Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybkoslub123

WESELE w 2 miesiące?

Polecane posty

Gość szybkoslub123

Witam czy da sie zoorganizowac wesele w dwa miesiace? mamy juz sale,orkiestre,kamerzyste,catering. ale ja sie zastanawiam czy zdarze z suknia w tak krotkim czasie i z obraczkami, chodzi mi o obraczki ze złota ktore mam,nie mam pojecia ile czeka sie na obraczki. prosze Was o opinie a nie kąsliwe uwagi

Gość szybkoslub123
:(

Gość 13kas
no oczywiście, że tak:) właściwie tylko sukienka jest tu pilna, reszta to spokojnie:)

Gość chyba sie da
obrączki spokojnie, ja czekałam na swoje 3 tygodnie. Z suknią gorzej może odkupisz gotową, używaną? i tylko wprowadzisz lekkie poprawki? Ale sądzę też, że jeśli wybierzesz coś co jest na stanie w salonie i nie będą musieli sprowadzać specjalnie dla Ciebie to też spokojnie dasz radę, tylko musisz szybko się na jakąś zdecydować. Krawcowa też dałaby radę myślę w 2 miesiące uszyć, albo komis. Myślę, że jest to do wykonania:)

Da się suknia kupiona a nie szyta, sala nie zbyt fajna a orkiestra to będzie cieżko. Ja z mężem miałam 4 miesięcy na zorganozowanie wesela i się udało ale to już było ciężko

a ostatnio bawiłam z Lubym na świetnym wesilisku, które młodzi zorganizowali w 3 miesiące. Była nowa suknia ślubna, świetny wodzirej i super zabawa. Oczywiście to kwestia organizacji:D Na pewno sie da:) Powodzenia:D

Gość szybkoslub123
dzięki za pocieszenie,sukienki nie mam jeszcze,ale patrze na inne topiki i dziewczyny tez nie maja sukienki a maja slub w kwietniu, na obraczki 3 tyg czekalas?ale tez robilas ze swojego złota? zapomnialam jeszcze o zaproszeniach,ale nigdy nie byly one dla mnie znaczace,ale widzialam ze na allegro mozna fajne zamowic a w ostatecznosci kupic w sklepie najzwyklejsze orkieste i sale mam ta co zawsze chcialam miec,udalo sie ze termin byl wolny:)

Gość chyba sie da
tak robilam i jubilera z wlasnego zlota. Wystarczy pochodzic popytac, powiedziec, ze zalezy na czasie. Na pewno ktos jest w stanie wykonac je w miesiac.

Gość szybkoslub123
a mam takie pytanie ile zaplacilas za swoje obraczki?

Gość chyba sie da
Za robociznę 500 zł, złota była wystarczająca ilość:)

Gość szybkoslub123
ja mam tez nadzieje ze sie zmieszcze w 500 zł:)

najważniejsze rzeczy macie, zabierzcie się czym prędzej za kościół/urząd stanu cywilnego, zbieranie dokumentów, sukienkę, a spokojnie zdążycie. Powodzenia!

Gość szybkoslub123
dzieki:)

Gość szybkoslub123
podnoszę :)