Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda mamusia.;)

młode ciężarne/mamusie. macierzyństwo przed 20rokiem życia. jest ktoś?

Polecane posty

Gość młoda mamusia.;)
Nie chcem ale jak trzeba będzie to trudno... Wiadomo że pieniądze z nieba nie lecą. A mam tylko 500zł miesięcznie bo nie pracuje. On milionów też nie zarabia. Nie narzekamy na niedostatek ale wiadomo jak to jest. Przy dziecku dużo wydatków a jeszcze chciałoby sie coś odłożyć.. Teraz może mu sie uda do czech do pracy iść bo już raz mial propozycje ale musiał odmowić ze względu na dojazdy... A od lata planuje sam coś zacząć więc to tylko tymczasowo by było. Nie ma co narzekać. Po za tym ta dorywcza praca to u znajomego więc jak danego dnia chce to idzie a jak nie to zostaje w domu. No i każdej chwili może wyjść jak potrzebuje.

Gość młoda mamusia.;)
Ja też zawsze dobrze spalam. Tzn lepiej niż teraz. Też spalam przy radiu ale z czasem tak sie przyzwyczaiłam do tego że coś gra że później nie slyszalam budzika więc musiałam tego zaprzestać.

Gość młoda mamusia.;)
Ja też zawsze dobrze spalam. Tzn lepiej niż teraz. Też spalam przy radiu ale z czasem tak sie przyzwyczaiłam do tego że coś gra że później nie slyszalam budzika więc musiałam tego zaprzestać.

Ok,mlode mamusie.jestem ciekawa ile ciaz bylo planowanych.Ktora z was poradzi sobie bez pomocy rodzicow??Ja juz nie mowie mieszkac osobno,bo wiadomo jak jest,ale czy bedziecie wstanie poradzic sobie same z partnerem finansowo,bez podrzucania dziecka starym??

Gość młoda mamusia.;)
Kochanko franka. Akurat moja ciaza była jak najbardziej planowana. Nie zamierzam też nikomu podrzucać dziecka bo nie pracuje i sama sie nim zajmę. Jesteśmy nie zależni finansowo bo dochody które osiągamy zdecydowanie wystarczą na nasza trójkę. Nie mam zamiaru prosić nikogo o pomoc choć wiem ze w każdej chwili bym ja otrzymała.. Owszem rodzice partnera dużo mi teraz pomagają. Zwłaszcza jak partner jest w pracy. Ale nie chodzi tu o pieniądze czy coś tylko np jak trzeba coś zrobić ciężkiego, przynieść np drzewo to ja tego nie robię tylko ich proszę o pomoc żeby nie dźwigać. Zresztą raz jakbyli chorzy i nie Chcialam ich prosić to i tak wyszli wrocic to za mnie żebym nie nosiła i jeszcze opiernicz dostałam że nie zawołałam... Więc jak widzisz jestem pewna że sobie poradzę i nie oczekuje pomocy przy dziecku od nikogo..

Gość Malutka truskaweczka
Już wstałaś?

Gość młoda mamusia.;)
Oj ja już dawno na nogach...;) już zdążyłam pranie zrobić i rozwiesic.. I ogarnąć w między czasie. Hehe

Gość młoda mamusia.;)
Oj ja już dawno na nogach...;) już zdążyłam pranie zrobić i rozwiesic.. I ogarnąć w między czasie. Hehe

My jeszcze się w łóżku obijamy

Zaraz też muszę pranie wstawić. małego położyć spać

Gość ZawszeCiekawaaa
Ja już drugie wstawiłam bo muszę swojemu służbowe ubranie wyspać żeby wyschlo zanim pójdzie na nocke. A teraz też sie położyłam odpocząć trochę.

Mój maluch teraz ogląda bajkę a ją jem śniadanie. wstawiłam pranie a później następne

Gość ZawszeCiekawaaa
Ja jeszcze muszę skończyć sprzątanie i moim kuleczkom sianko zmienić a nie chce mi sie... Śniadanie to ja o 6rano zjadłam bo wstałam tak glodna że aż mnie skrecało. Hehe.

Ja jak w ciąży byłam to miałam ogromne pragnienie. w nocy wypijałam 2 litry wody

Gość młoda mamusia.;)
Kurcze zmieniłam nazwe i pod inna mi wpisywalo... Ale mam chęć na coś kwasnego a nic nie mam po za ogorkami kiszonymi a te jem codziennie od kilku dni i mam ich dość...

Gość _już_niedługo_ciężarówka:D
hej dziewczyny, Wy już na nogach a ja dopiero wstałam, bo do 4 z moim gadaliśmy. :D

Gość młoda mamusia.;)
Ja dużo nie pije bo i tak co pół godziny latam do toalety... Hehe.. Dużo też nie jem ale rano zawsze glodna wstaje.

Gość młoda mamusia.;)
Oj ja ze swoim tak nie mogę gadać bo to spioch. Hehe... Wczoraj wrócił z pracy to zjad, wziął prysznic i po nim. Obejrzał kawałek filmu i zasnął.

A u mnie to właśnie ze mnie większy śpioch. On śpi po max 4-5 godzin i wyspany jest, ma to jeszcze z pracy w Policij bo tam nieraz zarywali noce.

Gość młoda mamusia.;)
A mój mógłby spać po 10godzin i mu mało. Nieraz jak roboty dużo jest a on nie chce wstać to go szantażem biorę i mówię że albo wstaje albo Ide sama robić. Wtedy odrazu sie budzi.;D ja to ostatnio wg nie mogę spać.

Moja młodsza gaduła mnie chce mnie zagadać:) ciągle coś mówi buzia mu się nie zamyka

A ja mojego jak jeszcze nie mieszkaliśmy razem to musiałam do spania zmuszać. No nie wiem co Ci na to poradzić, może spróbuj w dzień jak Maleńka śpi?

Mój maż nie musi spać długo. czasem 2 godziny mu wystarczą. ją śpię dzień i noc

Truskaweczko Moja Stara gaduła ;) też chce mnie dzisiaj zagadać, bo chce już jechać wózek kupić. A podobno do ja w gorącej wodzie kąpana. ;D

Właśnie może spróbuj w dzień się położyć spać

Gość młoda mamusia.;)
No nie ma co sie dziwic że gadula. Wszystko chce wiedzieć.;) ciesz sie bo gorzej jakby taki milczek był..;D

Już wózek? gwarancja wam będzie lecieć. szkoda gwarancji

Ma dopiero 2 latka a buźka mu się nie zamyka... ciagle coś gada.. wszystko zemna chce robić.... ;) jestem w nim zakochana po uszy... tak jak i w tatusiu

Gość młoda mamusia.;)
W dzień też nie da sie spać . Jak już to pół godziny i po wszystkim.. Ciężaroweczko po co tak wcześnie wózek? Wstrzymajcie sie jeszcze ładnych kilka tygodni. Ja dopiero w sobotę jade po wózek i fotelik do auta. A to już 36tc.

Ja wózek miałam używany po siostrzenicy.. nie było kasy na nowy. może tym razem kupie taki jaki bede chciala... chociaż ten po synku na strychu leży nie zniszczony....