Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bigmistake

JESTEŚCIE ZA EUTANAZJĄ?

Polecane posty

no tak , ludzie opełniają samobójstwa - więc jest ot argument za tym - żeby nie polepszać opiekę i podawać lepsze leki - ale ich zabijać . jesteś głupia i to nie jest pytanie - to stwierdzenie .

Gość dokłądnie, zostawcie już
Ty, Allium, niech zgadnę - nie jesteś za kandydaturą Grodzkiej na marszałka, nie?

i te " mądrości " rodem z demotywatorów ....:D

popatrz Allium, że wcześniej pisałaś do kogoś, że odpisujesz tylko tym, co mówią na temat... a jednak niekoniecznie :classic_cool: Jakaś taka niekonsekwentna jesteś :classic_cool:

Gość ale po tobie jadą allium
:D:D:D

to jakieś nowe kryterium " nowoczesności " ? jak jestm za - to jestem światła i światowa jak przeciw - to ciemna i zacofana ?:D

nie nie, Allium zaraz napisze, że nikt po niej nie jedzie, bo ona nawet tego nie czyta :classic_cool: tymczasem nerwowo odświeża stronę co 3 sekundy i wypatruje tych postów pod jej adresem :classic_cool: Taka stara a taka .... a już nie skończę z grzeczności :D

dziecko , nikt cie tu nie trzyma - nie chcesz nie pisz nerwowo co co pół minuty :)

Nie Allium, to po prostu szerego różnych zachowań i poglądów składających się na konkretny rodzaj osobowości :classic_cool: Nic więcej. Wszędzie się dopatrujesz spisków, czemu? :D

Gość ale po tobie jadą allium
Ale do kogo to było? Przecież nikt nie pisze, że chce stąd pójść :D chociaż ja faktycznie wymiękam, jestem uczulona na tępotę i ignorancję. Słodkiego tyranka 🖐️

spisków ? ska to podejrzenie ? czyżbyś sama była zwolenniczką teori spiskowych ? wiesz o czym to świadczy ?:D

To do mnie było Allium? Przecież nic nie piszę, że nie chcę Cię czytać :D mam z tego niezły ubaw :D

tylko nie zpaomnij przejść na inny pomarańczowy nik :D

nie czytasz i masz ubaw ?:) czyli bawią icę glosy w glowie ?:D

No to do Ciebie napierw napisała coś wrzoska - posądziłaś ją o jakieś wyładowanie frustracji, teraz ja coś piszę, posądzasz o kategoryzowanie, wcześniej jakaś pomarańczka - posądzałaś o prowokowanie- oj Alium Alium, jakieś rozdwojenie jaźni masz :D Ja też wezmę chyba przykład z innych i zostawię Cię tutaj samą, zresztą ja pierwsza do tego nawoływałąm, a sama tu tkwię jak głupia :D Pa Allium, życzę Ci większej tolerancji na poglądy innych ludzi. Wbrew pozorom otwarcie na inne teorie to nie jest przyznanie się do błędu :D 🖐️)))))))

twoja tolerancja to tka naprawdę brak przemyśleń i bezmyślne podążanie za stadem w myśl nowoczesności .

O, i dzięki za tradycyjny akcent w rozmowie z tobą - podejrzenie o to, że każdy niezalogowany nick to jedna i ta sama osoba :D Jesteś niemożliwa, ewenement na skalę całęgo portalu o2 :D:D:D 🖐️)))))))

jestem przeciw eutanazji i wcale nie jestem ateistą ani agnostykiem w Polsce i tak będzie eutanazja w postaci pracy do śmierci

i masz rację - moze lepiej już idź sobie bo poco masz takie głupoty wypisywąć - skoro dyskutować nie umiesz i argumentów nie masz ?:)

Gość szybka.ekspertyza
nieonn - masz 100 % rację

praca do śmierci , brak opieki zdrowotnej , brak nowoczesnych leków a piszące chce jeszcze eutanzji . Co nawet w takim ciągu logicznym jest dość oczywiste .

Gość tgejfhwjbfjwhbf
allium,a ty starsza kobieto co porabiasz na kafe w czasie gdy inni pracują? CZyzbys w pracy była i pisała,amoz enie pracujesz?

Gość allium spełnia się jako kura
domowa :classic_cool:

Gość a wiadomo że przy pieczeniu
szarlotki ma się dużo czasu na pisanie postów :classic_cool:

Gość qba_grzt
Tak jesteś cie za?? to proszę tych odważnych co są za aby publicznie złożyli oświadczenie że chcą aby ich zabito jak będzie się tak wydawało że cierpią... jest ktoś odważny???