Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbghtrtyhuthr

Wyjdzmy na ulice bo niebawem rząd nas wykończy

Polecane posty

Gość O JAAAA
no offerma to przecież profesor socjologii, ekonomii, i stosunków międzynarodowych :D A to że jest nic nie znaczącym robolem upoważnia go do obrażania każdego kto ma inne zdanie jak on. W dodatku jest starym prawiczkiem. Żenada

Gość Klincz
to nie poziom społeczeństwa, tylko bankowy reklamujący sie biznes wciska ludziom, ze najważniejsze jest mieć. media też służą temu obrazowi posiadania za wszelką cene. ludzie są w ten sposób udupiani przez system bankowy, ale nie tylko ludzie, rządy też się zadłużają. a gówno cie obchodzi gdzie jakie tematy zakładam, nie przyszedłem tu z tobą polemizować. Albo jesteś powalony, albo działasz za pieniądze dla tego systemu, bo zamiast brać udział w dyskusji czepiasz sie różnych wypowiedzi.

"CHodziło mi o kontorle skarbową" x to już nie "panowie w czarnych"? doczytałeś sobie że firm nie kontroluje polska delegatura "men in black"? weź się pajacu nie ośmieszaj.

"Oczywiście no nie zmam się na NICZYM wręcz bo mam gdzieś jakiegoś dziada co go z kasy na własne życzenie wydoili" x zapomniałaś się, cioto, zalogować.

Ja pajac ? Ja nie robie z siebie ofiary na każdym temacie. To jak ich nazywam to moja sprawa nie czepiaj się szczegółów robolu ;) aż cie skręca :D

Ludzie żyją na kredyt w większości przypadkach bo muszą, innej drogi czasem już nie widzą. Mam wielu znajomych którzy zarzekali się że nigdy w żaden kredyt choćby najmniejszy się nie wpakują a później przyszedł taki czas że musieli to zrobić bo żona, bo dzieci. Moim zdaniem w Polsce nic się już nie zmieni, Polski już tak naprawdę nie ma. Mało tego problem leży w ludziach, jak chcecie budować coś nowego skoro sami z sobą nie potraficie rozmawiać ? Poczytajcie tutaj na forum 99% tematów to wieczne kłótnie, dowalanie, brak kultury, wredota i jad wymieniany co dziennie w co raz to głupszych tematach.

Gość Klincz
to jakieś chore, że gościu nie próbuje dyskutować na argumenty, tylko wycina czyjeś jedno zdanie z kontekstu i komentuje. trafiaja sie tacy w żyicu, nic do takiego nie dociera i uważa, że wszystkie rozumy pozjadał.

tylko bankowy reklamujący sie biznes wciska ludziom, ze najważniejsze jest mieć x dalej potwierdzasz moje slowa, ludzie sa po pr0stu glupi, podejmuja absurdalne decyzje a pozniej placz i "jak zyc??"

Cioto ? No ładnie, kto to mówi :D - Facet co ma 38 lat, gównianą prace, marne wykształcenie a pyskaty jest jak niejedna białogłowa :D Uważaj bo jeszcze się przejme tym co piszesz :D

Gość widać że na każdym kroku
każdemu wszystkiego zazdrościsz, klasyczny nieudacznik

Też popieram rewolucję. Jak bardzo jeszcze muszą nas zgnębić żeby ktoś coś zaczął robić? Jakiś czas temu znalazłam stare rachunki za mieszkanie moich rodziców - czynsz w ciągu 10 lat (zawierający opłaty za media) skoczył o 150 zł - czyli wynosi obecnie jakieś 180% swojego stanu z 2000 roku. W tym czasie czyje zarobki wkoczyły o tyle? Chyba tylko mend w rządzie bo pamiętam jak dieta wynosiła koło 3 tys a teraz już 3x tyle. Pensje zwykłych ludzi w 10 lat skoczyły z 20% to samo zasiłki, emerytury może z 15%. Jak ktoś powie, że nie ma zubożenia społeczeństwa to pozostaje mu parsknąć w twarz.

Gość widać że na każdym kroku
no to czas iść w górę robolu, niedługo to ciebie będą musieli nieść, ale jeszcze możesz coś zmienić :D

nic innego do powiedzenia nie ma. x to moze jednak wrocimy do tego dlugu ofciu, albo jeszcze raz przeanalizujemy sprawe sprzed 11 czy 12 lat czyli optimus :-) bo przeciez to co pisze o bezmyslnosci spoleczenstwa i o jego potrzebie szczekania, biadolenia, narzekania i roszczen (wliczajac w to oczywiscie ciebie w twoim pieknym kasku) to jest nic za to wazne jest co napiszesz ty o swiatloglowy, tylko wytlumacz, bo pytam o to n-ty juz raz, pracujesz jako polityk? jesli nie to dlaczego, z punktu na ciebie zaglosuje bo przy twojej sprawnosci dzilania, blyskotliwosci i nieprawdopodobnym oczywtaniu polska po prostu skazana jest na sukces (jak oczywiscie ja podniesiesz z popiolow, bo teraz jej przeciez nie ma)

aa i ofciu, rozumiem, ze swoje ponadczasowe i jednoczesnie postepowe mysli rozprowadzasz nie tylko na forum uczuciowym ale tez na forach politycznych dasz link?

Gość pssyt..
Ja już mam dosyć i jeśli będzie okazja wyjdę na ulicę, bo co to teaz za zycie w naszym popieprzonym kraju, to wegetacja nie zycie. Dwoje pracujących ludzi i dwójka dzieci i jest fatalnie finansowo, opłatym, jedzenie coraz droższe, wszystko powoli i oczywiscie po cichu drożeje a czasami to nie pare procent ale np mleko modyfikowane poszło ostatnio w gore o ok 10% , juz wiemy że w moim miescie zmiana sposobu rozliczania wywozy smieci bedzie skutkowała podwyzką prawie 100%, a kilka dni temu nasi radni zatwierdzili podwyzki za wode i scieki. Ja rzuciłam palenie bo mnie nie stać:P do kina juz nie chodzimy bo drogo, zastanawiamy sie powaznie nad spedaza jednego auta bo tez paliwo drogo wychodzi na dojaz do pracy, juz nie wspomne ze mam taka chorobe co koszty wizyt badan i wykupienie lekarst to setki zł na szczescie jeszcze nie miesiecznie ale co 3 mce:O Juz coraz czesciej sie przewija temat wyjazdu z tego chorego kraju, człowiek pracuje i nic kompletnie z tego nie ma. Dość normalnie mam dość:(

Gość orła cień
zawsze szczery - jesteś toksycznym ciulem

Gość pssyt..
zawsze szczery tylko na tyle cie stac za komentarz. wierz mi my tez się swietnie bawimy :P 🖐️

zawsze szczery - z czego się śmiejesz, toksyczny ciulu ? x jak to z czego? z "wegetacji", niech napisze jeszcze, ze gdyby nie wlasne warzywa w ogrodku przy domu z garazem na dwa samochody to poszlaby z torbami :-)

szczeruś, ty lepiej nic nie mów o języku polskim. spójrz na to, jak piszesz i spróbuj przeczytać tak, jak jest napisane. bez polskich znaków. ­ wczoraj był światowy dzień języka ojczystego 🖐️ ­

Gość pssyt..
zs - u mnie tak np było że kilka lat temu sytuacja finansowa była bardzo dobra ale urodzilam jeszcze jedno dziecko i za tym poszła zmiana pracy bo nie mogłam tracic 4h dziennie na dojazdy bo dzieci trzeba wychować a nie oddawac na 12 h do złobków lub pod opieke obcych niań. Zdajesz sobie sprawe ze zdarzaja sie czasami wlasnie takie zmiany w zyciu człowieka i mimo to że nadal sie stara, przeciez pracujemy z mężem a nie uderzamy po zasiłki do mopsu to życ godniej jest coraz trudniej.