Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ReTroSpekcJa___

Podobno jestem atrakcyjna, podobam się facetom, ale

Polecane posty

Gość mnbvcxzasd
??

"@ Xxxxxxx ostatnio tak sobie myslalam...wiadomo facetom podobaja sie sexowne laski...takie niunie....ale powiedzmy ze facet jest inteligentny.... sex powiedzmy bedzie udany, ale jesli taka dziewczyna bedzie miala pusto w glowie, np: nie bedzie miala zielonego pojecia kto to jest Woody Allen....i tym podobne....to watpie zeby taki facet zwiazal sie typem pustej lalki barbie. tak czy nie? po przeciez musi nas cieszyc przebywanie z ta osoba" x x Odpowiem Ci krótko:mnie interesuje taka kobieta,w przypadku której nie będzie sytuacji,że po upojnej nocy leżymy razem w łóżku,rozmawiamy na jakieś luźne tematy czy też omawiamy aktualne wydarzenia na świecie i w wyniku konwersacji nachodzi mnie błyskawiczna refleksja pt " Boże,co ja tutaj robię?!" :D Związek,w którym tylkoseks dobrze funckjonuje,potrafi być nieco frustrujący... x x "Co mysli facet jesli np bardzo podoba mu sie dziewczyna, kreci go, ale ona jest niedostepna??" x Może być zaintrygowany,moze to nawet grać na jego ambicji.Ale jeśli to trwa za długo,to może się zniechęcić.Dodatkowe pytanie,jakie należałoby tu zadać,to czy ten facet dobrze zna dziewczynę,na tyle dobrze że wie iż warto o nią zabiegać,nawet długo? ;) x "Przeciwienstwo sytuacji: facet wysyla sygnaly ze mu sie dziewczyna podoba, a dziewczyna odpowiada tym samym. Chodzi bardziej o takie cieplo-zimno. ciekawa jestem odpowiedzi" x To juz łatwiejszy dla faceta wariant,bo jeśli dziewczyna też wysyła sygnały świadczące o zainteresowaniu,to on ma swego rodzaju punkt zaczepienia.I wtedy najczęściej on przejmuje inicjatywę ;)

Gość Carolineeee
Hey:) Do Xxxxxxx dzieki za odpowiedz! Bardzo pomocna. v Mam jeszcze cos. A jesli dana dziewczyna podoba sie jemu i jeszcze komus. I on widzi, ze ma konkurencje? Ze ten drugi stara sie zblizyc. Co wtedy mysli facet?

Gość Frycz--
identycznie przystojny 23 latek, wysztalcony z wlasnym biznesem ktory jest wrecz maszynka do kasy i co? doooooopaa

Gość lool,,m
lool

"przystojny 23 latek, wysztalcony z wlasnym biznesem ktory jest wrecz maszynka do kasy i co? doooooopaa" x Frycz,no właśnie nie dooooooopa,bo wtedy byś się tu nie żalił :P

Gość vb12
Chyba wiem o co ci chodzi. Też mam taki problem że faceci widzą we mnie tylko oczy, biust i tyłek czyli ciało nie nawet nie próbują zobaczyć ze jest tam więcej jest serce, inteligencja. Nie interesuje ich jaka jestem tylko jak wyglądam i mam wrażenie że jestem bardziej dojrzała od rówieśników i chyba powinnam szukać starszych od siebie.

Gość Carolineeee
Do Xxxxxx Hmmm, moze mam...;) taki mam dylemat... wiec, co wtedy mysli facet? Kiedy widzi, za ma konkurencje?

Gość jijdijdijijkk
to zależy od faceta , niby powinno się pokazać , ze jest się w jakims stopniu lepszym ale moim zdaniem to bez sensu , co to ma być jakiś konkurs , niech ona zdecyduje , jak mnie zna i wybierze iinnego znaczy ,że tamten jej się bardziej podoba a jak mnie to ja

Gość Facet z Marsa
@ Retrospekcja... z tym jestem atrakcyjna podobam sie facetom, ...to wiesz, ze jest to pojecie wzgledne. Wklej zdjecie i ocenimy czy jestes naprawde ladna. Nie kazdy facet patrzy tylko na urode, ale jestesmy wzrokowcami i wole byc z naturalnie ladna kobieta a jak do teog jest jeszcze inteligentna, wrazliwa itd... to jest poprostu cudownie. Dla mnie uroda, jest wazna i takze wiem ze podobam sie kobietom ale wielu z nich nigdy nie poznam bo po prostu nie dzwoni tam dzwon.

Gość Frycz--
Juz mnie to chyba smieszy:) masakra jakas

Gość Carolineeee
ooo:) chcialabym zeby to bylo takie proste........ z jednym mam ogromna chemie ( ten jest w moim wieku) , a z drugim totalne polaczenie duchowe ( a ten starszy o 8 lat) dwie rzeczy o ktore mi chodzi, ale w 2 osobach:( i tylko siedze i mysle, w ktora strone mam isc.... i dlatego im zrobilam totalne cieplo- zimno, zamotalam strasznie, bo sama bylam zamotana...:( help!

Gość Carolineeee
wiem;) mysle, ze musze isc z pradem, a nie pod prad...i nie wydziwiac