Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

graminis

Kafe - reaktywacja :-)

Polecane posty

kalpek - przesylam ci troche slonca od nas - dzis bylo 14stopni i piekne slonko - normalnie cudnie - ale od pon znow ma sie pogoda zepsuc....

U mnie juz 34 tydzień, wczoraj poczułam się źle, brzuch mnie mocno bolał więc nospa magnezik i dziś leżenie, tylko jak na złość akurat dziś u nas wiosna za oknem!

Efqa - no to odpoczywaj slonce ,bo juz nie dlugo bedziesz potrzebowac odpoczynku :P trzymaj sie cieplutko

witaj Kalpek 🌻 cos sie dziewczyny obijacie :D ja smigam klasc mlodego spac , bo juz po 8mej . milego wieczoru . zagladne jeszcze pozniej

Nasz pobyt w Polsce ( Adasia i mój) powoli dobiega końca. Odpoczęłam... chyba nawet aż za bardzo, bo obawiam sie, ze trudno będzie mi wskoczyc w normalne tryby. Mam nadzieje, że Swięta mineły Wam w miłej, radosnej i rodzinnej atmosferze. Wszystkiego dobrego na ,, po świętach''!!

Olawd wiosny wszyscy wyglądają :) niedługo pójdą w plener i forum jak zawsze o tej porze roku stanie w miejscu :D

No laski juz 3 tydzień sie rozpoczął czuję że jeszcze dwa , trzy tygodnie i będ zie bum!

Efqa - no to juz nie dlugo!!! zycze powodzenia i jak najszybszego porodu .

ja zagladam codziennie ale...coz tak jak mowisz - wiosna !!! jak sie czujesz Efqa?? wciaz 2w1?

A mi czasu dla siebie i na zagladanie do Was zabrakło.Mam nadzieje, ze teraz bedzie juz lepiej. Przeprowadzam małą rewolucje w moim życiu i nie tylko...co nie jest łatwe... no ale w sumie nikt nie mówił, że tak będzie. Jak się czujecie laseczki?

Lilowa-a coz to za wiosenne rewolucje? Take zle czy dobre? Buzialki

Mam nadzieje, ze to bedzie pozytywna rewolucja, ale w tym momencie jestem ciagle w srodku zawieruchy.

Hej :) Ja po komunii wczorajszej dochodzę do siebie.. Ale mam zmartwienie,bo siostra w ciąży jest i wczoraj mocno krwawiła. Okazało się,że krwiak jest i stąd to plamienie. Musi leżeć kilka dni...:( A ja mam już sesję i egzaminy,już mam dosyć tej szkoły :(

Kalpeczku🌼 mam nadzieje, ze krwiak sie wchłonie i wszystko będzie ok. Nie wiem czy pamietasz ja tez tak miałam w ciąży. Szybko sesje zaczęłaś. Trzymaj się dzielnie!!

Efqa- a Ty jak się czujesz? Nie odzywasz się... czyzby już dzidziuś zajmował Mamusie. Olawd- co u Was? pamietam, że pisałas ze rozpoczynasz diete. Jak Ci idzie?

kalpek - trzymam kciuki za twoja siostre 🌻 lilowa - haha jaka dieta??? :P 🌻 ja od niedzieli wieczora wycieta z zyciorysu . maly mi zalapal jelitowke . masakra jak go meczylo na obie strony...plus goraczka . pralka chodzila w kolko . dzis mu juz lepiej bo zaczal sie bawic , ale cos go jeszcze pogonilo do toalety . no i prawie nic nie je . dobrze ze chociaz pije duzo ... ja dzis 3 dzien nie pracuje , byc moze jutro i w pt maz wezmie wolne i bedize z nim siedzial - nie puszcze go do przedszkola .

Efqa - odezwij sie co tam u ciebie - masz juz malenswto kolo siebie??

Widzę że jesteście w komplecie Szkoda tylko że o mnie zapomnialyscie No nic na razie

Sylwia nikt o tobie nie zapimnial, sama widzisz ze mimo ze niby wszystkie jestesmy to malo kto sie odzywa :-(

Nikt nie zapomniał. Trzeba sie przypomniec od czasu do czasu i napisac kilka słów od siebie:) Monia🌼 co u Ciebie??! Tak sie cieszylam ze się odnalazłas a teraz milczysz.Masz jeszcze czas na szycie? ;)

Żyje .. ;) Wiosna i mało spędzam czasu przed kompem,jedynie tyle co w pracy. Z siostrą już ok,ale ma leżeć, jest u Mamy. A u mnie nic nowego,i raczej na jakieś nowości się nie zanosi...

A u nas leje juz czwarty dzien... brzydko mówic ale zazdroszczę Ci tej wiosny!!

Hej co sie nie odzywacie X U nas ok. W srode lece do pl na 3dni zawiezc mlodego do mojej mamy na wakacje X No i troche zmartwienia mam :| moja siostra wyladowala w szpitalu z krwawieniem a jest w 14tc i okazalo sie ze lozysko sie odkleja :-( mam nadzieje ze wszystko bedzie ok...