Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bigmistake

JESTEŚCIE ZA EUTANAZJĄ?

Polecane posty

Gość poproś
Ja bym dała sobie zaraz bogobojni się na ciebie rzucą! twoje życie twoja sprawa tez bym tak zrobiłą na twoim miesjcu.

Gość jestem zaaaaaaaaaaaaaaaa
rjeujhu,bzdury,w zadnym kraju nie ma środków znieczulajacych na tyle dobrych aby nie odczuwac bólu. Te bardzo dobre srodki nie działają po pewnym czasie w ogole.Organizm na nie juz nie reaguje.

większość z was nie rozumie prostej rzeczy - na świecie są środki, lekarstwa i terapie które pozwalają żyć w chorobie bez bólu . Nasze państwo uważa ,ze my na te środki nie sługujemy ,bo śa za drogie - więc lepiej jest sponsorować rozmaite ruchy na rzecz eutanazji . Bo jest taniej teraz i w przyszlosci . Gdybyście żyli i chorowali w innym kraju nikomu by nawet do glowy nie przyszli stwierdzić , że jesteś za stara na leczenie czy twoje leczenie jest za dorgie - ale u nas ? leiej doprowadzić chorego do takiego stanu ,ze sam chce umrzeć .

Powtarzam swoje pytanie Allium, odpowiedz proszę mimo tego, że olewasz tu połowę tych, którzy zadają Ci proste pytania.

odnoszę ise tylko do pytań dotyczących tematu - reszta może sobie darować :)

Moje pytanie było związane nie dość, że z tematem, to jeszcze bezpośrednio z tym, co napisałaś Ty. Ale rozumiem, że na niewygodne pytania nie odpowiadasz, bo rozmijają się z Twoimi poglądami, osądami i teoriami - dlaczego mnie to nie dziwi? :) Miłego dnia 🖐️

Gość rjeujhu
doktor haus mial podobno niezly lek;;)moze tak do niego sie udac heh

Gość rjeujhu
allum ale my zyjemy w polsce co nas obchodzi ze za granica jest super leczenie? sugerujesz zeby jechac za granice sie leczyc?

mam ogląd , osąd i teorię na prawie każdy temat , nie widzę jednak potrzeby rozwijania ich jeśli rozmówca nie chce pogadać a tylko wyładować swoje frustracje . Mój edize miły , z pewnością:)

Gość do WRZOSKI
Ja ci odpwiem na twoje pytania wrzoska:D:D:D Otóż Allium NIE ROBI NIC w rządzie i nfzcie, a pieprzy o tym, bo to ładnie, mądrze i wybujale brzmi, takie nawoływanie rodem z ambony :weźcie ycie w swoje ręce, wszystko zależy od was: podczas gdy doskonale wie, że to gówno prawda, tyle, że argumentów jej bakuje :D A leków ani ci nie załatwi, ani nie da ci na nie kasy, bo obchodzi ją tylko i wyłąćznie jej zakichany tyłek, więc pocałuje nas wszystkich miłosiernie w dupę kiedy przyjdzie co do czego. To takie chrześcijańskie:D Nie ma zieloneo pojęcia o temacie ale zachwuje się jakby wszystkie rozumy pozjadała, to dla niej typowe, zawsze tak jest z Allium, niezależnie od tematu. i NIGDY nie odpowiada rzeczowo na pytania, powtarza tylko swoje frazesy ubierając je tylko w inne slowa - ZAWSZEEEEEEEEEEE tak z nią jest, zawsze:)

a dlaczego masz j echać za granicę ? dlaczego nie mozęmy sie leczyć w Polsce ? s=dlaczego pozwalamy traktować sie jak bydło przeznaczone na rzeź ? łacimy podatki , masę abonamentów , składek , i innych parapodatków - mamy p rawo żądać zmian w systemie lecznictwa bo za kilka pokoleń jedynymi środkami leczniczymi bedize aspiryna i eutanazja

Gość rjeujhu
s

Skąd przypuszczenie, że chciałam wyładować swoją frustrację? Bo mam inne zdanie? Zadałam Ci proste pytanie, na które odpowiedź też zapewne byłaby prosta. tyle, że ja chyba znam na nią odpowiedź, podobnie jak i Ty - a tak jak napisałam, dla Ciebie to niewygodne :) Szkoda, żę nie umiesz się chociaż do tego przyznać. Napisałabym to samo, co osoba "do wrzoski", ujęłabym to może w grzeczniejszy sposób, ale w sumie - nic dodać nic ująć Allium :) Uciekam 🖐️

Gość ja jestem za
i mam to szczęście że mieszkam w kraju, w którym eutanazja jest legalna. Nie boje się śmierci, boję się całkowitego paraliżu. przeraża mnie myśl, że miałabym leżeć i móc jedynie ruszać ustami i oczami. to moje życie i uważam że mam prawo zadecydować kiedy je zakończyć.

Gość dokłądnie, zostawcie już
i en temat i alium, niech myśli, że ma rację:classic_cool: tyle jej :D

odejrzewam ,zę ten kraj ma coś więcej do zoferowaia w lecznictwie niz tylko wybór pomiędzy życiem czlowieka sparaliżowanego a eutanazją ?

Gość jestem zaaaaaaaaaaaaaaaa
allium,jestes tumanem nad tumanami i wiesz co,ze wzgledu na twoje podejscie,twoje wymadrzanie chciałabym abys pewnegod nia wyął z bólu i wiedziała,ze umierasz i żaden srodek przeciwbólowy,nawet ten najdrozszy nie przyniesie ci ulgi.

Gość rjeujhu
a

Gość allium, byłaś już dziś
w kościele? :classic_cool:

i uwarzysz , że to j est ok ? że odmawia ise leczenia ludziom nie tylko na SM ale choroby kardiologiczne , nowotworowe ? ico ? powinniśmy po prostu spuścić głowy i iśc umierać do domu błogosławiąc rząd ,ze pozwoli nam umrzeć ? Wyobrażasz sobie taką sytuację w innym kraju ?

Gość ramzeska36
tak jestem za eutanazją, nikt i nic nie ma prawa decydować kiedy człowiek chce umrzeć, odejść z tego świata

Gość allium, uprawiasz seks analny?
:classic_cool:

Gość rjeujhu
s

Gość allium, czy to prawda, że
wiesz gdzie leży ciało generała Sikorskiego? :classic_cool: