Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młodazołza.pl

Zostawił żonę i dzieci dla mnie.............

Polecane posty

dziewczyno, a skad Ty wesz co ona będzie robiła za 20lat?? Może pracuje tylko w szkole bo pozwala jej to zajmować się dziećmi? Moze jak dzieci podrosną rozwinie skrzydła? Niepojęte dla Ciebie, co?

Gość hfhfh
nien wiem czy wiesz ale nauczyciel zarabia ok. 2800 netto cięzko mi uwerzyc ze jako studentka zarabiasz wiecej, chyba ze na dawaniu d...y, ale jakby ci to powiedziec to nie to samo

Gość ciemno
kwestii romansu nie poruszę, ale nie obrażaj nauczycieli ... ;/

Gość Aska kraska
Mam w rodzinie nauczycieli i niestety nie nudza sie w pracy, nie. Masz pojecia o czym piszesz.. Glupia jestes i tyle w temacie, nie masz pojecia o niczym no ale masz kochanka ;)))))

Gość Młodazołza.pl
2800netto to dyplomowany z 20 letnim stażem, a ona zapewne mnie. Kiedyś On powiedział , że po opłaceniu niani to jej koło 500zł zostaje na dobre buty i tyle jest z jej pracy. Za nianie płacą około 1500zł, więc jestem przekonana że więcej od niej zarabiam.

mnie dziwi ten totalny brak szacunku tego człowieka do własnej żony... Kobieta zarabia, zajmuje się dziećmi a ten takie rzeczy gada. Co za gosciu, nie mam pytań!

Gość wkurwiona żona
""""Ja za 20 lat będę w całkiem innym punkcie, już teraz studiując nieźle sobie radzę i założę się, że lepiej od niej zarabiam. Studia niedługo skończe, awans mam obiecany.......tak niezdara ze mnie. ale mniejsza z tym, on nie za to mnie kocha. I wcale bym po niej w kwestii wykształcenia nie pojechała, jakby któraś osoba z rzędu nie pisała, że karierę poświęciała, co poświęciła? nic kompletnie. Sama ledwo na opiekunkę do dwójki dzieci zarabia.""""" No i tu mnie rozwaliła dziwka na obie łopatki. Dorabia jako panienka do towarzystwa. Dzięki sponsoringowi ma obiecane wejście do jakiejś tam firmy. I dziwce wydaje się że na start dostanie tyyyyyyyyyyyyle kasiory że aż strach. Ja już się boję jak te przez łóżko wyreklamowane specjalistki spieprzą resztki biznesu tak jak rozpieprzają jakąś rodzinę. ŁO MATKO BOSKA :( Może i dziwka z ciebie i fachowa. Ale jako człowiek to jesteś szantrapą.

Do autorki. Znasz taka prawidlowosc, ze jak pluja na dziw...ke, to ona z usmiechem stwierdza, ooooo cieply deszcz pada. Taka jest dyskusja z toba. Nie masz odrobiny honoru. Uwazasz, ze zrobisz na du...pie kariere ? To zapewne twoj zyciowy cel. - Zegnam z obrzydzeniem.

Gość wredniucha10
na dupie można robić karierę tylko do pewnego momentu - pamiętaj autorko - co roku nowy narybek szuka tak jak ty frajerów z kasą - konkurencja rośnie rośnie, a ty coraz starsza! a za 20 lat to będziesz co najwyżej mocno zużyty tyłek w krzakach wystawiać za paczkę dropsów

Gość wredniucha10
i jeszcze jedna rzecz - co ty taka pewna tego "swojego" misia - jest takie stare powiedzonko - "jeden też był pewny - miał pryknąć, a się zes.rał!"

Gość Heniu
Nawet Clinton rżnął stażystki. I co z tego? Znam pełno takich - choćby właściciel jakiejś śmiesznej szkoły typu "pseudo-szkolenia, wyłudzenia świadczenia które UE docenia" - koleś po 40 a co chwila ze świeżą panią się prowadzi, co ją poznał na kolejnej grupie studentek przysłanych na jakiś mega-kurs, wszystkie co to nie one, bo młode, ładne, magistra mają, wszędzie były i wszystko widziały, karierę zrobią pewnie jak sekretarka Caringtona z Dynastii. Co inteligentniejsze to widzą i śmieją się z tego. Bo co wnosisz do związku? Tylko młodzieńczą urodę a to kapitał dość szybko tracący na wartości. I wiesz czego tak naprawdę chcesz od życia? Rodziny? Kariery? Super maczo-żigolaka? Rozumiem, że studentka z prowincji zaszaleje za menedżerem z dużego miasta. Ale mierz siły na zamiary, rodziny z nim nie stworzysz (on pewnie drugiej nie założy nawet jeśli dla niego zrezygnujesz z kariery w co wątpię), kariery też raczej dzięki niemu nie zrobisz - prędzej oboje wylecicie z pracy bo uwierz mi, romanse w pracy nie są dobrze widziane z bardzo wielu ważnych powodów (ale co ty możesz o tym wiedzieć). Najprawdopodobniej zostaniesz kolejną stażystką na długiej liście zdobyczy Pana Caringtona, Clintona czy ja mu tam. Bo akurat nie chce mi się wierzyć, że facet w tym wieku jest aż tak głupi lub ty aż tak wyjątkowa, że wyłowił ciebie spośród miliona i pierwszy raz w życiu się naprawdę zakochał - urocze.

Gość MonChery
Piszesz takie kocopoly autorko ze smiech czlowieka ogarnia,a twoj mis jest nieudacznikiem zyciowym bez honoru. Porzadny i madry mezczyzna sie tak nie zachowuje.

Gość też poczytałem
"Nie można przegrać swojego życia przez dzieci........" jako mądra kobieta zapewne wiesz już gdzie najbliżej ciebie znajduje się "okno życia", tak na wszelki wypadek, jakby i tobie jakiś bachor miał stanąć na drodze do szczęścia. Ty masz gorzej niż twój kochaś. On ma wolną głowę i CZYŚCIUTKIE SUMIENIE, bo DZIECI MAJĄ MATKĘ.

Gość też poczytałem
"poznali się na studiach, nie wiem czy tak naprawdę ją kochał, czy nie" Lepiej WIEDZ, że ją kochał. Tak będzie lepiej dla ciebie. Bo jeżeli nie kochał a zrobił jej dwoje dzieci to naprawdę otwórz oczy - "patrzyłam na niego jak na bóstwo". A może to jest jakiś twój psychiczny środek antykoncepcyjny. Jak jej nie kochał i ZROBIŁ, to jak ciebie kocha to NIE ZROBI???????

Gość też poczytałem
"Ja nigdy takiego faceta nie miała." Myślę, że nie miała ty i rozumu.

Gość też poczytałem
"Między nami jest tyle pasji i uwielbienia. Ostatnio powiedział mi że wyprowadził się od żony, że wynajął mieszkanie" Czy przez tę pasję i uwielbienie tak się zapomniał, że zapomniał ci powiedzieć, że ma taki zamiar? Zapomniał zaprosić cię na parapetówkę? Zapomniał pomyśleć, że mogłabyś chcieć chociaż zobaczyć jak mieszka? A może po prostu chciał ci powiedzieć to co ty chciałaś usłyszeć; nie tylko to, że "żona go nie rozumie i wcale ze soba nie śpią" ale nawet więcej, że on z nią już nie mieszka. Ale przecież nie może ci pokazać swojego mieszkania bo: "chcę mieć trochę czasu na przemyślenia". Twoje nawet krótkie jednorazowe pokazanie się w jego ŚWIĄTYNI DUMANIA, tak zakłóciłoby przebieg cieków wodnych pod ŚWIĄTYNIĄ, że żaden różdżkarz już by nie pomógł?

Gość też poczytałem
"mnie kocha ale teraz musi mieć chwilę dla siebie" ależ nawet kochając się bardzo ale to bardzo mocno, każde z kochanków ma przecież więcej niż tylko chwilę dla siebie Jeżeli jednak na każdą taką chwilę wynajmuje "tajne" mieszkanie to takie mieszkanie nazywa się garsonierą, ewentualnie pokojem na godziny.

Gość też poczytałem
"Kocham go i mam nadzieje wprowadzić się niebawem do niego." ja pierd..... nawet nie wiesz tak naprawdę czy to mieszkanie istnieje i tylko masz nadzieję co ci przeszkadza zobaczyć jakie jest i "mieć zamiar" zamiast "mieć nadzieję"? jego dumanie? czy też może bardziej twoje myślenie, że myślisz?

Gość też poczytałem
"Chcę żeby wsszyscy o nas wiedzieli" może porozsyłaj ogłoszenia do rubryk towarzyskich? zobaczysz jak się twój kochaś ucieszy rozumiem, że koleżanki z pracy też się nawet nie domyślają? może na początek rozwieś jakieś ogłoszenia w firmie

Gość też poczytałem
"nadal się spotykamy" w piwnicach?

Gość kiujm
mało ambitna ta autorka.bierze co komu z brody skapło:D alimenciarza nie warto brac,poza tym on i tak do żony wróci jak się tobą pobawi.ja mam mega faceta ,ale nie alimanciarza,stac mnie było na cos więcej.

Gość też poczytałem
"Nie muszę już teraz z nim mieszkać" może jemu to powiedz nie bedzie się bał wziąć cię na chatę teraz się biedak boi, że jak raz postawisz nogę na progu jego mieszkania to już nie wyjdziesz? dlatego pieprzycie się po jakichś przypadkowych kątach?

Gość też poczytałem
"mało ambitna ta autorka.bierze co komu z brody skapło" od kiedy to z czego jej skapuje nazywa się brodą?

Gość a ja myślę, że ona jednak bier
ze dużo wszystko co skapuje bierze gumkę w dwa paluszki i wyrzuca przecież on taki gość w garniturze nie bedzie ryzykował, że go sobie poplami

Gość MonChery
Na topiku rozwodnikow,eks itd jest druga madra kochaneczka ktora rownie pieknie opisuje swoje zycie z kochankiem .

Gość nie rozumiem tego zupelnie
Facet ktory tez poczytal jest bezbledny... Puentuje super celnie ... Ironicznie i dosadnie ...BRAWO:D

Gość saarra
PLUĆ ŚWINI W OCZY TO MÓWI,ŻE DESZCZ PADA...I TAKA JEST AUTORKA TEGO TOPIKU,SZMATA W NAJGORSZYM WYDANIU