Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zdruzgotana

Chyba nadszedł czas aby zakończyć ten związek

Polecane posty

Gość dojestem zdruzgotana
Pamiętaj dziewczyno, że dobro powraca tak samo jak zło. To, że zabierasz żonie męża i dziecku ojca nigdy nie da Ci szczęścia. Będziesz zawsze tą drugą. Znam to z autopsji. Nie zaakceptuje Ciebie rodzina faceta. Będziesz na zawsze nieszczęśliwa. Radzę zostaw go w spokoju. Nie mieszaj w jego rodzinie, bo zapewne nie chcesz żeby Ciebie to samo spotkało za rok czy dwa. Lepiej zostań sama. Trafisz na wolnego faceta, który da Ci to samo albo i jeszcze więcej oraz spokojne życie, że nie odejdzie do następnej jak właśnie ten, który niby chce się rozwieść. Dziewczyno nie buduj nigdy swojego szczęścia na nieszczęściu drugiej osoby, bo to Ty z czasem będziesz nieszczęśliwa. Czy warto Ci marnować sobie życie i być nieszczęśliwą, złą i zdruzgotaną,

Gość Kot głupi
to dopiero pocieszenie hehe. To jak to jest bo nie rozumiem, czy ja jestem głupi, ze wierzę iż prawdziwa miłość przetrwa wszystko ? A nawet jeśli się nie uda to czy nie było warto walczyć o to ? Jeśli się rozpadnie tzn, ze to nie było nic wartościowego. Wolałbym spróbować niż potem myśleć, ze nic nie zrobiłem i być może straciłem to. Tobie akurat nie wyszło. wolałbym wiedzieć to co ty teraz, niż nie spróbować.

A widzisz glupi kocie zostaniesz teraz w nagrodem sam jak palec ;) bo i zony miec nie bedziesz a i twoja szma** cie zostawila. tylko brawo bic na takich skur*** jak ty pamietaj zawsze zycie ci sie odplaci! ;)