Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość foto.adtwinzz.com

Crazybooth - świetna zabawa dla gości weselnych!

Polecane posty

Gość foto.adtwinzz.com

Na czym polega CRAZYBOOTH często zwany też SZALONĄ BUDKĄ. W kąciku sali weselnej lub innym dostępnym, spokojniejszym miejscu ustawiamy przenośne studio fotograficzne. W jego skład wchodzą dwie lampy studyjne światła stałego wraz z softboxami, tło fotograficzne, ozdobne ramy oraz kosz pełen ciekawych rekwizytów. W koszu znajdują się kapelusze, czapki, węże boa, peruki, zabawne okulary, sznury pereł, korale, instrumenty muzyczne oraz wiele innych, ciekawych dodatków. Wszystkie te rzeczy mogą być użyte w niepowtarzalnej, radosnej i wyjątkowo kreatywnej zabawie, której bezpośrednim celem jest stworzenie zabawnego i niebanalnego zdjęcia. Zapraszamy do skorzystania z usług fotografów ślubnych www.foto.adtwinzz.com - wysoka jakość (wyobraźnia, wiedza, doświadczenie, profesjonalny sprzęt) - crazybooth gratis (szalona budka - wspaniała atrakcja dla gości)! - dwoje fotografów (fotoreportaż z przygotowań u obojga Młodych) - sesja narzeczeńska gratis (wspaniała pamiątka z czasów narzeczeńskich)! - ceny już od 1000 zł Zapraszamy www.foto.adtwinzz.com

Gość pipipipipipipi
na wesele takie rzeczy ale ty masz najebane pod sufitem,takie coś dobre na panieński ,na urodziny ,na 50 rocznice ślubu

Gość kisielowa
rzeczywiście, na studniówkę toto bardziej, a nie robić szopkę z wesela.

Gość ojaojaojaojaoja
jaka szopke?! to ustawia sie na dwie trzy godziny w kacie sali! i jaka pamiatka pozniej! dla mnie bomba! sama bede miala u siebie :) pozdrawiam dwie panie z powyzszych pieter :) i gratuluje pomyslowosci i poczucia humoru :)

Gość ojaojaojaojaoja
matko dopiero doczytalam powyzsze wypowiedzi do konca! na 50 rocznice slubu... jednak masz poczucie humoru, zwracam honor :)

Gość wesele samo w sobie jest
kiczem i szopka, a taka budka to swietna sprawa, moja kolezanka miala cos takiego na pracowym balu, w budce mieli rozne smieszne akceosria typu sztuczne wasy i jak ogladalam zdjecia, to malo sie nie posikalam ze smiechu :D aha, i nie jest to reklama, nie znam zadnych nazw firm, ktore oferuja tego typu uslugi, po prostu jestem zdania, ze w zyciu liczy sie dobra zabawa i duzo smiechu :)

Gość yoohoo
hehe świetny pomysł!pewnie ubaw po pachy:) Sama bym coś takiego chciała na swoim weselichu, orientujecie się może w cenie??

Gość pipipipipipipi
200zł ,

Gość pipipipipipipi
ale za to wiocha za 1000zł

Gość tam są boa węże?
węże boa? ciekawe nie powiem...

Gość eeee tam tam
to już nie lepiej sie porozbierać - to dopiero fun

Gość Melinka
Jak dla mnie to sama idea wesela jest lekko jarmarczna, co nie przeszkadza mi wcale. Ot taka konwencja. Ta szalona budka to nietypowa sprawa, jak będę planowała własne weselisko to na pewno poważnie się tym zainteresuję.

Gość jenneferka
mnie się podoba, jakby pracowali w Gdańsku to bym ich wzięła za rok na swoje wesele

Gość aż się przykro robi
Te wszystkie wypowiedzi, że niby to świetny pomyśł i że ktoś to weźmie na swoje wesele, pewnie pisał sam autor. Takie coś jest dobre na odpust, albo na kinderbal

bylam na weselu z taką atrakcją. Jak ktoś lubi to jest to jakies urozmaicenie ale żeby to było warte 1000 zł too nie nie wiem...

A czemu nie. Jedni urządzają pokazy tańca,inni puszczają lampiony, jeszcze inni robią kącik fotograficzny. Zawsze to jakaś atrakcja, a jak komuś się nie podoba,to po prostu nie korzysta.