Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rot rot rotka

TWÓJ PIES kontra OBCE DZIECKO

Polecane posty

Gość yyyy tam
ślimaka :P

Gość yyyy tam
a na poważnie -to sądzę że w tym wypadku kot = pies , a że mam kota ,no to kotkę wybieram

Gość prawie robi
pies !!

Gość i co z tego tak ?
dzentuś pies TWÓJ , dziecko OBCE , a jakie masz te kryteria ?

Gość rararrarara rasputin
mój pies obcy bachor mnie nie interere :D

Gość niestety ale dziecko
choć prześladowałoby mnie to do końca życia.

Gość viki022
Oczywiście psa, bo to członek rodziny i go kocham, obce dzieci sa mi obojętne(oczywiście jemu też bym pomogła,ale nie narażając siebie i psa).

Gość ja piertole.....
jak to czytam to az mi slabo... jak mozna zycie ludzkie przedkladac nad zyciem psa...???? ludzie...kooorwa ogarnijcie sie!

Gość tryt
ja mam dzieci, I wiem ze uratowalabym dziecko, nie moglabym spojrzec do lustra, wiedzac ze postawilam zycie psa nad zyciem ludzkim I ze matka tego dziecka przezywa koszmar

Gość pinokioooooDD
nawet jakbym kochała swojego psa najbardziej na świecie nie zostawiłabym bezbronnego dziecka ! biedne wystraszone , zapłakane wołające mamusiu ratuj to boli , palące się żywcem , myślące o tym co się z nim dzieje to jest człowiek to jest istota myśląca , młoda , pełna życia i wigoru z przyszłością - szkoła , studia , praca, pierwsza miłość , pierwszy seks, dzieci , podróże , wszystko to czego pies nie doceni człowiek doceni 100000000000000000 mln razy bardziej więc jak można by było zostawić biedne wystraszone zapłakane dziecko dla psa , kótry za 10 lat umrze ? ludzie co z wami .. aż mi sie przykro zrobiło :(

viki022 Oczywiście psa, bo to członek rodziny i go kocham, obce dzieci sa mi obojętne(oczywiście jemu też bym pomogła,ale nie narażając siebie i psa). tak jak Viki

pinokioooooDD Pies tez kocha,boi sie,boli go,ufa mi.mam zdradzic moje najstarsze "dziecko" ??? ktore kocham,karmie,daje mi radosc,zawsze wyslucha,nie powie nic zlego.I mam poprostu powiedziec mojemu psu.Ty nie jestes wazny,bo jestes TYLKO PSEM i moze pozyjesz jeszcze pare lat.Nigdy