym związku, więc domniemam, że od jakiegoś długiego czasu - dużo przed 19 rokiem życia wiedziała, co to seks.

Gość taommma
Ja nie mówię, że to prawda, to tylko insynuacja, rozumiem, że różnie bywa, faktycznie mogła mieć jakieś problemy. Ale jak czytam o poważnym związku w wieku 19 lat - to coś nie halo jest, to jako dziecko zaczęła poważny związek??????

Gość taommma
Podsumuję moje zdanie - dziewczyny za wcześnie zaczynają "dorosłe" życie i to jest godne współczucia, a nie żałowania czy zazdrości, że się samemu nie miało pierwszego razu w wieku 14 lat.Potem mamy takie młodociane matki, co bzdury wypisują na kafe na temat wychowania, bo rozumu nie mają dojrzałej kobiety tylko "nastki" Do widzenia, możecie się pastwić nade mną dalej-beze mnie.

Gość no to co napisałaś
a skąd Ty wiesz kiedy zaczęła współżyć?;/wróżką jesteś.? Aaa i w wieku 19 lat jest się już fizjologicznie kobietą!Nie dzieckiem...to że Ty w tym wieku emocjonalnie byłaś niedojrzała to nie znaczy,że wszystkie dziewczyny są tak niedojrzałe jak TY!

Gość no to co napisałaś
dziewczyna,która zachodzi w ciążę w wieku 19 a rodzi w wieku 20 lat-nie jest młodocianą matką! I dla Twojej wiadomości żadna dziewczyna tutaj nie napisała,że zaczęła współżyć w wieku 14 lat tylko 18-19:/

Gość heheheheheh:)
zgadzam sie z autorka ..w wieku nastu lat dziewczyna powinna sie uczyć i bawić a nie robić sobie bękarta.

pracowałam od małego - tak było na wsi, że się pomagało rodzicom, a ja miałam dodatkowy minus, bo byłam najstarsza i nie byłam wymarzonym synem;) tym niemniej był czas i na zabawę i na naukę, a praca była czasem ciężka, potem wyniosłam się na studia i pobalowałam i w sumie fajnie wspominam tamten okres, chociaz jedno było zawsze dołujące - jak się pojawiały cioteczki z miasta i użalały się jakie to dzieci biedne, że oprócz nauki musza też pracować, nie pytały czy jesteśmy szczęsliwi, czy nam sie to podoba, czy nie, tylko sobie poprawiały samopoczucie naszym kosztem;) a jeszcze moja dobra koleżanka z podstawówki zaczęła chodzić ze swoim obecnym mężem jak mieli 13 lat, z seksem trochę poczekali z tego co wiem, ale i tak bylo szybciej niż ktokolwiek by chciał wiedzieć - to było 2/3 ich życia temu, a nadal są szczęśliwi;) autorko w trzech słowach - masz z głową:(

Gość ex bill, to
już rozumiem, dlaczego tak ujadałaś na kostki rosołowe, boś jest ze wsi i nie znasz miejskiego jedzenia. Wyjaśniła się cała prawda kafe - przeciwniczki kostek - to dziewczyny z wiochy ! A pierwszy seks miałaś w wieku 12 czy 13 lat,że tak bronisz małolatów, co mając mleko pod nosem odbywają stosunki seksualne ?

Gość hmmm... nie bałdzo
Ty o tych kostkach rosołowych to tak zwyczajnie jesteś głupia, czy na specjalne okazje...?;) Jedzenie miastowe.... tak jak fastfoody i inne syfy, a potem ci miastowe sadło urośnie:D

wiocha to nie pochodzenie, a stan umysłu majdarlingu, przykro, że musisz na to patrzeć w lustrze co dnia;) nie popieram zbyt wczesnego rozpoczynania życia seksualnego, ale mam świadomość, że są różne przypadki

fakt no zle napisalam. ja to nazywam macierzynskim. jestem w 13tc i jestem jak narazie na zwyklym L4 ale nazywam to macierzynskim bo to z winy ciazy. moj blad. przepraszam ;) i tak poza nawiasem do autorki wypraszam sobie tego typu teksty ze sie puszczalam na lewo i prawo bedac dzieckem bo to ze mam dziecko w wieku 19 lat a raczej ze zaszlam w ciaze w wieku 19 lat nie znaczy ze zaczelam wspolzyc od 15 roku zycia ;/ czytanie ze zrozumieniem sie klania bo kiedy moje kolezanki zaczely latac po imprezach ja zaczelam pracowac na swoj rachunek... to raz a dwa co ty pieprzysz ze nie musialas siedziec w ksiazkach tylko sama chcialas bo zamiast w wieku 19 lat ladowac z ledwo skonczonym ogolniakiem z brzuchem bez doswiadczenia zawodowego i studiow. pisalam wczesniej ze ucze sie zaocznie, robie dwa kierunki, pracuje, i 'jakies' dosiwadczenie zazwodowe juz mam bo inni w przciwienisrwie do mnie w wieku 19 lat nie znaja pracy nawet przy zrywaniu malin czy truskawek na wakacje...

Tak wiec naprawdę wypraszam sobie ale mam wrazenie iz porownujesz mnie z stereotypowa nastolatka co samej siebie nie szanuje od 15 roku zycia a wieku 18 lat kamasutra stala sie jej biblia ;/ i nie twierdze ze mam 10 zwiazkow za soba bo to moj pierwszy i juz ostatni powazny zwiazek jak juz tez wspomnialam wczesniej - planujemy slub, mieszkamy razem i razem chcemy wychowac nasze dziecko jak sie nalezy. a to ze nam sie noga powinela i dziecko bedzie przed slubem ? no trudno zdarza sie ale nie polece tez przed oltarz rznac swieta i brac slub na pokaz z brzuchem. bo to nie ma najmniejszego sensu. oboje nie pracujemy w jakim sklepie monopolowym czy na budowie noszac cegly by zarabiac marne grosze. poszukaj kilka postow wstecz to moze sobie pamiec odswierzysz ze naprawde dobrze sie nam powodzi. i cos mi sie wydaje ze lekko ci gul skacze ze tak mlodzi ludzie z dzieckiem na stracie radza sobie lepiej w zyciu niz Ty jako dojrzala 30.

Poza tym nie musialam wspolzyc wczesniej. do Twojej wiadomosci z chlopakiem poznalismy sie w listopadzie gdy mialam jeszcze 17 lat (miesiac do 18) i od tametj pory jestesmy razem czyli mniej wiecej od listopada 2011 w ciaze zaszlam w listopadzie 2012 . termin mam na sierpien 2013 a w grudniu stuknie mi 20 :) tak wiec jesli nie wiesz do konca jak to u mnie jest to nie pierdol glupot opierajac sie na moim przykladzie poczynajac od tego w jakim wieku zaczelam pracowac itd...