Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ujgfrfgd

w jaki sposób odbieracie związki homo?

Polecane posty

a w jakie sposób pary homo cierpią przez to ze u wązam jak uważam ?:) \

A w taki że przez osoby o podobnym zdaniu co twoje mają właśnie mniej praw.

" a w jakie sposób pary homo cierpią przez to ze u wązam jak uważam ? \" i trafiłaś w sedno., nie pary homo cierpią przez to ale homopropaganda:D

Gość tgyuji879
Np. nie mogą zalegalizować związku, bo większość Polaków jest temu przeciwna.

ale bycie w nielegalnych zwązkach ma w sobie coś z podniecającego dreszczyku :classic_cool: :-P

Gość tgyuji879
@whedif, Ciebie to śmieszy, a jakaś para 2 kobiet lub 2 mężczyzn być może od lat marzy o tym, aby zalegalizować związek, a nie może, BO NIE.

"Ciebie to śmieszy" zaraz śmieszy, próbuję znaleźć dla nich pozytywy sytuacji, jak widzisz :) 😍

Mam przyjaciół gejów któryz są już 8 lat w związku. Mało kiedy widzę tak prawdziwą miłość. Na oko są super facetami, męscy, mają swoje pasje. Mają swoje zwierzaki, które bardzo kochają. Widać w nich prawdziwe uczucie. Pomimo, że mieszkają w Polsce ludzie ich szanują. Mają fajnych sąsiadów i nie obnoszą się z tym że są razem. Choć to widać gołym okiem i głupek nie dowidzi że są parą. No cóż trzeba miłości do związku i szacunku.

geje męczą zwierzęta:( dajmy im więcej praw jeszcze:( jak pączki w maśle.

Już krytykujecie nie mając o niczym pojęcia, nie wiadomo czemu przywieźli sobie tego lwa, przecież autor tego komentarza nie napisał- Przywieźli sobie lwa bo mieli taką zachciankę , może są opiekunami do dzikich zwierząt (tak, są tacy) i musieli go do siebie zabrać.

Gość 5679-4
A co ma ich orientacja do tego, że przywieźli sobie lwa do domu? Oni byli nie tylko gejami, ale także Anglikami, wyznawali może jakąś religię, mieli jakiś kolor skóry itd., czy to jest podstawą do tego, żeby porównywać do nich każdego Anglika, każdego ich współwyznawcę, każdą osobę ich rasy?

" czy to jest podstawą do tego, żeby porównywać do nich każdego Anglika, każdego ich współwyznawcę, każdą osobę ich rasy?" jeśli tego pragniesz... może być takową podstawą :classic_cool: znałam Angielkę, która non-stop wracała najebana z imprezy. to źle świadczy o tych gejach:(

Gość
Ty chyba nie masz pojęcia o czym piszesz ? Gdyby byli w jakikolwiek sposób związani pracą nad lwami, czy ogólnie zwierzętami dążyliby do powrotu lwiątka, do środowiska naturalnego....... z drugiej strony nie mają prawa ingerować w naturę..... Po drugie, to jakieś głupie prowo W Anglii od ponad 20 lat jest zakaz trzymania dużych kotów na prywatnych posesjach...........

tak są opiekunami dzikich afrykańskich zwierząt, dlatego taszczyli pół świata lwiątko bo sie związali emocjonalnie. :O super, kurwa

Przecież napisałam może :o , zresztą autor tego komentarza mógł się pomylić nie sądzę żeby tak poprostu przywieźli sobie zwierzaka z Afryki, podejrzewam że mogli zajmować się tymi dzikimi zwierzakami tylko że ten lew najprawdopodobniej był z jakiegoś rezerwatu dzikiej przyrody i chodziło mi o to że nie macie pewności że wszystko to co tam napisano to prawda, a już komentujecie jacy to oni są okropni :o .

Gość
21:26 [zgłoś do usunięcia] Maravilha a pozatym sadze ze lepiej dla dziecka wychowywac sie w domu z rodzina homo (bo kto powiedzial ze oni zle beda sie tym dzieckiem zajmowac) niz siedziec w domu dziecka. .........Zapewne....... Życzę Ci by tatuś numer jeden z tatusiem numer dwa stękali ci w pokoju obok................. .......Przekazywanie spaczonego pojmowania świata i rodzenie się patologii........ Ada......to nie ważne, co miała na myśli autorka, tekst ten świadczy tylko o niedojrzałości w jaki sposób się podnieca i czym........... ....Piszecie o Anglii itp. czy żyliście w dużym Angielskim mieście ? Anglia zresztą to słaby przykład, Paryż, Marsylia, Madryt........... Odechce się Wam tolerancji,,,,a 90 % ludzi wracających stamtąd staje się rasistami............ Tak czy inaczej niech sobie pedzie będą, ale niech nie adoptują dzieci....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zacytuję: Życzę Ci by tatuś numer jeden z tatusiem numer dwa stękali ci w pokoju obok................. A co to za różnica, pary hetero tego nie robią? Śmieszą mnie wasze ograniczenia odnośnie otwartości umysłu. Wynika to po prostu z jakiejś indoktrynacji. Mam przyjaciół gejów, znam ich od lat, z żoną często ich odwiedzamy, oni nas. Po prostu znam takie osoby i wiem jak one żyją i jak się mają. Dla mnie homoseksualizm to nie choroba, moje pojmowanie dopuszcza widok dwóch facetów trzymających się za rękę, całujących, kochających. Dlatego niczego im nie odbieram, przede wszystkim prawa do prawa, które ich szanuje. Poza tym przyjdzie kiedyś czas, kiedy większość zrozumie albo przynajmniej otworzy swój umysł, to wtedy wszelkie rozmowy na temat homoseksualizmu będą dla wszystkich nudne.