Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapamietajcie panowie

Prawdziwy mezczyzna nie zastanawia sie kto byl przed nim, ...

Polecane posty

Gość zapamietajcie panowie

prawdziwy mezczyzna stara sie robic tak, zeby po nim zadnego nie bylo !!!

Gość a ja mam rozmiar
Bardzo mądre słowa:);aż dziwne,że czytam je na kaffe...

Gość a panie??
to dotyczy tez pan? nawet jesli cih parner mial X kobiet przed a on byl dla nich pierwszy??

Gość no takie gadanie ale jak ktoś
miał partnerów np. jednorazowych, albo 10 związków 2miesięcznych to jednak świadczy o problemach z nawiązywaniem więzi więc nie wiem czy ta przeszłość taka kompletnie bez znaczenia. i to piszę jako kobieta, kumam można się pogubić raz, błędy popełnia każdy ale gdy ktoś je powiela to ja bym się zastanowiła czy chcę z taką osobą tworzyć coś poważnego

Gość no takie gadanie ale jak ktoś
aha i piszę to jako osoba dla której seks nie jest tylko zwykłym zaspokojeniem potrzeb. bo rozumiem, gdy ktoś seks traktuje mniej poważnie to wtedy ilość partnerów nie powinna grać roli i sentencja z tematu jest prawdziwa:)

to chyba wg definicji "prawdziwego" autorstwa jakiejś prostytutki :D

Gość umcyumcy
prawdziwy mezczyzna rucha co popadnie nawet kozy x x to jest obraz 'mezczyzny' naszych czasow

Gość lillybilly
Facet, ktory sie zastanawia, dopytuje itp kto byl przed nim to typowy zakompleksiony frajer

Gość wrong_answer
prawdziwy mezczyzna wyrywa tylko dziewice a nie ruchawice

nasza przeszłość mówi dużo o nas, to co jest dla nas ważne, jak żyjemy itp. nei chodzi o wspominanie czy wypominanie byłch związków ale ciekawość przeszłości partnera (bez wnikania w szczegóły i wałkowania) jest naturalną rzeczą

Co to w ogóle oznacza, że facet "ma robić" ? Ciekawe jak wielu frajerów daje się przekonać takimi kretyńskimi powiedzonkami.

Gość IMO12335
Fikuśnico - ostrożnie, bo jeszcze namieszasz w głowie tym, którzy uważają Cię za idiotkę. ;)

Gość ouhgvjhyh
prawdziwy mezczyzna stara sie robic tak, zeby po nim zadnego nie bylo !!! x x znaczy się po stosunku likwiduje samicę?

Gość Fikumiku Twoje wypowiedzi
coraz bardziej mi się podobają :)

Jasne, przecież przeszłość nic nam nie mówi o charakterze danej osoby, nawet jak się trzykrotną rozwódką, za każdym razem zdradzającą męża. Brać i na rzęsach stawać, żeby tym razem nie szukała przygód :D

Gość prawdziwy mezczyzna nie WYRYWA
lasek tylko kocha swoja kobiete i ja szanuje. Wyrywaja zlamasy takie jak tutaj to pisza !

No raczej warto wiedziec, kto byl przed Toba, bo to z kim kto przestawal - czesto swiadczy o nim samym.

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
Moorland, dokladnie analogicznie podchodzac, kobieta powinna byc duma z tego, ze poderwala kurwiarza pierwszej wody, meskie pogotowie seksualne nie wazna przeszlosc, wazne to, ze akurat w tym tygodniu chce wlasnie ja dymac :D

Gość prawdziwy mezczyzna nie WYRYWA
Maciek B. - A co, macie panowie problem z tym czy kobieta miala kogos i ilu ich bylo przed wami ? To chyba meska duma sie nazywa.

przeszłość jest bardzo ważna, niezależnie od płci. ­ osoby, które miały już X związków za sobą po prostu nie umieją kochać i nie nadają się do związków, a swoich partnerów traktują jak przedmiot do zaspokajania swoich potrzeb 🖐️

prawdziwy mezczyzna nie WYRYWA - a to, że od takiej osoby ciężko oczekiwać stałego związku.

@prawdziwy: nie, nie interesuje mnie ilu miala, tylko Z KIM zyla, bo to duzo o niej mowi. Nie chodzi o ilosc, tylko o jakosc:)

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
chodzi o ilosc, tylko o jakosc " x x z twoim pyskiem nie powino robic roznicy czy walila sie z 100 facetow czy tylko z jednym w zwiazku