Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WomanInTheFog

zakątek offtopowy do historycznego :)

Polecane posty

Tak samo sopro starszych facetów gustuje w młódkach żeby swoje ego podbudować :D:D:D Uważam więc ,że kobiety robią to z tego samego powodu :D

WomanInTheFog Haha myślę, iż ów rycerz raczej nie jest zainteresowany podstarzalą damą Ten tak zwany "rycerz" Jest zainteresowany każdą damą która na niego spojrzy(nic Tobie nie ujmując ;) ) Woman:Jednak dość dużo jest niewiast zainteresowanych młodszymi,-młodsi to dobry materiał na kochanków(ambitni,wydolni fizycznie :) ) i....to chyba tyle :(

To oczywiste, jednak ja jakoś nie wiem czemu nie gustuje w młodszych dużo. Bo trzy czy cztery lata to już na etapie trzydziestki nie robi większej różnicy, ale 8 to już konkretna, czułabym się jak starsza siostra :D

Też nie lubię się czuć jak młodszy brat:D:D

Minty, jak widać nie wszystkie, zależy na co kobieta patrzy i przez pryzmat czego. Jeżeli miałaby to być relacja czysto seksualna, to owszem lepszy pewnie młodszy, jednak jeśli oprócz seksu chce się mieć o czym pogadać i wspólnie porobić, to myślę, że lepszy starszy. Ale ja mało doświadczona w takich sprawach, to mogę się mylić :)

Ależ mylić się jest rzeczą ludzką :D Choć są ponoć tacy (nawet tutaj), którzy się nigdy nie mylą :D Ot tacy saperzy kafeteriańscy :D

Masz rację :) Jako typowy przedstawiciel płci brzydkiej w starszych nie gustuję :D

Hmm no wiesz, ja takim nieomylnym wolę schodzić z drogi :) Kurcze od dziś podjęłam decyzję będę się tuczyć, bo inaczej będę musiała kupić nową garderobę :P

Gustujesz w dużo młodszych? Ja sama nie wiem w kim gustuję, facet musi mieć to coś czym mnie zainteresuje. Jak już to ma, to biada mu :D

Przesiadywanie na kafe zapewne Ci w tym pomoże :D

Jeżeli chodzi o wiek ,to owszem gustuję w młodszych :D

Właśnie to coś i u mnie ma bardzo duże znaczenie :)

Nie bardzo, bo leniwie siedzę tylko w pracy przy kafe, normalnie jak pisze tu wieczorem to zajmuję się swoimi sprawami, bądź ćwiczę, a to wcale nie pomaga przytyć :D Zresztą zjawiłam się tu miesiąc temu i raczej nie wróżę sobie tu długiej kariery, bo pomału mnie to już nudzi :)

Bo samym wyglądem interesują się tylko młodziki, potem już zaczyna być ważne to coś. Minty gdzie uciekłeś ?? :)

Woman:jednak jeśli oprócz seksu chce się mieć o czym pogadać i wspólnie porobić, to myślę, że lepszy starszy Oj Woman to nie ma tak prostego przełożenia ,są starsze/starsi z którymi też nie idzie pogadać i coś sensownego razem zrobić,choć ze starszym jest większe prawdopodobieństwo że będzie o czym pogadać. Co do Twojego doświadczenia w "tych sprawach"to się nie wypowiem bo nic nie wiem,może udajesz że nie masz ;) Tak patrząc na Ciebie ,to mogłabyś mieć bardzo bogate doświadczenie ;)

Nawet, jeśli ma ,to jak widać nie należy do tzw gawędziarzy seksualnych :D

nie zgadzam sie to tez kwestioa charakteru sa i 50-latkowie ktorzy z kasa dla ktorych glownym atutem jest wyglad u koboety a sa tez mlodzi po 20 dla ktoreych wazniejszy jest charakter ale wiadomo ze idealnie jak ktos nam sie podoba i cenimy go za osobowosc

:D:D:D zdecydowanie nie należę do gawędziarzy :P Pozwolicie, że jednak uprę się, że starszy dla kobiety lepszy, choćby z racji tego iż kobiety szybciej się starzeją i wtedy się to wyrównuje :)

Tamari oczywiście, że tak, jednak większe prawdopodobieństwo miłego wspólnie spędzonego czasu jest ze starszym. Sama się przekonałam, że są wyjątki jak spodobał mi się ktoś młodszy o 8 lat. Jednak jak to mówią jedna jaskółka wiosny nie czyni.:D

szybciej? no nie wiem wygladam mlodziej od kazdego swojego kumpla i mlodziej od niejednego mlodszego ode mnie nie ma co generalizowac

Zgadzam się w całej rozciągłości :D

WomanInTheFog Bo samym wyglądem interesują się tylko młodziki- Woman Ty jesteś jednak "zielona" w sprawach męsko-damskich,Tylko młodsi zwracają uwagę na sam wygląd kobiety ? No łoł :D Zapewniam że są starsi którzy zwracają uwagę tylko na wygląd "reszta" ich nie interesuje:( Ja oczywiście jestem inny ,najpierw"wnętrze" a później wygląd :classic_cool:

Owszem nie ma co generalizować ale znam bardzo dużo przypadków ,gdzie kobieta trochę młodsza od faceta wygląda dużo starzej niż jej partner. Oczywiście są kobiety w wieku starszym ,którym lat ,które mają nigdy by się im nie dało ale to wyjątki :classic_cool:

Tamari toż ja mówię, że są wyjątki, ja też wyglądam młodziej i z reguły dają mi o 6,7 lat mniej. Jednak, to nie zdarza się często.

Minty od początku mówię, że nie jestem zbyt doświadczona, widzę, że da się to zauważyć nawet w rozmowie :P Moje zainteresowania skupiają się na innych rzeczach, niekoniecznie damsko-męskich. Wychodzę z założenia co ma być to będzie, a każdy człowiek jest inny :)