Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiłam się :/

Nisko osadzony brzuch w 23tc

Polecane posty

Dziewczyny mam pytanie, czy któraś z Was miała nisko osadzony brzuch w ciąży ? Lekarz nic mi nie mówił stwierdził że wszystko jest ok. ja nie zwracam uwagi jak inne kobiety mają brzuch w tym samym tc tym bardziej że mają większy ode mnie (jestem bardzo szczupła). Dzisiaj odwiedziła mnie mama i stwierdziła,że nie podoba jej się mój nisko osadzony brzuch,że przyglądała się innym ciężarnym i mają wysoko- trochę się zmartwiłam jakoś nie wiedziałam,że może być ułożony wysoko czy nisko, dla mnie jest normalny , nawet nie wiem jak rozpoznać czy nisko leży, ruchy dziecka czuję nawet ponad pępkiem. Mam powody do zmartwienia?

Twojej mamie nie musi sie podobac twoj brzuch ;)jesli lekarz nie widzi zastrzezen to w takim razie jest ok.Jedne kobiety maja szpiczaste brzuchy,inne okragle,jedne wyzej inne nizej itp.Czasami nawet kobieta od samego poczatku ciazy ma nisko dziecko i nic zlego sie nie dzieje.Nie zamartwiaj sie na zapas :)

Gość we wszystkich trzech ciążach
miałam nisko osadzony brzuch:) tak jest najczęściej w przypadku bardzo szczupłych osób, a przede wszystkim zależy to też od budowy miednicy i tego jak dziecko się ułoży

Gość katarzis razy dwa
ja tez mam niski brzuch i jest ok nie panikuj i nie daj sobie wmawiać głupot pozdr

Gość dvwvgsrvregtr
moja mała pomimo, że ma już cały brzuch do dyspozycji to i tak siedzi sobie nisko mnie boli krocze, ale małej najlepiej jest chyba daleko pod pępkiem nie łudzę się już nawet, że się przesunie i tak do porodu ostanie się jej, tym bardziej, że to już 7 miesiąc

dzięki za te słowa uspokoiłam się :) faktycznie on od samego początku był taki jakby zwisający, przeglądałam zdjęcia brzuchów w internecie i zazwyczaj laski mają wysoko ale cieszę się że dziecko pływa ponad pępkiem a nie gdzieś przy kości łonowej więc myślę,że jest wszystko dobrze pozdrawiam was