Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jedynka852

Xlander XA - oparcie w pozycji pionowej

Polecane posty

Cześć, Jestem przed zakupem wózka X-lander XA lecz niepokoi mnie tylko kwestia oparcia w spacerówce.... Czy jedna z Was mogłaby sprawdzić czy system opisany poniżej pomoże?? (tyczy się wózków po 2009r). Pasek dochodzący do plastikowych elementów "przepleść" po za ramą wózka tak aby opierał się o ramę (tak jak na fotografii z linku poniżej). Wówczas pasek powinien podnieść się o te kilka cm a co za tym idzie ustawić oparcie bardziej pionowo. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d69b1597b64e25cb.html Proszę o odpowiedź:-)

Gość dfghjklcvbnm,cv bn
mam x landera x twin i zeby ustawic oparcie w pozycji pionowej nic nie przeplatam tylko wyciagam pasek z tej klamry ktora pokazujesz na zdjeciu po obu stronach oczywiscie i wtedy jest bardziej pionowe.

Ale przy wyciągnięciu pasków z klamry jak utrzymuje się oparcie w spacerówce?? Nie opada do tyłu??

Gość fgrthgrthrhhhhh
ide sprawdzic

W takim wypadku będę czekać na odpowiedź:-) W razie wątpliwości jak przepleść pasek proszę o pytania:-)

Gość dfghjklcvbnm,cv bn
nie wyciagniecie ich calkiem na zdjeciu widac ze z klamry wystaje koncowka paska musisz ja pociagnac zeby sie wyciagnela i to ustawia oparcie.

Gość dfghjklcvbnm,cv bn
ale po co? wystarczy pociagnac wystajace koncowki z obu stron i zalatwione :) woze w x landerze blizniaki i oboje siedza w pionie.przelozenie w tym systemie ktory podala autorka jest niepotrzebne wystarczy zrobic to co napisalam.

Gość gfhgfhnnghmhm
jakby to było takie proste to by nie było problemu :)