Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

tradycyjny temat o niczym

Polecane posty

nie podawałam skąd jestem ­ nie czuję się singlem, nei wybierałam życia w pojedynkę, po prostu jestem sama

Gość johny 5
e fikołek, czasem myślę, że napędzasz ruch na forum, a nie szukasz metody na brunetoszatynaczycoś, to pic na wodę. no, jesli jesteś zakochana, to może jeszcze , ale gdzie tam, picujesz i picujesz....

Gość JEŚLI-jeśli
jeśli-JEŚLI

Gość johny 5
mądralo, a grzegrzułka, prawidłowo napisałem?

fiku mikuuu Nie podawałaś, ale pisałaś po ślonsku, wiec jako rodowity ślonzak, to się domyśliłem że jesteś z ślonska. Sorki że cię wydałem skąd jesteś, moja wina :)

xXxXxXxTtTtTt Fiku,czy wszystkie śląskie laski są takie trudne? Niestety wszystkie, do tego są materialistyczne, nie tak łatwo poderwać dziewczynę, bo w tym regionie to sztuka wyższa, to nie polska że się kobiety masowo szmacą.

xXxXxXxTtTtTt- Przewijało się, bo ja o tym pisałem. Ona sama się wydała, bo się jej język pomylił i pare słów slonskich napisała, każdy ślonzok by się domyślił że to rodaczka :)

BSA,czyli generalnie od śląskich samic lepiej trzymać się z daleka? Zapamiętam radę... W sumie coś w tym jest ;)

Gość anonim gal
Cześć jest tu moze ktos kto zna sie troche na prawach konsumenta

xXxXxXxTtTtTt- Jak ktoś ma kasę, to może się za nie brać, są wierne i gospodarne, dbają o dzieci, ale trzeba ich utrzymywać na wysokim poziomie materialnym, bo przyzwyczaiły się do dobrobytu i wszelkie ciężkie problemy zawsze przerzucają na faceta, a jak facet nie umie zarobić, to go zgnoją maksymalnie. Mój kolega pracował na kopalni, miał 30 lat, żonę i dziecko, była dla niego kochana i oddana, ale niestety miał wypadek na kopalni i dostał niską ręntę, wiec ona go zostawiła i poszła do innego górnika. Takie życie, górniki dobrze zarabiają, mają ok 4-5 tys na miesiąc z dodatkami, wiec slonzaczki na nie lecą, ale jak coś by się im stało i dochody im zmaleja to tracą kobietę i dzieci.

BSA,co to za wierność,jak z przysięgi "na dobre i na złe" jakoś dziwnie rozumie tylko fragment "na dobre"? :O