Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bigmistake

JESTEŚCIE ZA EUTANAZJĄ?

Polecane posty

Gość allium, jak to jest być
nieomylnym chrześcijaninem? :classic_cool:

Gość allium, grzeszyłaś
w konkubinacie? :classic_cool:

Gość allium, przepytujesz
dziewczynę syna z katechizmu? zadajesz jej światopoglądowe pytania? pozwoliłaś już swojemu 20letniemu synowi nocować u dziewczyny? odpowiedz koniecznie, pozdrawiam gorrąco :classic_cool:

Gość ja jestem za
allium, czy ty myślisz że każda choroba jest uleczalna, pod warunkiem że kraj jest bogaty? o święta naiwności. Pewnie sparaliżowani mają tu gdzie mieszkam lepszy komfort życia niż w Polsce, ale mnie nawet ten poziom nie zadowala. Najważniejsze że dają mi tu wybór, mam prawo do eutanazji i jeśli będę w potrzebie to z niego skorzystam, bez względu na to, czy np taka allium stwierdzi że nie mam podstaw, bo przecież państwo dało mi tablet z rysikiem, którym mogę pisać ustami i ekstrachłonne pampersy.

Gość allium, opisz siebie
jakie masz wymiary? :classic_cool:

Gość rjeujhu
pewnie lepiej byc powykrecanym obolalym i niezdolnym do samodzielnej egzystencji ale ZYWYM ciepienie uszlachetnia wiec milosierny katolik z satysfakcja patrzy na cierpiuenie drugiego bo wie ze to takie Boskie to cos w stylu lepiej wywalic do smietnika niz usunac

Gość jedziemy bambobusem
allium większość z was nie rozumie prostej rzeczy - na świecie są środki, lekarstwa i terapie które pozwalają żyć w chorobie bez bólu . Nasze państwo uważa ,ze my na te środki nie sługujemy ,bo śa za drogie - więc lepiej jest sponsorować rozmaite ruchy na rzecz eutanazji . Bo jest taniej teraz i w przyszlosci . Gdybyście żyli i chorowali w innym kraju nikomu by nawet do glowy nie przyszli stwierdzić , że jesteś za stara na leczenie czy twoje leczenie jest za dorgie - ale u nas ? leiej doprowadzić chorego do takiego stanu ,ze sam chce umrzeć . ZNOWU PEŁNA ZGODA ALIUM SZTUCZNIE WYWOŁANY KRYZYS FINANSOWY PIEC LAT TEMU MIAL NA CELU PRZENIESIENIE TYCHŻE STANDARTÓW NA GRUNT WSZECHEUROPEJSKI

Gość allium nie wie co to jest
tablet, ona robi listę zakupów węgielkiem na cegle :classic_cool:

Gość ramzeska36
co ty piszesz?cierpienie uszlachetnia?kto ci wbił takie brednie do głowy!!!!!!!!!!!!!!!

Gość allium czy to prawda, że
mieszkasz w Puszczy Białowieskiej? :classic_cool:

Gość jedziemy bambobusem
rjeujhu pewnie lepiej byc powykrecanym obolalym i niezdolnym do samodzielnej egzystencji ale ZYWYM ciepienie uszlachetnia wiec milosierny katolik z satysfakcja patrzy na cierpiuenie drugiego bo wie ze to takie Boskie to cos w stylu lepiej wywalic do smietnika niz usunac IDĘ ULICĄ I SPOTYKAM ZOMBIE W GARNITURACH> JUZ MARTWI CHOĆ JESCZE O TYM NIE WIEDZĄ>>>ZOSTAŁY TYLKO MASZYNKI DO ZARABIANIA PIENIĘDZY

Gość allium, jesteś amiszką?
:classic_cool:

Gość allium, tkasz sandały ze
skóry żubra polskiego? zbierasz borówki? leczysz się mniszkiem lekarskim? :classic_cool:

rjeujhu a ksa ty mozęsz iwedzieć jak w ludziach jest wielka siła i wola życia ? umierałaś już ? to wy chcecie stworzyć furtkę do zabijania ludzi w imię miłości - a tka naprawde dla własnej wygody . Ale we współczenym czasie taie rzeczy mnie nie dizwią .

Gość allium, cho, powróżę ci z kart

Gość allium, cho się pokochamy

i nie jestem katoliczką :) to dla informacji ,zebyś nie musiała tracić czasu na wypisywanie bzdur na ten temat :)

Gość allium, cho, wytarmoszę
ci twoją zarośniętą cipulkę :classic_cool:

Gość allium jest protestantką,
to jest prestiż :classic_cool:

Gość ramzeska36
jedziemy bambobusem jak chcesz żyć za wszelką cenę to nie podejmiesz takiej decyzji, a ktoś ma prawo mieć swoje zdanie i żaden ruch na rzecz eutanazji tu nie ma wpływu, człowiek to wolna istota, każdy ma wolny wybór co zrobi ze swoim życiem....

Gość allium, wylizałbym ci uszka i
anuska :classic_cool: lubisz ostrrrre tyranko słoneczko? :classic_cool:

Gość allium masz mtylka czy
bułeczkę kochanie? :classic_cool:

Gość ja jestem za
"Gdybyście żyli i chorowali w innym kraju nikomu by nawet do glowy nie przyszli stwierdzić , że jesteś za stara na leczenie czy twoje leczenie jest za dorgie - ale u nas ?" bzdura. ostatnio japoński minister stwierdził, że starsi ludzie, którzy nie są w stanie poradzić sobie sami, powinni mieć możliwość śmierci tak, żeby państwo nie płaciło za niepotrzebną opiekę medyczną.

Gość allium, lubisz mizianko?

Gość ramzeska36
dorabiacie ideologię to tematu eutanazji, zawsze znajdą się tay co pomogą zabić, zmanipulować itd. świat jest skomplikowany, codziennie są morderstwa, gwałty, pobicia, a medycyna no cóż to biznes i ekonomia tu nikt nie ma współczucia....każdy sam musi o siebie zadbać tak jak potrafi i otaczać się życzliwymi ludźmi, a lekarze bywają różni tak jak i politycy i urzędnicy, jedni uczciwi inni nie, więC żadne najlepsze prawo nie uzdrowi tego nigdy!!!CZŁOWIEK SAM MUSI CHCIEĆ SŁUSZNIE POSTĘPOWAĆ, PRAWO I PRZEPISY SĄ POTRZEBNE BO ŻYJEMY W SPOŁECZEŃSTWIE KTÓRE MUSI MIEĆ UREGULOWANIA!

Gość jestem zaaaaaaaaaaaaaaaa
allium,tłuku,nie trzeba umierac aby wiedziec,ze ból ,zycie jak roslina nie jest pragnieniem większosci ludzi. Gdybys była sioadkiem umierania w bolesciach,mimo dobrych srodków usmierzajacych ból,to bys inaczej myslała. Modł sie głupolu abys nigdy nie dozyła dni w których bediesz cierpiała bolesci i wiedziała,z enic ci oprócz smierci nie przymniesie ulgi. Obys nigdy nie musiała patrzec na bliskich zwijajacych sie z bolesci.

Gość jestem zaaaaaaaaaaaaaaaa
allium,tylko masochosci i ludzie psychiczni posiadaja wole zycia gdy umieraja w bolesciach i chcą zyc mimo bólu.

Gość bbq23
Po co się tak produkujecie, skoro Allium i tak odpisze wam "tak tak, tak sobie tłumacz" albo "tak sobie myśl, okej :)" :o:o jałowa dyskusja, dajcie se siana, to debil nad debilami, chrześcijański beton, do którego nikt poza pastorem nie przemówi 🖐️

Gość jedziemy bambobusem
ramzeska36 CZŁOWIEK SAM MUSI CHCIEĆ SŁUSZNIE POSTĘPOWAĆ, PRAWO I PRZEPISY SĄ POTRZEBNE BO ŻYJEMY W SPOŁECZEŃSTWIE KTÓRE MUSI MIEĆ UREGULOWANIA! Owszem i "lub czasopisma" :D

Gość Ja bym dała sobie
Moje leczenie dla naszego rządu jest ZA DROGIE! NFZ nie chce refundować go za granicą! W Polsce tego typu operacji się nie przeprowadza , były próby ale przeżywalność..... szkoda słów:-(( Pozostaje mieć nadzieję , że może Pan Bóg zabierze mnie do siebie we śnie , wtedy zaoszczędzę te 10 tysięcy euro na Holandię. Jestem katoliczką ale nie zaślepioną fanatyczką -tylko rozsądnie myślącym człowiekiem .