Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27latek_d

Czy to może być rak jelita?

Polecane posty

Gość do trykotek
W nicku miało być "do trykotek"

Gość paprotkaaaazb
Rak jelita co raz częściej zdarza się wśród młodych. Ból w lewym dole biodrowym ? W esicy coś się dzieje. Czujesz się od tygodnia osłabienie osłabienie może być spowodowane anemią!

Gość JKB
Czytam i sie zastanawiam nad jednym. Jak tv, radio, lobby lekarskie wpłynęło na Wasze życie?? Teraz na topie jest rak jelita grubego - ok w pewnym wieku, przy pewnych objawach,itd. W wieku 27 lat , przy nerwowym trybie życia ??? Raczej nie. Co robicie ??? Od lekarza do lekarza i jedna jedyna myśl - pewnie to rak !!!! A czemu od razu rak ??? Czemu ńie dziesiątki innych chorób ???? Powiem jedno rok temu przerabialem to samo, zaliczałem około 50 lekarzy , wydałem 15 000 zł, na koniec wylądowałem z nerwica u psychiatry i psychologa. 2 z***bistych gastrologow do których trafiłem na końcu powiedzieli ze mam zespół jelita drazliwego. Kolonoskopii nie miałem, ale 4 lata temu miałem 2 rektoskopie i sigmoidoskopie i nic, jelito ok. Ci dwaj lekarze powiedzieli ze 75% ich pacjentów powinno sie leczyć na nerwice, a jak wiadomo nerwica królowa chorób - potrafi udawać wszystkie choroby. Jak cię męczy ból z lewej strony to powiem ci ze to z nerwów , ale zrób kolonoskopie i wtedy sie wyleczysz z bólu :) ja sie tak wyleczylem 4 lata temu. I idź dodobrego psychologa. A robota nie ta to inna. Spojrz na swoje życie, na rodzine znajomych to są prawdziwe wartości. A korporacja to HUTA do której idziesz pracować. Jak sie wykoleisz to zastąpią cię innym. Ty stracisz zdrowie a akcjonariusze i tak osiągną swój zysk. Badać sie trzeba, ale przede wszystkim życzę wszystkim żebyście trafili na z***bistych lekarze maja bardzo duże doświadczenie i przede wszystkim są lekarzami z powołania a nie dorobkiewiczami. I pamiętajcie ze jak ktoś ma tytuł profesora nie znaczy ze ma wiedzę. Machina lekarska lubi kasę więc nie dajcie sie wciągnąć , bo ile zapłacicie tyle przyjmą. Sam właściciel jednej z placówek medycznych powiedział ze najlepszy jest pacjent który sobie coś uroi w głowie i naczyta sie w internecie - nic mu nie jest ale co chwile z czymś przychodzi i zostawia kasę ...

Gość gość
HEJ Mam wspaniała książkę elektroniczną w której kobieta opisuje krok po kroku jak pokonała raka i czego używała w jaki sposób metodami naturalnymi. Książka jest darmowa, napisz do mnie to Ci ją wyślę mój email to: ania@annakrawczyk.pl

Gość gość
walcz ze stresem a wszystko będzie dobrze, masz typowe objawy nerwicy zdrowe odżywianie, jarzyny, owoce, razowe pieczywo codzienny ruch, chociażby spacer relaksujące hobby powtarzaj sobie codziennie: praca to tylko wycinek twojego życia

Gość gość
Autorze, musisz popracować nad uszczelnieniem jelita grubego. Ja też tak miałam, krew w kupie, śluz....sprawdź domowym sposobem, czy nie masz candidy-test ślinowy w szklance wody(przepis w necie), ona może być przyczyną krwawień i innych takich...Nie muszą wystąpić jej wszystkie objawy...jeśli choć raz brało się antybiotyk bez osłoby probiotycznej to ta gadzina się rozrosła...pewnie lubisz też słodkie jedzonko, zero kiszonek...eh.

Gość gość
no to my to wiemy,leczenie przebiega szybko i dobrze rokuje