Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małepiersimiseczkaA

czy małe piersi mogą się podobać?

Polecane posty

Gość małepiersimiseczkaA

mam takie same piersi, jak ta dziewczyna ze zdjęcia, czy takie piersi mogą w ogóle podniecić faceta? mam straszne kompleksy przez mój biust, wszystkie moje koleżanki mają większy, przez to czuję się gorsza http://www.se.pl/multimedia/galeria/58517/mae-jest-piekne/ chodzi mi o tę brunetkę na pierwszym zdjęciu czasami faceci mówią, że małe jest piękne, ale to chyba aby pocieszyć takie kobietki, jak ja, bo wiadomo, że 99% facetów lubi duże...

Gość mentosmmw
małe ale ładne i jedrne no i fajna figura:D

Gość małepiersimiseczkaA
Nie potrafię ich zaakceptować, wstydzę się rozebrać przed facetem, myślę sobie, że jak zobaczy takie cycuszki, to od razu mu odejdzie ochota... Sorry, że tak tutaj się użalam nad sobą, ale gdzies muszę Cycki to mój nawiększy kompleks, reszta ciała jest ok, ale to przecież piersi są atrybutem kobiecości

Gość blue eyes in te dark
Ja jestem płaska jak deska, dosłownie. Pół zycia mamili mnie że jeszcze urosną. Mam 27 lat i jakoś nie urosły. Klatka piersiowa jak u chłopca, mam z tym duży problem. Byłam w związku w facetem, który mówił, że mu to nie przeszkadza, że jest dobrze że i tak Go niesamowicie kręcę i podniecam, że mam niesamowity tyłek i nogi. I wiesz co bedąc z Nim w to wierzyłam, nie wstydziałam sie chodzić przy nim bez biustonosza ( bo tak to push up że niby coś jest :P ) Może i jestem naiwna i głupia, ale jeśli facet mówi, że jest ok, to jest ok. A może po prostu jak kogoś kochamy to nie ważne czy ma duży czy mały biust i tak nam sie podoba,

po prostu piersi to nie jedyna cześć ciała kobiety która podnieca facetów ;)

Gość małepiersimiseczkaA
Owszem, faceci tak mówią, ale prawda jest taka, że i tak kręcą ich duże piersi... Mam dokładnie takie, jak ta dziewczyna ze zjęcia, jak się położę, to ich praktycznie nie ma...

Gość NJKOLOL
Ja też mam małe, mniejsze niż ta ze zdjęcia. Też mam ogromny kompleks i myślę, że jestem dobrą kandydatką do powiększenia piersi, bo mam wręcz niedorozwój, niektóre 11latki mają większe biusty. No ale mój facet zapewnia mnie, że są wspaniałe. W sumie co ma mówić, ale widzę, że reaguje bardzo pozytywnie, nawet jeśli myśli nie do końca to co mówi. Ale powiękdzyć też mi nie pozwala.

NJKOLOL -> bo akceptuje takie piersi jakie masz i nie chce mieć sztucznej panienki

Gość NJKOLOL
nie chce mieć sztucznej panienki.... a to, że ja chcę się poczuć kobieco to już nie jest ważne ? Nawet sobie pewnie nie wyobrażasz jak można marzyć, żeby mieć piersi, a nie ich zaczątki...

Gość małepiersimiseczkaA
Ja niby mam całkiem-całkiem powodzenie, ale i tak nie czuję się seksownie i kobieco, wszystko przez te piersi... gdyby chociaż to była miseczka B, a mam to marne A. W sumie i tak się cieszę, że chociaż takie mam... Prawda jest taka, że facet mający do wyboru 2 w miarę podobne do siebie kobiety zawsze wybierzę tę z większym biustem. Dzięki dziewczyny za pocieszenie, fakt, że wasi faceci akceptują takie biusty i wręcz mówią, że im się takie podobają trochę podnosi na duchu:)

Gość blue eyes in te dark
NJKOLOL szczerze ja tez myślałam o operacji, ale uznałam, że nie jest to warte zachodu. To nie jest tak że sobie zrobisz i masz spokój na całe życie, takie wkładki silikonowe trzeba wymieniac co jakiś czas, pozatym jakby nie patrzeć to operacja i zawsze może pójśc coś nie tak.

Gość cos ci powiem z doswiadczenia
jak masz ladną twarz i fajna figure to wogole sie tym nie przejmuj, tez mam maly biust i kompleksy ale zaden facet nie dal mi tego odczuc a bylam juz kilka razy w dluzszych zwiazkach nie mowiac o krotszych, jakos zaden mnie nie rzucil a jakby chcial to powod mialby gotowy:)

Gość ŁOLI ŁOLI BO SIE POLI
przecie te cycki nie som małe tylko idealne

Gość małepiersimiseczkaA
Też myślałam o operacji, ale chyba... źle bym się czuła ze sztucznym biustem, zresztą jest to drogie, a ja jestem biedną studentką:)

Gość Dobra prowokacja
Piersi to nie jest jedyna czesc ciala u kobiety ;) jesli ktos myśli inaczej to jest prymitywny.

Gość małepiersimiseczkaA
Są malutkie, są... to jest miseczka A, czyli najmniejsza...

Gość pluto111111
pokaz foto ocenimy :D

Gość pluto111111
cycki jak cycki

Gość małepiersimiseczkaA
To nie jest prowokacja, niestety... Wiem, że kobieta to nie tylko piersi, ale to one są atrybutem kobiecości, przez to, że mam takie maleństwa czuję się mało kobieco... wstydzę się rozebrać przed facetem

Gość pluto111111
niech chlopak masuje dobrze to urosnal :))

Gość alabama men
to ja mając małego też mam się wstydzić rozebrac przed kobietą wyluzuj

Gość sddsadsaadsads
Levviatan, a nie tak wyraźna talia i mały tyłek, i piersi to katastrofa? :D

Gość P-A-B-L-O
Wiesz my faceci oceniamy kobietę jako całość Tzn jedna niedoskonałość nie wpływa na obraz całości bo jest małą składową średniej. Dlatego jak masz jedną "wadę" to podkreślaj zalety bądź pracuj nad tym co możesz zmienić. Kobiecość i sex appeal to nie tylko ciało a przede wszystkim osobowość, tajemniczość i spojrzenie. Czasami boskie ciało nie rozpali nas tak jak 1 spojrzenie kobiety o figurze odbiegającej od doskonałości. Dlatego musisz się zacząć sobie podobać nabrać pewności siebie i uśmiechać się do mężczyzn a twoje piersi zejdą na trzeci plan. Dla mnie osobiści fenomenem jest Shakira która ma małe piersi, mały tyłek a tyle kobiecości w sobie że każdy o niej marzy. podobnie Meg Ryan która to już wogóle ani ciała ani sex appealu a jednak jej spojrzenie uwodzi:P Dlatego nie myśl że masz małe piersi ale że jesteś kobietą świadomą swojej kobiecości. Bądź tajemnicza, uwodź spojrzeniem, bądź pewna siebie i radosna(ważne) i eksponuj piersi i dekolt jakby one były idealne a każdy facet będzie twój:P. Ps miałem(zerwałem kontakt bo nie chciałem być tylko kolegą) kiedyś koleżankę która pierwsze wrażenie zrobiła na mnie dość słabe (nie ukrywam). Niska, małe piersi, zbyt mała pupa, za szczupłe uda itd. No ale po czasie się w niej zakochałem( nawet dalej gdzieś krąży w moich myślach) i nic w niej nie chciałbym zmieniać pomimo że na początku fizycznie odbiegała od mojego ideału. Ale miała ciekawą osobowość, była intrygująca i radosna( no może nie śmiała się cały czas ale biło od niej takie wewnętrzne ciepło) a co najważniejsze nie biło od niej kompleksami.

sddsadsaadsads -> to nie tragedia tylko wiesz... to bycie dziewczynką a nie kobietą :P

Jeśli dziewczyna jest zgrabna to mniejszy biust nie przeszkadza. Jeśli jest pulchniejsza, ale ma figurę w kształcie klepsydry bez zwisających fałd - też jest ok. 8 Ale jeśli kobieta jest gruba i ma małe piersi... Cóż... :o

Mam podobne i mój mąź szaleje na ich punkcie,dzięki temu źe są niewielkie zachowują jędrność i mogę chodzić bez stanika.Latem topless,dziewczyno nie porównuj tylko szukaj plusów.POZDRAWIAM KASIA

Gość ;,Zullus:?
Kasiu a tylko mąż zainteresowany?:) reszta nie jak jesteś topless?:)