graminis 0 Napisano Luty 21, 2013 Żeby nie było, że temat topiku nie odpowiada tematom rozmów, to nie będę w tytule wołać o pomoc :-) ale tęskno mi za Wami babolce :-) więc zapraszam na ploteczki o wszystkim i o niczym... takie nasze :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Luty 21, 2013 Jestem i ja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Luty 21, 2013 czekam :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Luty 21, 2013 hi hi hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 21, 2013 I ja sie dolaczam jak mozna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Luty 21, 2013 To zaczynamy od początku :) Może szczęście nam przyniesie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 21, 2013 Wstawiajcie kochane wode na kawke lub herbatke bo ja wlasnie pieke "Jagodzianki" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Luty 21, 2013 mmmm... myszeńko wiedziałam, że na Ciebie można liczyć :-) a może gorąca czekolada? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 21, 2013 Moze byc i goraca czekolada:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Luty 21, 2013 Musimy zwołać resztę "stara ekipę" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Luty 21, 2013 Ale bym zjadła...takie "swoje"są najlepsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Luty 21, 2013 niech się zatem dzieje... Już się cieszę na to sprawdzanie wieści od Was :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 21, 2013 Kalpeczku obys wiedziala:) A sa bardzo latwe i szybkie do zrobienia:) A smak - niebo w gebie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Luty 21, 2013 no to Myszeńko - przepisa prosimy :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Luty 21, 2013 No to jakaś nadzieja we mnie wstąpiła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 21, 2013 Dziewczyki wejdzcie sobie na strone www.mojewypieki.com i tam w zakladce po lewej stonie znajdziecie "Bulki na slodko"i w tych bulkach szukacie "Jagodzianki". Ta strona jest superowa. Dziewczyna ktora to prowadzi jest po prostu uzdolniona jak niewiem. Wszystko co pieklam z jej stronki mi sie udalo. Nawet chlebek:) Zachecam wiec:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Luty 21, 2013 dzięki za namiary. ja uciekam do małej :-) do sklikania! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 21, 2013 Do pozniej:) Ja tez lece do mojej szefowej na kawke z goracymi "Jagodziankami".Buzka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Luty 21, 2013 Myszko ja tez zawsze z tej stronki wszystko piekę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 21, 2013 jestem i ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Luty 21, 2013 No i powoli się wszystkie zbieramy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IwonaL77 Napisano Luty 21, 2013 Dotarlam :) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 21, 2013 hej brakowalo mi was!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Luty 21, 2013 jestem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 21, 2013 obiecuje zagladac codziennie jesli wy tez bedziecie :D teraz zmykam klasc mlodego spac bo jutro wczesnie wstajemy . dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Luty 21, 2013 U mnie juz 27 tydzień, byle do połowy maja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Luty 21, 2013 No witamy witamy :) Może będzie tak jak dawniej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 21, 2013 graminis kalpek myszka efqa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Luty 21, 2013 Ja też chyba będę powoli sie zbierać.. Jutro do pracy,ostatni dzień... A w weekend szkoła.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Luty 21, 2013 Kto ma ochotę na muffinki bananowo- malinowe?? :) Właśnie skończylismy piec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach