Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 olejekarganowyolejekarganowu;

gdzie kupic olejek arganowy? faktycvznie taki dobry??

Polecane posty

Go艣膰 haniakoc
Ja kupuj臋 na www.topdrogeria.pl Szybko i sprawna obs艂uga no i towar najwy偶szej jako艣ci. Oleju arganowego u偶ywam moich bardzo zniszczonych w艂os贸w, ale nie jest to jedyny produkt kt贸ry tam zamawiam. Zdeydowanie polecam ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja znalaz艂am olej arganowy na olx. O ile dobrze pamietam to by艂 olej firmy efas. Wg mnie najlepszy jaki mia艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
olejek arganowy mozesz wcierac w koncowki, swietnei je odzywia, zapobiega rozdwajaniu sie :) lub olejuj cale wlosy :) ale to moze cie dosc drogo uczynic.. olej arganowy jest dosc drogi :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mam 3w1 z bielend. Kupuj臋 go w drogerii albo w rossmannie albo w naturze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bielenda nie ma prawdziwego oleju arganowego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czemu uwazasz ze bielenda nie ma prawdziwego olejku...?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mo偶e nie jest to 100% olejek argaony ale i tak go lubi臋. Niestety 100%owy olejek kosztuje ok 80 z艂 za chyba 15 -20 ml

Udost臋pnij ten post

zgadzam si臋 za prawdziwy olejek z apteki trzeba zap艂aci膰 bardzo du偶o. Ten 艂adnie pachnie i si臋 sprawdza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W salonie do kt贸rego chodz臋 na zabiegi kosmetyczne jest w sprzedazy olej arganowy, prawdziwy, z certyfikatem. Maj膮 kilka pojemnosci 30 ml za 20 z艂, 50 ml za 35 z艂 , 100 ml za 65 z艂. Wszystko pakowane w buteleczki z psikawk膮 i kartoniki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W Poznaniu

Udost臋pnij ten post

rycynowy czy arganowy to zale偶y ju偶 od potrzeb indywidualnych.

Udost臋pnij ten post

Olejek arganowy to jeden z moich ulubionych kosmetyk贸w. Najlepszy jest oczywi艣cie ten z Maroka, wi臋c podczas ostatnich wakacji kupi艂am sobie ca艂kiem spory zapas tego cuda. Polecam! Je偶eli lubisz rozkr臋ca膰 r贸偶ne przedmioty w domu i umiesz je naprawi膰, to m贸j blog jest w艂a艣nie dla Ciebie! Wszystkie nowinki i od艣wie偶one starocie, pod jednym adresem. Wejd藕 http://vlicwinski1992.soup.io/ i sprawd藕

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najlepszy olejek jest firmy Efas. Ja znalaz艂am firm臋, kt贸ra sprzedaje przez olx.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja u偶ywam olejku arganowego nie tylko do w艂os贸w ale i na twarz. :) W obu przypadkach jest znakomity. Kupuj臋 go teraz na http://sklep.profarm.com.pl/ , jest naprawd臋 dobry, w dodatku w fajnej cenie jak za tak膮 pojemno艣膰.

Udost臋pnij ten post

Najlepszy olej arganowy to ten w 100% st臋偶eniu (nie 偶aden "olejek" tylko "olej"), ekologiczny (np. z cert. ecocert) w ciemnej szklanej butelce. Ja ostatnio zakocha艂am si臋 w oleju arganowym Mokosh do kupienia na www.mokosh.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
najlepiej to butelce olejek tyle produktu mozna tera kupic w polsce trzeba sie speszyc bo za komuny tego nie bylo 333 www.youtube.com/watch?v=Bbs1mTNEuvA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
niestety ale przez to 偶e olej arganowy jest tak popularny to sprzedawcy chc膮 sobie zarobi膰 na jego podr贸bkach. najgorzej 偶e sporo os贸b nie potrafi odr贸偶ni膰 tego oryginalnego od tego nieoryginalnego. ja zawsze kupuj臋 w Esent i wiem 偶e nic takiego mnie nie spotka. og贸lnie maj膮 tam sprawdzone kosmetyki naturalne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na pewno mog臋 poleci膰 sklep marokogust.com. Kilkakrotnie zamawia艂am tam ju偶 kosmetyki, sklep prowadzi te偶 sprzeda偶 mebli i akcesori贸w, sprowadzanych z Maroka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dobry, odzywia wlosy i naprawde s膮 mega gladkie i zdrowsze, poza tym mozna tez na cere stosowac i na dlonie... ja zawsze stosuje ten kupiony tu www.sklep.profarm.com.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Olejek Arganowy to wyj膮tkowy olej lecz nie nale偶y traktowa膰 go jako najwa偶niejszy czy te偶 najlepszy po艣r贸d tak licznej grupy olej贸w jakie wyst臋puj膮 w naturze. Jednak olej Arganowy jaki sprzedaje www.goldenoil.pl jest pochodzenia z Maroka i ma wszystkie dopuszczenia poprzez badania w laboratoriach. Posiada tak偶e wiele certyfikat贸w spo偶ywczych i kosmetycznych. Jest to najprawdziwsza posta膰 oleju Arganowego do cery twarzy, w艂os贸w, paznokci i innych zastosowa艅 jak masa偶. Olej dost臋pny w Krakowie ul.Szpitalna 7

Udost臋pnij ten post

Ja ju偶 mam poraz kolejny z firmy AVEBIO - w szklanej buteleczce z certyfikatami, tak偶e raczej nie jest oszukany. Zreszt膮 jestem zadowolona z niego. Pierwszy raz kupi艂am przez strone AVEBIO, a teraz niedawno znalaz艂am ten sam w promocji na www.zielone-drzwi.pl - tak偶e uzywam i patrze jak zmarszczki znikaj膮.... nanannana ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Moniak77
prosz臋 sprawdzi膰 na https://arganlife.pl z tego co wyczyta艂am nowa firma na rynku Polskim, dobrze sobie radzi za granic膮. Obecnie testuj臋 jako艣膰, jak na razie w porz膮dku. Kupi艂am te偶 kole偶ance na prezent bo butelk臋 maj膮 rewelacyjn膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
http://olej-kukurydziany.pl - ten olejek wol臋. Super dzia艂a na cebulki w艂os贸w, mam zdecydowanie wi臋cej w艂os贸w i s膮 g臋stsze odk膮d go stosuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Olejek arganowy znam od szamponu z Chantal. I uwa偶am, 偶e jest po prostu genialny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja kupuje olejki w aleolej. Maj膮 fajny wyb贸r, i du偶y co najwa偶niejsze.

Udost臋pnij ten post