Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koliberka

Mój chłopak siedzi w więzieniu (część 4)

Polecane posty

Gość luzior
zaloz od razu czesc 5 i 6 i 7 i 8 itd bedziecie rozsiewaly sie po calym forum jak prawiczusie

haha :P nie masz co robić, więc każdy nowo-założony temat musisz koniecznie zanegować

Noo mam nadzieje,że będzie szybciej smigac bo strasznie mnie denerwuje jak nie wyswietlaja sie postyyy ;/ Ja czeekam na list i pewnie jutro na telefon... Powiedzcie mi ,jak jezdzicie na widzenia to dlugo czekacie na widzenie ?? Nigdy nie bylam w tym miejscu i straszne mam opory jakoś...:/

Gość omoniaa
Ja bylam dzis pierwszy raz i po 20 minutach nas wpuscili. Akurat mi sie udalo bo pewna laska gadala ze tak to sie czeka po 2-4h

te co są rozgranięte to ogarną ,że istnieje część 4 :D a tamten temat zostawmy tym bezmózgom którzy się co jakiś czas odzywaja i probuja nas oceniac ;]

jak zostawimy ostatni post z linkiem do tej strony, to tam nikt nie będzie już pisał, tak było z poprzednimi częściami :) ja nie czekam długo bo jadę od samego rana, gorzej jest jak czasami muszę pojechać np koło 11, czy 12, to wtedy muszę liczyć się z 2 godzinami w poczekalni

no wlansie domyslam sie, ze w kazdym jest inaczej. Ja jakos stresuje sie tym momentem wchodzenia i wychodzenia na tą sale widzen :( jeju tak bym sie chciala z nim spotkac tak po prostu a nie w takim miejscu :/ strasznie nie mam humoru dziś ...

Witam nowe koleżanki, zaglądam tu do Was często, ale jakoś tak wyszło że nic nie pisałam:) Pamiętam żonę32, nadzieje, i czekającąD. Halo załamanażona, zaglądasz tu jeszcze? Co tam u Ciebie? Widzę, że fajnie się wspieracie:) Chyba do Was dołączę;) Pozdrawiam

Milutka nie psuj mi humoru bo będę w końcu musiała zareagować odpowiednio i ip załatwić jej a mam swoje sposoby :)

no domyślam się,że pierwsze jest najtrudniejsze...aczkolwiek musze sie wkoncu wybrac bo nie wytrzymam pol; roku bez zobaczenia jego japki :( Silene hahahaha...ciekawa jestem niezmiernie ile ona ma lat bez kitu ;)bo te jej opowiesci o modelingu, o ASP i pracy na promocjach sa mega żałosne i zdziwilabym sie bardzo gdyby naprawde miala 25 lat ;]

Witaamy nowa kolezanke ! :) powiem Wam,ze lubie sie tutaj wygadac ..ciesze sie,ze istnieje to forum.:)

witaj czekam ;) A co do silene no na pewno tu zaglądnie, już nie moge się doczekać aż pochwali sięswoimi serenadami dla ukochanego :D