Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaKafeFanka

Gorący temat wiosennych roztopów...

Polecane posty

Gość JaKafeFanka

..czyli psie kupy dookoła! Pozdrawiam redakcje kafe! Wiem o co Wam chodzi wykasujecie kilka tematów które założyłam i skończy mi się limit godzinny;) -Ale szanowna redakcja wie przecież że kafefanka zna obejścia i znajdźie sposób na wszystko-taki typ człowieka! Próżno kasować!

Gość JaKafeFanka
Czyli psie kupki dookoła! Wszyscy pieski kochają i po nich sprzątają-to nie podlega dyskusji!;)

Gość JaKafeFanka
A ja otwierzam fanclub zaminowanych trawników!

Gość JaKafeFanka
Komu choć raz nie zdarzyło sie wejść w minę-nic strasznego przeciez nie wybuchło! Kupki przepięknie zdobią polskie miasta ich zielone skwery nie mogłyby bez nich istnieć!

Gość JaKafeFanka
Nie dziwi równiez fakt że nikomu to nie przeszkadza wszak cieszy wszystkich z nas to juz nasza narodowa tradycja Tabliczki z wrogim komunikatem wokół których ozdoba przy ozdobie a nad nimi aromatyczny opar świadczący o tym że to świeża dostawa..

Gość Olga21321312
jakich wiosennych? jeszcze cały luty przed nami... na poczatku marca jak bedzie taka pogoda możemy mówic o wiosennych roztopach ;)

Gość hehe78
psie kupy? Spójrz na drogi. Zabić się można na tych dziurach :o

Gość JaKafeFanka
Ach zapomniałam! No tak istotna rzecz mamy w końcu luty,czy może koniec stycznia, to jeszcze nie roztopy a temat nie jest gorący/ Gorące są tylko kupki wychodzące z dupki!

Gość JaKafeFanka
Drogi zawsze były i będą dziurawe a my nie będziemy pytali dlaczego tak się dzieje. Zresztą kogo mamy pytać nie? Czyli pojechać się nie da bo dzuiry a wyjść na spacer możńa tylko z psem-choć z drugiej strony czy pies nam się nie pochoruje od biegania po fekaliach? ojojoj!

Gość Jafankakafe
Ostatnio widziałam jak bezdomny robił kupę na skwerku w centrum miasta.W sumie jak pieskom możńa to on też może nie? My w zasadzie też powinniśy w ten sposób załatwiać swoje potrzeby(,,dzień świra")może ktoś zwróciłby uwagę i nie byłoby to dorywcze zakładanie blokad na dupę-tak mi się skojarzyło z blokadami na koła i strażą miejską-nie wiem czemu...

Gość Jafankakafe
Hmmm Nie wiem jak u was ale u mnie w mieście średnia zagęszczenia jest od min.2/max15 kup na metr kwadratowy Mitem jest też że na wsi śierdzi lub śmierdziało kiedyś W mieście to dopiero jedzie

Gość Jafankakafe
Nikt się w dół nie patrzy czy nikt z miasta nie jest? O co chodzi?

Gość Jafankakafe
A niech by ktoś z was trafiłna fajną imprezę i wracał do domu sam z konieczności i nie wytrzeźwiał jeszcze kiedy jakaś siła pchnełaby go poza chodnik,co wtedy?

Gość Jafankakafe
A tak w ogóle to dlacego badania testy genetyczne są drogie-drogi jest koszt wykonania takiego badania? Bo możnaby było zamiast czipowania zwierząt zebrac dna wszystkich psów i jakimś urządzeniem przyszłości skanować która kupa z czyjej dupy wyszła i wysyłać rachunki pod adresy z bazy danych (każdy właściciel pieska byłby w takiej bazie) Nie fajny pomysł? W sumie i tak nikt nie czyta nie?

Gość Jafankakafe
jestę studentę wiesz zależy jakich potencjalnych rozmówców mogłoby sie mieć! Jesteś fanem psich fekaliów-twój ton cię zdradził:D

Gość Jafankakafe
Mogłabym tu zrobic sztuczny ruch ale nie o to chodzi Chodzi o to żeby pokazać prawdę czyli nie ma problemu lubimy gówno! Zawsze wiedziałam że polacy uwieliają takie klimaty-chciałam to pokazać na forum! Nie ukrywajmy tego!

Gość Jafankakafe
A Kaźmisz wielki żydów przyjoł i dlatego teraz tuski nam rządzą:)

Gość Jafankakafe
Pomyliło mi się z tym wpisem na inny topik miał polecieć