Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Scaredgirl

Brak orgazmów- czy coś ze mna nie tak?

Polecane posty

Gość Scaredgirl

Witam. Od ponad roku jestem w związku. To mój pierwszy partner seksualny( mam 19lat). Kocham go i jesteśmy szczęśliwi. Jednak nigdy nie miałam z nim orgazmu a kochamy się dość często. Nigdy mu sie nie przyznałam, że jeszcze mnie nie doprowadził. Seks jest wspaniały i sam w sobie sprawia mi przyjemność. Partner sie o mnie troszczy i bardziej skupia sie na tym, żeby podczas seksu to mi było przyjemnie. Co mam robić? Czy to moja wina? Czy wy też tak macie?

Gość d artagnan
To wina jego małej kuśki :)

Gość glupolek :)
sraj. sraj tak duzo jak mozesz a odnajdziesz siebie!

Gość Scaredgirl
Jego penis nie jest mały.

Gość POczątk konca
Expos Donalda Tuska było bezlitosne dla wielu polskich rodzin. Utrzymujemy becikowe, ale będzie ono dotyczyło wyłącznie rodziny, której dochody nie przekraczają 85 tys. zł rocznie zapowiedział w listopadzie 2011 premier Tusk, a potem wprowadził w życie. Od stycznia wiele rodzin nie dostaje już tysiąca złotych, które było wsparciem dla budżetu świeżo upieczonych rodziców. Ta zapowiedź Donalda Tuska szybko została spełniona. Ale inne jakoś nie... Jest rzeczą konieczną, jeśli proponujemy tego typu oszczędności, kontynuowanie procesu, który kulał w ostatnich latach, także za czasu, kiedy byłem premierem, w ostatnich czterech latach. Mówię tu o odchudzaniu administracji i czynieniu jej coraz bardziej przyjaznej i służebnej mówił też premier Donald Tusk. Ale dziwnym trafem za rządów PO-PSL przybyło co najmniej kilkadziesiąt tysięcy urzędników. I co z tego, że oficjalnie zamrożono pensje biurokratów, jeśli regularnie daje im się premie, nagrody albo trzynastki.

Wiesz ja miałam jednego chłopaka 3 lata, seks był, itp itd... i nigdy nie miałam orgazmu. Potem poznałam kogoś innego, mojego męża od 5 lat ponad, obecnie mam 25 lat. I tylko on potrafi mnie dopieścić, ale tylko językiem-wiadomo gdzie... podczas normalnego seksu nie dojdę. Wymaga to skupienia, nie pierdziele się, tu szarpne, tam się przekręce - ale dojdę. I to jest super... Próbowaliście takiego seksu? Jesteś jeszcze młodziutka, nauczysz się wszystkiego, najważniejsze żeby przełamac bariere wstydu, bo chłopak nie ma tego problemu, szybko dojdzie a ty zostajesz...

Gość Scaredgirl
Mój partner ma 28 lat. Przede mną był w 4 letnim związku (rozpadł się bo druga strona się odkochała) Jest bardzo doświadczony, ja natomiast się przed nim nie wstydzę. Owszem próbowaliśmy. Tak samo z ciekawości zgodziłam się na seks analny jednak nie było to coś rewelacyjnego.

Gość 111122
szkoda że nie mowisz mu ze nie masz orgazmów musisz poznać swoje ciało on musi poznać Twoje ciało co Cie podnieca a co nie i znaleźć odpowiednią pozycję i otworzyć sie przestać sie wstydzić

Seksu analnego nie lubię. Hmm... może to głupie,ale próbowalaś po alkoholu? oczywiście nie mam na myśli upicia się, ale dwóch drinków, wtedy nie ma się zachamowań, bo myślę że to w Twojej głowie "siedzi"... Jesteście rok razem-to długo, ale przykre jest to że nie możesz dojść... A może jakiś dodatek? są takie fajne nakładki z durexa, wibrujące, może coś takiego?

Gość Scaredgirl
Czasem mam tak, że za dużo myślę podczas seksu. Ale już próbowałam i tak, że skupiałam się tylko i wyłącznie na seksie i przyjemności. Po alkoholu a i owszem zdarzyło się ale i to nie pomogło. Słyszałam, że kobiety mają problemy z orgazmem pochwowym. Dzięki stymulacji łechtaczki udaje mi się dojść ale jak robie to sama. Kiedy robi to on, mimo, że podobnie i długo jestem na krawędzi dojścia ale dalej nic.

Gość Scaredgirl
Również próbowałam ustawiać się pod innym kątem kiedy robi mi dobrze ustnie. On chyba powoli się orientuje, że coś jest nie tak, bo ostatnio po seksie pyta 'jak było'. Nie chce mu nic mówić bo boję się, że pomyśli, iż to jego wina. A on naprawdę dobrze się spisuje w tym co robi.

Gość Scaredgirl
Również próbowałam się ustawiać pod różnym kątem, kiedy robi mi dobrze. On chyba zaczyna się orientować, że coś jest nie tak bo ostatnio pyta po wszystkim 'jak było'. Nie chce mu nic mówić, bo boję się, że pomyśli, iż to jego wina mimo iż on naprawdę dobrze spisuje się w łóżku.