Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doktor Drejfus

dzień dobry

Polecane posty

I twoja wierność psa imponuje. Nie na darmo masz czworonoga, uczucie się wzajemnie. Nowy w mieście. Androgen cześć. :)

Gość gruszka w octowa
Ludzik a wiesz w jakim ja dzis stresie , nie dosc ze nie mam co robić w pracy ,to musze udawać zapracowaną ufff wiec doceń moje wyznanie :)

Gość ludzki przedmiot
Androgen cześć kumplu.:( Napoiłeś konie?:( Dzisiaj jedziemy uzdrawiać impotentów umysłowych Giermek.:( Więc do roboty. Frida, przepraszam.:( Dzień dobry obecnym i zebranym.:(

Cześć Bó :-) Jak samopoczucie o poranku? Ludzki, sięgasz już swoim wielkim penisem do szyjki macicy? Czy nadal nie wiesz gdzie ona jest? :-)

Do tego obsikał wszystkie drzewa w paru i teraz spokojnie nie mogę na żadne naszczekać. Co prawda dopiero potrafię tylko warczeć, ale szybko się uczę i tylko czekać jak podawać mi będą łapę, kundle z miasta, których hycel nie wyłapał. Z "psami" trudniej się rozmawia a wręcz przeciwnie nie powinno się nitz mówić. Przynajmniej ja tak się zachowywałem, kiedy spokojnie sobie stałem na przystanku, czekając na nocny, którym chciałem nielegalnie się dostać do domu i chyba to wzbudziło zainteresowanie patrolu policji. Nie wiem czego szukali ale chyba nie biletu komunikacji publicznej, bo właśnie akurat nie miałem. :O Przy duupię zawsze noszę dowód, tak na wszelki wypadek by matka nie musiała mnie identyfikować po zębach, które i tak pewnie znaleziono by później...

Gość gruszka w octowa
Ludzki nie wiem czemu ale Twoje przywitanie ,przeczyatałam tak "Dzień dobry obecnym i zasranym",juz mi zjednym sie kojarzysz .

Gość ludzki przedmiot
Bó samico nie ignoruj mnie. Za każdym razem jak mnie widzisz proszę o pocałowanie mojego aksamitnego policzka.:( Zresztą o co ja proszę. Po prostu "masz". Octowa to współczuję niezbyt ciekawej pracy. Chyba że podoba Ci się taki stan.:( Doceniam i miło z Twojej strony.:( Androgen sięgam do przełyka tylko nie od tej strony od której myślisz Giermek. Konie siodłaj a nie się wymandrzasz. Ruszać czas.😭

Androgen, nieznośna lekkość bytu. Dzięki! :) A u ciebie jak na froncie?

Gość gruszka w octowa
Ludzik moja praca jest ok, a ze czasem sie zdarza taki dzień...stresowy :D

Dlaczego lekkość bytu jest nieznośna? U mnie dość sztywno, jak zawsze :-)

Ludzki, chętnie i z przyjemnością poznam cię bliżej. Coraz bliżej, najbliżej. Daj pysk do hym, wylizania, a nie tylko. Słodkie całusy to nie ze mną Człowieku. Liżęę, czujesz? To czuj. Czuj mówię. Jak poczułeś to zmykaj w podskokach.

Ludzki przedmiocie z wielkim penisem, widać, że potrafisz zadziwić kobietę. O takiej penetracji marzy każda. To pewnie dlatego masz wokół siebie pełno takich, które błagają byś zrobił im dobrze, co?

A. :) Lubię się zadręczać, motywuje mnie to. A ostatni czas pozbawiona jestem udręki. Stąd to wszystko, ta nieznośna.

Negordna o mnie między innymi mówisz? Do Ludzkiego w sęsie? :)

Bó, mówię o tych w realu, których ludzki ma zapewne na pęczki :-) Arni, ja mam wredną i obrzydliwą gębę. Ale mam dobre serce, więc policja się nie czepia :-)

Gość 630985532
przychodzi gen do gena - halogen:-D po modyfikacji przychodzi gen do gena - androgen:O nawet ja sie nie smialem:O